Visszajelzés Bevezetés a fagyos farmmunkába event csevegője- 2020. január

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.12.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Szia BÚÉK Neked is ! :) Igen, mindkettő hat az egazra is. A teljes 200 %-os gyámánt rekeszes, a 100 %-os arany rekeszt foglal.
    Pinkivel tudod hosszabbítani őket. :)

2. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Hamar belejössz, volt már ilyen,csak bonyolultnak látszik,de nem az!

genka53, Fenyvesi1010, osztrak12 és 4 más kedveli ezt.
  3. vízöntő

vízöntő Fórum félistene

Sziasztok!
    Hát én is félre fordítottam a fejem hogy össze csurogjon az a kevés ami van, és úgy döntöttem hogy ezt most kihagyom!:pxD Aki belekezd Sikeres befejezést !! B.Ú. É. K,Mindenkinek!! Ez a rajt most nem sikerült!;)

genka53, jutka190226, Zuhi és 12 más kedveli ezt.
  4. alpha58

alpha58 Rutinos

Sziasztok!
    Boldog Új esztendőt mindenkinek!!!
    Mint "eventfüggő" mindenképpen nekiállok és ahogyan ismerem magam, befejezem.... :)
    Fákkal várom az eventet mindkét területen.

5. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Sziasztok,
    BUÉK minden gazdának :)

6. furmint111

furmint111 Fórum nagymestere

BUÉK mindenkinek!!

event kész:D

7. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórum hercege

Hát nekem nem lett hangyám, megint :( kaptam denevért, hattyút. De már nem is érdekel, nem bosszankodom miatta.

8. bugavalika40

bugavalika40 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Szeretnék minden játékos társamnak Boldog Új Évet kívánni! További sikeres játékot. Hosszúérő fákkal várom az eventet
    a két területen,a felröppenők remélem elegek lesznek.Utána jöhetnek az event növények! Várom az eventet mint eddig.
    További szép estét kívánok :) :) :) :)

9. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

No, sziasztok, szép estét!
    Holnap meló, én azért neki látok, ha haza érek és majd meglátjuk mi, meddig. ;)

genka53, Fatther, bugavalika40 és 8 más kedveli ezt.
  10. betonkocka

betonkocka Junior szaki

Hello, van zsázsából 5.2 millió darabom, Amikor sok bónuszom volt akkor egy kevéssé figyelemlekötő, de még nézhető film, ez alatt termeltem a nagyobbik felét, a kisebbik fele meg a piacos üzleti jellegű baklövéseim során a piacról maradt a nyakamon. Az értéke miatt a fesztre be sem adtam. Mondjuk mostanában meg sem néztem, van-e fantázia a zsázsa piacon, azért ezt lehet megyek és még most megnézem, ha nagyon olcsó, akkor meg veszek még néhány darabot ....

Utólag beszerkesztve:
    Szóval holnap reggel már el kell indulnom, és csak szombat este jövök, valami lehetőséget ki fogok találni legalább az alapokat elindítani az eventhez ... Én csak hétfőn kezdek dolgozni (legalábbis be fogok menni valami tessék lássék nem gondolnám többnek). És nem láttam a fantáziát se venni se eladni a zsázsát, de ha jól emlékszem kb. 3 millió ment el annak idején, így nem lettem gazdasági totálkáros teljesen....
    A fránya édességes láda az oka a 10K óra vetőgépnek, próbáltam kisebb darabszámokat is nyitni, a csúcs 5 ládából 96 óra vetőgép volt. Most inkább kivárok valami nagyobb láda számot, kíváncsi vagyok 10K óra felett mikor csordul túl, és akkor lehet reklamálni ezerrel ....
    Viszont továbbra is látom a fantáziát a felhősorban, az lesz az értelme hogy meglesz egy újabb, ami még nem volt!
    Üdv.

Utoljára szerkesztett: 1.1.20
    genka53, Fatther, -kaktuszable- és 7 más kedveli ezt.
  11. fabatka

fabatka Fórum hercege

Megint van MOZI !!!

genka53, Fenyvesi1010, Éva0315 és 5 más kedveli ezt.
  12. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Szia ritus0071!
    1. Már csináltam valamikor ilyet,de tantusz nem esik le,hogy ezen pöttyöknek az állatoknál így kell állni? Pl. olyan,hogy 2-1-0, 3-2-1, 4-3-2, 5-4-3, 5-4-4,...stb esetében enged tovább tanítani állatokat? :music: No, és olyan nem lehet,hogy pl. 4-3-4, 2-2-3, vagy 2-3-4?:music: A végén minden pötty 5-5-5, akkor miért van oda írva,hogy a " A képzés nem indult el!" ?:p Ilyenkor hogyan tovább,hisz balfék volt a tanuló vagy az oktató?;)
    2. Mondjuk Én is jó pofa vagyok,mert vissza felé aratás-metszés-vetés, pl. 3-4-5 nem lehetne, hacsak .......xDxD
    3. Szerintem ezt csak próba üzemmódra teszem és hagyom elszaladni mindenestől.:wuerg: 3 területen most fejeztük be 1x1-es kockákba a több mint 24.000 db gazt és most vágjunk bele 2 területen 22.000 db-ba és 1.400 röpibe? ---Áááá!
    4. Nem is megérős,hisz 440 db szilva, 352 db dió és 352 db alma és jön érte pár TP, TTP és Faláda 1-1 csillaggal?:cry:

Utoljára szerkesztett: 2.1.20
    Kuzdern kedveli ezt.
  13. vm68

vm68 Rutinos

5 000 trágya?
    Nekem ha 10 000 alá megy már pánikolok :D

14. edit5511

edit5511 Fórum veteránja

Nem ide tartozik írtam is már a panaszkönyvbe csak azt szeretném tudni más is járt-e már így. Tegnap kipörgettem egy 200%-os terménybónuszt jelzi is az óra,hogy van még 18 órám de a plusz terményeket nem adja

Fenyvesi1010 és juliannakoczkas kedveli ezt.
  15. berzsike

berzsike Fórumszaki

Jó neked, én hiába próbálkozom.(elment a gépész síelni)

Fatther, jutka190226, tandem6 és 8 más kedveli ezt.
  16. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Sziasztok!

Az való igaz, hogy a gyémánt és arany rekeszek általában mindig foglaltak, de ne felejtsük el, hogy az S-es TP-bónusz ezüst rekeszes, tehát a répás kenyér és az érési idő csökkentő bónuszok mellé ez is elfér a 4 ezüst rekesz egyikében (én mesterség hozzávaló felröpinövelőt - pl. perec - soha nem használok), továbbá, hogy a Kerge Kert mellett a Kísértetjárta Kúrián lévő TP-s dekorokra is hat a 100% TP-bónusz.

Ha aktiválok egy ilyen 100% TP-bónuszt, a Kúrián lévő Pocok légyfogókból és Élőholt kincsekből (Pinkie-vel hosszabbítva) 2 alkalommal - csak emiatt a bónusz miatt - kb. 2x4,5 millió TP-vel fogok többet aratni a szokásosnál. Ergo, úgy is nézhetjük, hogy szerzek egy olyan felhőt, amiről minimum heti kb. 9 millió TP-t (az napi kb. 1,2 millió TP) kapok. És akkor vegyük hozzá, hogy a bónusz a Kergén lévő dekorokra is hat (itt a plusz TP-hozadék kiszámolásától most inkább eltekintek :p), továbbá hogy minden második héten 2 db ilyen bónusz aratható/használható fel (azaz minimum megduplázódik a fenti TP-mennyiség).
    Ha így nézem, nem is olyan rossz az a felhő... :music:
    Persze most mondhatjátok, hogy nincs mindenkinek egy területnyi pockosa (tudom-tudom, van akinek 5 területnyi is van;)), de azért nagy TP-s dekorokkal is szép plusz TP jöhet ki.

Nekem egyébként az aranyrekeszes 200% TP-bónuszból van több (a trágyadomb ládákból), így a mostani 100% TP-bónusz nagyon is jól fog jönni.

Üdv, Kata

---

KépeNeve HatásBónusz mértékeHatóidőMegjegyzés
    [​IMG]TP/TTP betakarítási bónusz STöbb tp/btp100%24:00Az éléskamra polcán található. Aktiváláskor ezüst rekeszt foglal el.

Utoljára szerkesztett: 2.1.20
    genka53, Fatther, Melan és 10 más kedveli ezt.
  17. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A 200%-os terménybónusz 12 órás. Nem lehet, hogy elnézted, és TP-bónuszt kaptál?

genka53, Fatther, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  18. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Valami jó is így reggelében és tán hasznát veszem és támadnak most már engem is röpik,mint a szúnyogok.
    A Baha Füvész után, ma reggel kiváltottam a Farm Vadaskertet is és nagy nehezen be is üzemeltem, mind 2-öt.:D
    Nem tudom,hogy mi legyen a délután 14 órakor kezdődő eventtel,de annyira ráfizetéses és végtelenül szűkre szabott az idő. Szinte utolsó percekig csinálni kell napi 3x-i aratással + a felszaporítás is kell még külön hozzá.
    A rengeteg állatot és egyebeket pedig mikor pótoljuk, hogy 1 jobb eventhez legyen?
    Nekem még venni is kéne min. 200 db szilvát. 4-5 ezer CSP darabja,mely testvérek közt is, milliós kiadás.
    Felejtős event, részemről!:wuerg:

19. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia! Gőte tápnak pld teljesen jó a zsázsa.:music:Régen volt játékban,ideje lehet hogy feltűnjön.o_OHa épp szabad a malom pár ezret keverj le hátha kellhet még..:music:Az ezüst kategóriás tp jobb mint a többi.o_O

betonkocka, magdi06, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  20. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Sziasztok! Nekem megint nincs:( DE hogy az éjszaka kellős közepém: Hát hihetetlen!

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.