Visszajelzés Bevezetés a fagyos farmmunkába event csevegője- 2020. január

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.12.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok
    A szilvás etetés megtörtént nem lett hasmars a vége, 12 panni dolgozik, a röpi így meglesz xDa gond az egaz, nekem hosszú nagyon az érésideje de most ilyet álmodott meg a játékmester...ezzel kell dolgozni...a cél, hogy játszunk...:D
    Az ember csak ott egészen ember, ahol játszik. / Friedrich Schiller /;)

ursa11, maszilva, -kaktuszable- és 16 más kedveli ezt.
  2. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Sziasztok!
    Az év első eventje megcsinálva :)
    Sok sikert azoknak akik belekezdtek!

Fuhur, ursa11, maszilva és 21 más kedveli ezt.
  3. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Szia!
    Éjszakára ültess fákat, turbózd meg őket - ha tudod - reggelre beérnek és lesz botocskád. :)
    Én tegnap reggelre így csináltam.

4. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia zoldert kedves! :)
    Gratulálok a idei év első eventjének a totális befejezéséhez :inlove:, bár te sem szoktál félmunkát végezni, mert mindig végigviszed ;).
    Már csak 5.738 db eventnövényt kell termesztenem nekem is a végéhez, amiből egy vetés már érik. Idő, mint tenger ;).
    További sikeres és örömteli játékot kívánok neked! :inlove:

ursa11, maszilva, -kaktuszable- és 13 más kedveli ezt.
  5. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Szia kedves zoldert :) , szép napot kívánok Neked és Mindenkinek :)
    Ismét engedd, meg hogy gratuláljak, szép teljesítmény . :) Én tegnapra terveztem a végét, csak nem sikerült, így van még egy köröm egazból, és végre kész nálam is :) Velem együtt :D

maszilva, -kaktuszable-, zoldert és 10 más kedveli ezt.
  6. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Gratula! Én pont a felénél járok kb. Növény hiányba szenvedek, de több száz pörgetésből nem jött termény bónusz, pedig rengetegszer volt a keréken. Ez nálam most csak csatnis történet lesz.

ursa11, -kaktuszable-, zoldert és 11 más kedveli ezt.
  7. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Gratulálok! Látom az ébresztéseket nem apróztad el.:DHasonlóan sikeres évet továbbra is.:)
    Szia ! Engem se szeret a kerék rádobtam ma is jó pár Party-pörgetést de 1 újabb 200% tp -en kívül semmi.:oops:
    A jelenlegi állás 4-2-3-2:wuerg: Viszont az ébresztések adtak pld 1,83 millió TTp-et és 4 Prasleyt is .;)
    Mindegy meglesz így is az eredeti tervek szerint,de úgy tűnik a kerék mint növény bevételi lehetőség egyre mostohább:oops:
    Igazából ezért is megyek a Bónuszládákrao_O mert úgy tűnik a Jack se nagyon akar jönni.:pxD

ursa11, maszilva, -kaktuszable- és 10 más kedveli ezt.
  8. Fenyvesi1010

Szia :), nekem sem volt 1x sem semmilyen terménybónuszom, fortuna rendszeresen elkerül, ahogy Te is, azon " imádkoztam ",

a kerekkeréknek miért nincs négy nyíl a végén. xDxD

9. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Emlékszel erre az írásomra, ez nem semmi. :) Még Jack barátom is aktív nálam, de magam sem tudom mire tartogatom. Talán, hogy jöjjön az utódja. Sőt szerintem valami termény bónuszom is van, viszont valami végett nem szeretem őket használni. :D A lényeg, most maradok a kényelmes megoldásnál.

ursa11, -kaktuszable-, zoldert és 9 más kedveli ezt.
  10. Fenyvesi1010

Emlékszem, mert olyan jót nevettem rajta , hogy folyt a könnyem, amikor írtad :D:D

Úgy tűnik nincs baj az emlékező képességemmel, pedig azzal készültem orvoshoz xDxD

Utoljára szerkesztett: 4.1.20
    -kaktuszable-, genka53, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  11. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Köszi:D Már most nappalra is egyik oldalra úgy csináltam, este kiderül mennyit adxD

-kaktuszable-, genka53, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  12. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Miért nem teszed ki a raktárházat, manufaktúrát és a fűvészkertet, azok alapból 8-8-8-at adnak. 12 órás állatokat és 12 órás fákat raktam bele és a fennmaradó területre is alma, gesztenye, paratölgy volt rakva, ami szintén 12 órás. Eventkezdéskor meg is lett a szükséges fadarabom, még maradt is belőle,/ igaz 15 pannival/ így bőszen küldtem az állatkákat betakarítani, apróbb nyereményekért.
    Még 3 perc +10 és készen is leszek, minden állatkám elvégezte a szükséges műveleteket :)
    http://keptarhely.eu/images/2020/01/04/v00/20200104v00rrql3a.jpeg

Fuhur, ursa11, maszilva és 12 más kedveli ezt.
  13. Puszpang

Puszpang Rutinos

Sziasztok!
    Kihasználva az indulásra pörgetett bónuszokat már csak az utolsó karakter ,utolsó 4.része van vissza.Ha ma nem is,de holnap reggelre kész;)Kitartást mindenkinek!

14. episti7

episti7 Fórum-zöldfülű

Befejeztem! Két nap alatt 8 fadarab, az is ajándék a szomszédoktól mert felröppenő egyáltalán nincs. Nevetséges. Egyszer ezért hagytam abba több évre a farmozást, azt hiszem megint eljött a búcsú pillanata. MINDENKINEK JÓ FARMOZÁST már aki kitartóbb mint én.

15. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Azt ugye tudod, hogy a fadarab felröppenő csak ólak és fák aratásából jöhet? Növények nem adják.

ursa11, Fatther, -kaktuszable- és 11 más kedveli ezt.
  16. DevilMókus

Szia! Tegyél ki 1-2 db 2 szintű raktárházat( 3-at minden befektetésné nélkül meg lehet csinálni)o_ONem kell túl sok:
    Fadarab (felröppenő)
    Hozzájutási lehetőség:
    -Felröppenőként minden típusú ólak, fák aratásából (főfarm, szédült szántó)
    Valamint az ébresztés megoldható sz-táppal is.o_O
    Esetleg éjszakára mehet xxl fák vagy alma, lila akác,paratölgy.;)
    Egyébként ez az event szerintem egyáltalán nem lét fontosságú,;) nem kell rá görcsölni.:DHa idegesít ne játsz vele. :p

Fatther, -kaktuszable-, vm68 és 6 más kedveli ezt.
  17. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Köszi, ez jó ötlet:D A tölgyön vannak, este ha kész, át is rakom:D:inlove::D

Fatther, -kaktuszable-, genka53 és 7 más kedveli ezt.
  18. Fenyvesi1010

Szia, :) írta ,nem akar játszani, az eventismertetőben világosan , értehetően le van írva mi adja a fadarabot. :)

A tanácsod jó, én nem :music: hagynám abba biztos, ha már belefogtam, de sz.táppal nem kell pocsékolni, a dió adott annyit , elég bőven a

malomtermékhez. ;) Nem akarja , ennyi, o_O mellette van egy ajándék topic is, o_O ahova leírhatná, mire van szüksége, én

szívesen küldök neki , amennyit akar( napi 20 ) , van ilyen, de nem kötelező semmi. :music: Erre mást nem lehet írni, ez van. :wuerg:

Fatther, -kaktuszable-, vm68 és 5 más kedveli ezt.
  19. DevilMókus

Szia Persze igazad van.:music:De a játékot kár abbahagyni 1 teljesen kihagyható event miatt.:oops:
    ( Bár ha nincs túl magasan kifejezetten hasznos lehet a tp miatt.:music:)
    Hogy tudsz napi 20-at küldeni?o_OÉn csak Fa -ért tudok illetve ha kis farmra megyek:music:Ez a megoldás?;)

20. Cyra65

Cyra65 Fórum admirálisa

Sziasztok :)

"Lájtosan" ültetgetek, a nyuszi és az egérke a 3. feladatnál tart, a tyúk a 4. körnél a mókus kicsit lemaradt, vele a 2.körnél tartok, most egy kicsit megakadtam a felröpik miatt, de hát van még idő bőven.
    Ettől már voltak sokkal gyengébb eventek is, én szeretem az ilyen feladatokat, tök aranyos a grafikája is :))

kovacstne, Fatther, maszilva és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.