Visszajelzés Bevezetés a fagyos farmmunkába event csevegője- 2020. január

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.12.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. hagnes534

hagnes534 Fórummogul

Sziasztok!
    Csak egy észrevétel. Az eventnövény a főfarmon és a szédült szántón ültethető, a felröpi is innen jöhet, de csak fákból és ólakból. Akkor most növényt ültessek, vagy felröpit gyűjtsek? A kettő együtt nem megy, így lehet az event is felejtős. Mostanában egy eventet sem lehet befejezni a téli mesét is lehetetlen volt.

brildiko, Zuhi, osztrak12 és 7 más kedveli ezt.
  2. papirocska

papirocska Törzsjátékos

Minden játékostársamnak ,szomszédaimnak Békés boldog,sikerekben gazdag ÚJ ÉVET kívánok.

genka53, marcsi152, -W-595- és 15 más kedveli ezt.
  3. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

Minden játékosnak BÚÉK:inlove:

4. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!

Kicsit megzavarodott a fejem szerintem tegnap. Tegnap elültettem, már vártam a 14ó- t. Hamar felléptem, mielőtt jönnek a vendégek. Learatom a farmot, keresem a növényt. Irány az ismertető és látom, hogy 02.- án indul. :D
    Ennyit magamról.. ;)

genka53, tewo, Melan és 29 más kedveli ezt.
  5. berzsike

berzsike Fórumszaki

Sikerekben gazdag, Boldog Új Évet Kívánok!
    :inlove:

genka53, -W-595-, osztrak12 és 9 más kedveli ezt.
  6. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Biztos előszilvesztert tartottálxDxDxDxD

marcsi152, -W-595-, osztrak12 és 13 más kedveli ezt.
  7. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Neem. :D Nem is ittam alkoholt már ezer éve. Ma sem fogok, mert én fuvarozom a kindereket. Egyszerűen átsiklottam a dátumon.

genka53, marcsi152, -W-595- és 18 más kedveli ezt.
  8. Evita-55

Evita-55 Fórumfelvigyázó

Szintúgy:D Legalább nem kell túlzottan hajtani, kedvtelésből csinálom. Jutok ameddig jutok!!:DxD

icumicus, genka53, -W-595- és 8 más kedveli ezt.
  9. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Sziasztok, :) Ezúton kívánok Minden Kedves Gazdatársamnak, Moderátoroknak, Szomszédaimnak , a Farmeramama egész

csapatának sikerekben gazdag Békés , Boldog Új Esztendőt !
    No és nem utolsó sorban sikeres eventezést, kellemes , szórakoztató játékot :)

genka53, tewo, marcsi152 és 27 más kedveli ezt.
  10. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Nem kaptunk egyszerű eventet, az biztos.
    A növény felszaporítás után 18 körrel termelhető le, és napi háromszor aratható (ha valaki későig fent marad, a négy is beleférhet: 6:00, 11:45, 17:30, 23:15). A kezdés napján 1, az utolsón 2, és minden többi nap három aratással lehet elkészülni, vagyis eléggé kicentizték annak, aki nem akar szupertrágyát, KacsaKatát, Jack-et, bónuszokat használni. A beadandó felröpi (öntözőkanna) a növényekből is jön; így reméljük, az eventgaz elegendőt ad belőle.
    A másik röpi, a fadarab, a malomtermékhez kell, az pedig az állatkák felébresztéséhez. Ez csak ólakból és fákról jöhet, viszont nem kell belőle sok, csak 176 db. Ezért én az eventet kivételesen fákkal fogom várni: telerakom a két területet 20-22 órás fákkal, és remélem, elegendő fadarab jön belőlük. Ha nem, még mindig ott a menekülőút, azaz a szupertáp. A malomtermék ugyanis kiváltható két szupertáppal, vagyis a 44 sült alma helyett használhatunk 88 szupertápot is (vagy persze vegyesen).

genka53, Melan, marcsi152 és 23 más kedveli ezt.
  11. Lizikertje

Lizikertje Fórumelemző

Sziasztok !
    Jó kis event ez;),pihentető:p ,nem kellett sokat gondolkodnom rajta, kihagyom, és élvezettel töltögetem majd a pajtám.
    Sikeres eventezést a megszállotaknak, és valamennyiőtöknek nagyon boldog Új Évet kívánok!:inlove:

icumicus, genka53, marcsi152 és 16 más kedveli ezt.
  12. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Szerintem ha elolvastad,akkor érted is.Volt már ilyen tipusú event legalább kétszer:Azt,hogy megéri-e,olyan sokat bajlódni vele,az más dolog.A felhő nekem nem ér semmit/bocsi/tényleg sok -sok ilyen ládánk van már, viszont használni elég ritkán lehet,mert általában mindig foglalt a hely!Nem is elemezném tovább,akinek megéri csinálja,én is csak a szezonpontokért kezdem el,és vége is lesz!

genka53, marcsi152, osztrak12 és 7 más kedveli ezt.
  13. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia,így talán pontosabb...minden típusú ólak, fák és növények aratásából(főfarm, szédült szántó)...

genka53, marcsi152, -W-595- és 6 más kedveli ezt.
  14. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Képzeld csak! Milyen lesz A veres kakas meséje event?

(Kétféle felröpi van!)
    Pedig ez csak egy eventcsevegő.
    Tudod Toma, én annyi bónuuuuszt akarok használni, de a kerge kerék nem akarja.

Utoljára szerkesztett: 31.12.19
  15. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

16. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

genka53, marcsi152, -W-595- és 17 más kedveli ezt.
  17. Melan

Melan Fórum admirálisa

Sziasztok,

Na vegre eljutottam odaig, hogy el is olvassam az ismertetot. A felho nalam felejtos, a tragyadombos ladak 200% bonuszt adnak, azokbol jon annyi amennyit majd egyszer lehet fel is hasznalok... egyszer...talan, mert hogy a milliard-csilliard TP kovetelmeny melle nem sokat oszt-szoroz:)

Ugyhogy nagyon regota ez lesz az elso event amit elengedek. A szezonpontokat kiszedem, illetve a felropis-szilvas sorokat beadom, hogy az ebresztesbol kapott veletlen ajandekokbol talan kapok valami ertelmeset, de ennyi.

Egy ilyen felhoert nem fogok ennyi gazt lenyomni.

B.U.E.K Mindenkinek!

genka53, marcsi152, Akela és 20 más kedveli ezt.
  18. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia, nekem se a cél a felhő a kis ajándékokért csinálom...a mostani eventből lett hangyám és rambután fám...
    Már ezért megérte, de nem mindig ilyen nagylelkű a rendszer...:p
    az év utolsó napjára lettem hangyás...[​IMG]...xDxDxD

csio70, jutka190226, genka53 és 21 más kedveli ezt.
  19. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Akkor ezzel már együtt kell élned 2020-ban is. xD
    Gratulálok! :)
    (Mióta gratulálunk ahhoz,hogy valaki hangyás lett? Na mindegy :D )

jutka190226, genka53, tewo és 15 más kedveli ezt.
  20. Ivibaba54

Ivibaba54 Fórumelemző

Nagyon boldog, békés Új Esztendőt Mindenkinek, aki kedvenc játékommal, a Farmerámával kapcsolatosan tevékenykedik. Gazdálkodik, moderál, fejleszt, stb. Jó éjt, kellemes holnapot !

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.