Visszajelzés Bevásárlás - hétvégi küldetések - panaszláda

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Dolphin, témanyitás ideje: 20.3.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Ez itt az event panaszládája!
    Ide várjuk a panaszaitokat az eventtel kapcsolatban!

Kedves Játékosok!

Egy újabb event érkezik, hétvégi küldetésekkel.

Bevásárlás

Az event kezdete várhatóan: 2025. március 21. (péntek) 10:00 óra
    Az event vége várhatóan: 2025. április 06. (vasárnap) 14:00 óra

3 hétvégén 3 gazdaköri küldetés vár teljesítésre.

Minden hétvégén felröppenőt kell gyűjteni, majd be kell szállítani a kért mennyiségeket a különböző jutalmakért.

A gazdaköri feladatok és a hozzájuk tartozó felröppenő csak a megadott időpontban érhető el.

1. küldetés
    A küldetés kezdete (várhatóan): 2025. március 21. (péntek) 10:00 óra
    A küldetés vége (várhatóan): 2025. március 23. (vasárnap) 14:00 óra

2. küldetés
    A küldetés kezdete (várhatóan): 2025. március 28. (péntek) 10:00 óra
    A küldetés vége (várhatóan): 2025. március 30. (vasárnap) 14:00 óra

3. küldetés

A küldetés kezdete (várhatóan): 2025. április 04. (péntek) 10:00 óra
    A küldetés vége (várhatóan): 2025. április 06. (vasárnap) 14:00 óra

Event jellege: Felröppenős, gazdaköri küldetéses
    Eventnövény: Nincs
    Az eventhez tartozó felröppenők: Édességes zacskó, Édességes lapát, Érmés pénztárca
    Malomtermék: Nincs

Különleges kellék: Nincs
    Event elkezdéséhez szükséges feltételek: 30. farmos szint, Bahamarama megléte
    Az event nehézségi fokozata:
    Közepes/nehéz

Az event a Főfarmon, Szédült szántón, Bahamarama-Ültetvényen, Esőerdőn, Zuhatagok szigetén zajlik.

Az event - a fentebb részletezett időpontokban - a hírek felületéről, az event óráról, Gazdakörből, valamint az eventbejáratról érhető el.

Kérünk mindenkit, hogy amíg nem jelezzük, hogy az event elkezdődött és minden rendben megy,
    ne arassatok (a felröppenő miatt) és ne indítsátok el az időzített küldetést!

Javasoljuk továbbá, hogy az event teljesítését ne hagyjátok az utolsó pillanatokra,
    nehogy valami nem várt technikai problémátok legyen (pl. áramszünet, internetelérés probléma)
    és emiatt elvesszen az addig elvégzett munkátok.

Az event ismertetője >> ITT << olvasható.
    Az event csevegője >> ITT << érhető el.

Kérdés, probléma esetén a Segítségkérő topikokban lehet segítséget,
    tanácsot kérni, a probléma pontos leírásával, farmnév és User ID szám megadásával.

Sikeres gazdálkodást kívánunk,
    a Farmerama csapata

Sali~*.*, Swartsch, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  2. Dolphin

Ne feledjétek, ide kizárólag az eventtel kapcsolatos panaszaitokat várjuk.

Az event csevegőjében várjuk a taktikai, segítő hozzászólásokat.

A panaszláda kizárólag az eventtel kapcsolatos panaszokra van fenntartva!

Sikeres játékot kívánunk!

Sali~*.*, Swartsch, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  3. papirocska

papirocska Törzsjátékos

Sziasztok ! Nem tudom jó helyre írok vagy nem, de a kérdésem a következő lenne : A holnapi babi -boom tényleg péntek 10 órától -14 óráig tart vagyis csupán 4(négy) óráig . Tudom hogy máskor is 4 óra volt. Tehát ha valaki nincs gépnél vagy éppen dolgozik annak bukta ? Aki de. dolgozik az nem ér haza 14 órára, aki pedig du.az nincs otthon teljes 4 órában . Aki pedig reggel 6-tól este 18 óráig dolgozik annak totál bukta. Ez máskor 18 órátol 22-ig szokott lenni. Így esetleg valaki ki tudta használni ezt a 4 órát . Hát így talán csak a nyugdíjasoknak felel meg. Nem akadékoskodni akarok ,de az esti óra sokunknak hasznosabb volt. Bocsánat ha más ezt másképpen gondolja. Szép napot sikeres event kezdést kívánok mindenkinek.

4. Dolphin

Szia,
    nincs elírás az ismertetőben, az eventtel egy időben indul az akció és rövid ideig, 14 óráig tart.
    https://board-hu.farmerama.com/thre...luxus-bájital-akció-rövid-időtartamban.26128/
    Megértésedet köszönöm!

Sali~*.* és Swartsch kedveli ezt.
  5. gyöngyusz1986

gyöngyusz1986 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Fő farm ès a szèdült szàntónm is tele volt àllatokkal ès csak egy db felröbbenőt kaptam! Nagyon csalódott vagyok! 2 dbot ìrt rà fixen!

6. GreekYogurt

GreekYogurt Fórum mestere

Szia!

Növények és fák után érkezik a felröppenő ezen a hétvégén.

Felröppenő

Édességes zacskó

• Felröppenhet:
      • az alábbi területen: Főfarmon, Szédült szántón
      • az alábbiakból: növényekből, fákból
      • tenyésztésekből: tenyésztésenként 2 db érkezik garantáltan
      • Ajándékozás: NEM ajándékozható
    • Varázsfa: adja (1 darab Varázsfa, aratásonként 1 darab felröppenőt ad)

Utoljára szerkesztett: 21.3.25
    gyöngyusz1986, feki13 és Sali~*.* kedveli ezt.
  7. Dolphin

Szia,
    ezen a hétvégén a Növények és Fák aratásából lehet szerezni felröpit a Szédült szántón és a Főfarmon.
    A 2 db az a tenyésztésekből érkezik garantáltan, amit a Szívecskés házban aratunk.

Édességes zacskó

• Felröppenhet:
      • az alábbi területen: Főfarmon, Szédült szántón
      • az alábbiakból: növényekből, fákból
      • tenyésztésekből: tenyésztésenként 2 db érkezik garantáltan
      • Ajándékozás: NEM ajándékozható
    • Varázsfa: adja (1 darab Varázsfa, aratásonként 1 darab felröppenőt ad)

Az információt az ismertetőből hoztam:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/bevásárlás-hétvégi-küldetések.26135/#post-1442362

A harmadik hétvégén kell majd ólakat, terményes ólakat kirakni a két területre, akkor azok adják a felröppenőt majd, de azon a hétvégén is a Szívecskés házban aratott tenyésztések fogják adni a garantált két felröpit.

Vasárnap 14 óráig még van lehetőséged összegyűjteni a szükséges Édességes zacskót.
    Sok sikert!

gyöngyusz1986, Swartsch és Sali~*.* kedveli ezt.
  8. gyöngyusz1986

gyöngyusz1986 Utánpótlás-írogató

köszönöm

köszönöm

Moderátor által utoljára szerkesztve: 21.3.25
    Dolphin és GreekYogurt kedveli ezt.
  9. Juditka1966

Juditka1966 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Végig csináltam a Bevásárlás eventet, az ajándékokat a felhő sorba mikor tudom kitenni?Juditka1966 ID: 7393786

10. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Az event ismertetőből:
    "A felhősort az 1. hétvégén tudjuk megszerezni, a dekorokat a 2. és a 3. hétvégén."
    Ha megszerzted az első hétvégi játék során, akkor már fel tudod helyezni rá a dekorokat.;)

Kuzdern és Swartsch kedveli ezt.
  11. Juditka1966

Most sikerült megszereznem a felhősort az ajándékok is megvannak, nem tudom kitenni még sem. Köszönöm a segítséget.

12. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Kérlek egy segítség kérő topikban kérj egy ellenőrzést, pld. itt Segítségkérő topic
    Farmnév és ID megadásával. A panaszládákban kevesebb a moderátori jelenlét.
    Sok sikert kívánok, legyen szép 7végéd.:)

Swartsch és Othep kedveli ezt.
  13. Juditka1966

Köszönöm szépen!

Sali~*.* kedveli ezt.
  14. tyúkól1017

tyúkól1017 Aktív író

Sziasztok! Azért tekintettel lehettek volna az óra átállításra egyrészt, már eleve az is egy "okos" ötlet volt hogy vasárnap du. 2.-ig tart.

15. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Teljesen egyetértek! Már csak 10 röpi kellett volna tegnap este, de ma este 9-kor jutottam oda, hogy beadom, befejezem. Meglepődve láttam, hogy nincs sehol :( most megint lesz egybefejezetlen felhősorom :(

16. Dolphin

Sziasztok!
    Megértem, hogy csalódottak vagytok, hogy nem sikerült a kiszemelt jutalmat beszerezni.
    Az event ismertetője március 20-án jelent meg, mindhárom küldetésnél jelezve volt, hogy vasárnap 14 óráig tart.
    Az event csevegő #2-es bejegyzésében szintén kiemeltem az információt.
    Tegnap reggel 9 óra magasságában írtam még egy emlékeztetőt a Csevegőben #71. Ezen a hétvégén is több megoldás is volt a Felröppenők szerzésére.

Nem tudom milyen sorrendben teljesítettétek a feladatokat, de célszerű ilyen típusú eventnél első körben csak az Ezüstöket intézni, ha az utolsó (jelen esetben a 4. szinten) szinten van a számunkra fontos jutalom. Ha ezt az ajándékot megszereztük és van még felröppenőnk, vagy tudunk még a rendelkezésre álló idő alatt szerezni, akkor pedig a kimaradt szintek Arany és Gyémánt feladatait is intézni tudjuk.

Amennyiben a dekor cserélhető lesz, akkor a következő csere napon (ami április végén várható az előzetes event naptár alapján) próbáljatok meg szerezni belőle.

Sok sikert a 3. hétvégéhez, ahol majd figyeljetek arra, hogy ólak, terményes ólak fogják adni a felröppenőt a Főfarmon és a Szédült szántón, valamint minden Tenyésztés 2 felröppenőt fog adni, ehhez célszerű a mai "1 tápos" akció idején bekészíteni tenyésztéseket.

Marcsi0819, kigyo51, Ditti58 és 6 más kedveli ezt.
  17. jutka190226

jutka190226 Fórum bárója

Sziasztok! Sajnos én az első hétvégén nem tudtam a kicsiken megszerezni a felhőt, így ha valakinek hiányzik a dekor írjon majd rám szívesen küldök. Megbeszéljük-

18. Forradalom

Forradalom Aktív író

A főfarmról egyáltalán nem jön felröppenő, pedig ezt kellene a gazdakörben leadni.

19. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórum admirálisa

Szia !
    Mi volt kinn a területen ?
    Ólak és terményesek adják a felröpit.

Forradalom, Kuzdern, .dina1. és 2 más kedveli ezt.
  20. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!Szeretném megkérdezni tőletek,hogy melyik a zöldkert,mert nekem azt írja ki,hogy onnan jönnek a röpik a pénztárcák,stb.Már nagyon hülyének érzem magam,és öregnek,mert nem értek sok mindent mostanában az eventekből,és az egész játékból!Köszönöm szépen a segetgitséget!Szép napot,és szerecsés játékot mindenkinek!

kannap és Sali~*.* kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.