Visszajelzés Bevezetés a fagyos farmmunkába event csevegője- 2020. január

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: mamarygen, témanyitás ideje: 30.12.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. fabatka

fabatka Fórum hercege

Rendszeresen megnézem éjjel. Éjfél körül kezdődik.
    - (szerintem amikor minden átvált a következő napra, ajándék, megvásárolható cuccok) !!
    Már többször hajnalig néztem,(8 AKTÍV, és 9 háttér farmon), de mára virradóra 3-kor kiszálltam.
    Tegnapra hajnalban 5 körül még többen tudtak MOZIZNI, 6-kor még működött.
    Elképzelhető, hogy akkor zár be, amikor a napi kvóta elfogy.
    Érdemes tehát sokáig fölmaradni, vagy nagyon korán kelni.

genka53, Éva0315, -kaktuszable- és 8 más kedveli ezt.
  2. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Kedves játékosok!
    A mozi nem a csevegő témája!
    Kérek mindenkit itt a csevegőbe a továbbiakban kerülje a témát!

genka53, -kaktuszable-, Fuhur és 6 más kedveli ezt.
  3. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Szia!

Miután nem szeretnék off lenni szeretnék segítséget kérni.

1. hol lehet beszélgetni a MOZI-ról

2. Hol lehet a ládák tulajdonságairól beszélni?
    (A páromnál már dőlnek ki a rekeszből a vetőgépek, nekem egy darab sem jön sohasem(édességes láda))

3. Hol lehet a fúrógép dekorról beszélgetni, mert nekem soha nem jön egy darab sem -képtelen vagyok fejleszteni)

Köszönöm a segítséget.

BUÉK minden kedves gazdatársamnak és a modiknak is

genka53, Éva0315, Fatther és 8 más kedveli ezt.
  4. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Boldog Új Évet neked is!

Moziról és a ládákról pl: a különleges akciók csevegőjében:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/különleges-akciók-csevegője.15318/

Fúrógépről, a fejlődési taktika topikban:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/fejlődési-taktika.11014/

maszilva, genka53, Éva0315 és 9 más kedveli ezt.
  5. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

genka53, Éva0315, heureca3 és 5 más kedveli ezt.
  6. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Sziasztok! Minden logika ellenére belekezdek az eventbe: 3 ok miatt 1) A keltegetést megoldóm sz-táppal,így a fa ól röpivel nem foglalkozom./rövidtávon elég sok van belőle/ :) 2) a bónuszládákból 3 db-ot ad az event a szezon 2 db -ot. :eek:/53 szinten tartok/Összesen 5 már jó lehet 1 olyanra ami kellhet.:music: 3) a Mókuskát fel kell nevelni;):p
    Pörgettem simából 1 db +1 hozamot a kezdéshez ez kis csomaggal elég.:music:Éjjelre ki megyen komforton a gaz két gyorsítórekesszel ideális lesz.;)
    Aki elég bolond hogy velem tartson annak sok sikert.;):pÉs szerencsét a ládikókhoz:inlove:

7. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Szia, :) miért lenne bolond , aki csinálja ? :music: Mivel event, én is csinálom, ez egyértelmű nálam, a köztes ajándékok is jók,

szerintem a bónuszládák is a felhőnél , csak gyűjtögetni kell őket. ;) Kicsit unalmas lesz a gaz miatt, de volt már ilyen eventünk. :wuerg:

Várom a kezdést másfél terület fával, fél terület hosszú növénnyel, meglátjuk, lehet én is a sz. tápos megoldást választom, majd menet közben kiderül. :)

Utoljára szerkesztett: 2.1.20
    maszilva, marcsi152, genka53 és 13 más kedveli ezt.
  8. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Mivel ez az event kimarad. 7 nap!! Örülök, még ha szeretek is eventezni, hogy a januári így soványabb lesz. Hálistennek kevesebb lesz a szokásosnál. Így gyarapodhat a pajta, a gazdakör, nemesítés. Bőven elég lesz ami így marad.
    Sajnálom, hogy az a változás tartósnak látszik, hogy ami megérős event, az rövid, ami nem, az ilyen őrült hosszú, mint ez.
    Nem tudom mi kellene hozzá, hogy ez megérős legyen. Mindenképpen a felhő komolyabb hozama. Gondolom a részajándékok tömege is tp, csp lenne, hisz a tapasztalat ezt mutatja. Vagy ami értékesebb abból 1 potyog néha.
    Az ilyen eventek tervezésénél megnézik néha a játékosok pajtakészletét? Mert nekem az lenne a célom a tervezésnél, hogy olyat kérjek, adjak, amiből kevés van. Arra következtetek, hogy semmiféle hasonló nem történik, csak kitalálnak valamit, és hadd szóljon.
    Direkte megszámoltam most a pajtámban lévő összes tp, ttp bónuszt, 198 van. Nem szólva a pörgetések alkalmával előforduló többi %-os tp növelőt. Ahhoz kevés a rekesz, hogy tp-re pazaroljam. Sokszor az ezüstösnél is 4 fut, hisz más kell a bahára, s más a főfarmra.
    Nem cél már a szintlépés sem. Sokkal fontosabb, hogy teljen a pajta olyan dolgokkal, amiből sok kell.

Aki nekikezd, sok sikert kívánok!

maszilva, Fatther, heureca3 és 11 más kedveli ezt.
  9. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok
    3 db 12 órás munkás kupon, +1 termés, 100% termés bónusz a mostani pörgetésekből...sose rosszabbat...:p
    Akkor hajrá aki csinálja...:)

maszilva, marcsi152, genka53 és 16 más kedveli ezt.
  10. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Kedves Játékosok!

A bevezetés a fagyos farmmunkába event élő, online!

Feltétlenül egy kilépés majd a farmra visszatérés után kezdjétek el az eventet, arassatok, gyűjtsétek a felröppenőket a két farmterületről, majd ültessétek az eventnövényt a szaporításhoz!

Sok sikert kívánunk
    a Farmerama csapata

genka53, -W-595-, GA-BI-O-Farm és 7 más kedveli ezt.
  11. BölcsCsibe

BölcsCsibe Junior szaki

Magok elvetve, a két terület fa adott annyi felreppenőt, hogy a 44 db sült alma keverést el tudtam inditani. Az öntözőkannából 146 db jött.

maszilva, heureca3, Kata_rzis és 5 más kedveli ezt.
  12. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Sziasztok! Az eddigi ébresztések 6 db:1 party-pöri , 8-4-2 sz-táp,1,23 millió Tp és 826000 TTp.o_O Röpi jött olyan 200 körül Macskagyökére( csak nem rég gondoltam meg magam);):pvalamint 32 deszka 4 raktárházra;)Ők kint is maradtak.;)
    Ui a 7. ébresztés: 2 paisley titokól;)

maszilva, marcsi152, genka53 és 9 más kedveli ezt.
  13. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Ha ezen múlik, akkor inkább nem mozizok.Régen volt mozim, de igy nem is lesz!!!

maszilva, Éva0315, heureca3 és 4 más kedveli ezt.
  14. Fenyvesi1010

Fenyvesi1010 Fórum félistene

Sziasztok, :) kezdésre 204 fadarab, 350 kanna, ébresztések után TP, CSP, sz.trágya csatni lett. Most megint képzésen vannak, nem vészes ez, nekem tetszik . :)

genka53, heureca3, jutka190226 és 7 más kedveli ezt.
  15. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

2 terület fával vártam a kezdést, 293 fadarab lett. Váratlanul sok!

genka53, heureca3, jutka190226 és 5 más kedveli ezt.
  16. KicsiVid

KicsiVid Járnitanuló

Hogy kezded el ezt a játékot? hogy kell ébreszteni? Az egérrel próbáltam a képzési helyhez húzni, de nem tudtam (6. pont az ismeretőben) . köszönöm ha segitettek

DevilMókus, Puszpang és Fenyvesi1010 kedveli ezt.
  17. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Sziasztok. Nekem is sikerült a 44 db. sült almát lekevernek, feljött annyi fadarab.

18. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

1. Kattints rá minden állatra, szép nagyban odakerül a képük.
    2. Húzd az egyiket arra a képzési helyre, ahová akarod.
    3. Várd meg, amíg letelik az idő.
    4. Kattints a képzési területen az állatra, aki visszakerül, és elalszik.
    5. Kattints az "ébresztés" gombra, adj be egy sült almát vagy két szupertápot, és zsebeld be az ajándékot.
    Ismételd a 2-5 lépéseket mindaddig, amíg a sárga mezőben ugyanazokat a pöttyöket látod, mint alul a barnában. Ekkor léphetsz szintet; kattints a "Befejezés" gombra. Ha ráviszed az egeret a szürke Befejezés gombra, pirossal jelöli a játék a sárga mezőben, hogy melyik képzés kell még a szintlépéshez.
    Folytasd, amíg minden állatot fel nem vittél a 4. szintre.

19. KicsiVid

KicsiVid Járnitanuló

Köszönöm, talán sikerült :) Most már 2 állatkám alszik.

genka53, heureca3, Puszpang és 4 más kedveli ezt.
  20. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

233 kanna gyékényből, 20 db 16 órás ólból 23 fadarab...;)

maszilva, genka53, heureca3 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.