Visszajelzés Bevezetés a farmmunkába - 2022.november - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Enike**, Nov 8, 2022.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Calibaby

Calibaby Fórumlakó

Sziasztok! Én elvileg megszereztem 5 cink talányos fát. De sehol nem találom. o_O Calibaby01

szellorozsa likes this.
  2. szellorozsa

szellorozsa Fórum császára

Szia..gratulálok kedves szomszéd :) !

3. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Fáknál találod a farmon. :) Keresőbe írd be, hogy cink, ahogy apja és kiadja. :D ;)

4. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Állatkák oktatása részemről befejezve;)
    A nagy aratás után... majd felfüggönyözöm a lufigyárat;)

5. bocsinet

bocsinet Kivételes tehetség

Köszönöm szépen.:)

szellorozsa and Kuzdern like this.
  6. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

http://keptarhely.eu/view.php?file=20221111v02xzvwb4.jpeg

Sziasztok!
    En is befejeztem az eventet delelott, a porgetes most kedves volt hozzam, igy felgyorsitottam az ultetest , amarantal kezdtem es csak a fofarmon ultettem, szupertappal ebresztettem a kis allatokat :)
    Sok sikert mindenkinek ! Jo eventezest kivanok!

7. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

Sziasztok! Baj van! Elfelejtettem befejezni 1-2 szintet! Mit lehet ilyenkor csinálni! Csak termeltem, beadogattam, ébresztgettem, és tovább csináltam a pöttyöket, most meg nem tudom befejezni! :wuerg::wuerg: Úgy látom, ha minden pötty meg lesz, akkor be tudom fejezni!

Last edited: Nov 11, 2022
    szellorozsa likes this.
  8. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Nem értem a problémádat. Ha hiányzik 1-2 pötty, akkor pótold. Nincs még vége az eventnek, simán ráérsz. Egyébként a tyúknál és a nyúlnál nem kell az utolsó zöld pötty, a többinél fullra minden. De a végén is fel kell ébreszteni, akkor lesz kész.

9. -Mayacska85-

-Mayacska85- Fórum bárója

Szia!

Jártam így én is, a 3. szint után nem kattintottam a befejezésre... De amikor a 4. szint kész lett, egymás után 2 befejezés gomb volt :)

10. varga1234

varga1234 Fórum hercege

Én is végeztem vele tegnap!

11. milanzs

milanzs Fórumelemző

Most tényleg... egy rakás XXL fára 2 db felröppenő??

stb_farmer likes this.
  12. PaySkin

PaySkin Fórum mestere

Sziasztok!

Habár a kérdésem nem konkrétan ehhez az eventhez köthető, de eventekről szól. Lehet, kérdezte valaki előttem ezt már máshol, nem olvastam eddig róla.
    Szóval, nekem a csütörtöki kezdés teljesen megfelelt, majdnem mindig el tudtam kezdeni (évente talán 3-4 eventet nem). De ez a szerdai a lehető legrosszabb a részemre! Biztos van akinek ez jobb, van akinek mindegy és van akinek egyik sem.
    Az érdekelne, miért lett áttéve az eventek kezdése szerdára? Illetve, visszakerül-e csütörtökre valamikor?

stb_farmer and -Danielgyerek-. like this.
  13. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A kérdésednek valóban nem az eventcsevegő a legalkalmasabb helye, mivel az mindig az AKTUÁLIS event taktikáinak, az aktuális eventtel kapcsolatos élmények megbeszélésére szolgál.
    Még csak nem is csevegőtéma, és a játékosok biztosan nem ismerik erre a választ.
    Mi moderátorok sem.
    Valószínűleg a hónap aktuális eseményei, illetve az egyes eventek elkészülésének ideje határozza meg az eventek indulásának napját
    Régen is szerdától-keddig volt eventezés, igazából a csütörtöktől-szerdáig volt "ideiglenes"...
    A Központ azonban nem tájékoztatott a miértjéről.

Ez egy kérdés, tehát a fórum főoldalának Segítség részen található bármelyik topikjában megfelelő helyen lenne, pl. itt:
    Kérdések, amikhez nem találtál topicot (Általános témák részleg)

Kérlek, tanulmányozd át a A fórum felépítése és használata tájékoztató linket, illetve mielőtt először írsz egy topikba, annak első hozzászólását, mivel az tartalmazza annak a topiknak a szabályait.
    Fontos, hogy jó helyekre írjunk egy Fórumon, hiszen, ha mindenki mindenhová írna akkor egy rövid idő múlva egy átláthatatlan káosz lenne az egész.
    Senki nem találna meg semmit.
    Azonkívül, a Csevegőben ritka a moderátori jelenlét, tehát ha valaki itt tesz fel kérdést, vagy kér segítséget, kisebb az esélye, hogy hamar megoldásra lel.
    Köszönjük, ha a leírtakat figyelembe veszed. :)

14. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szép estét mindenkinek!A farmmunka kész, a ládából varázskalap lett,örültem neki nagyon!

15. Calibaby

Calibaby Fórumlakó

Sziasztok! Ez a piccolo micsoda? Úgy értem, hogy mit lehet belőle kapni? :p Hová érdemes tenni? o_O Minta valahol azt olvastam volna, hogy nem szabad lebontani, mert akkor elveszik. :(

16. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Itt mindent megtalálsz, amit a Piccolo ládáról tudni lehet:

Tudnivalók a "Piccolo" titokzatos ládáról

17. Calibaby

Calibaby Fórumlakó

18. Domos52

Domos52 Fórum biztosa

Időközben rájöttem én is! Köszi a megerősítést!

Köszi, csak többet teljesítettem, mint amit szintenként kért! De rájöttem, hogy nem fog elveszni, és utólag megkapom a kihagyott szint ajándékait is! Jó játékot!

19. thomastic

thomastic Utánpótlás-írogató

Boldogság van !
    A Piccolo titokzatos láda egy farmarany fát adott !!!!
    Micsoda mázlista vagyok !!!

20. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Eventecske lerendezve:inlove::inlove::inlove:
    nem volt sűrgős, így most lettem készen, a piccolóból pöttyös lett húzott a testvérkéi mellé:D
    aki kész annak gratula, aki még csinálja sok sikert a befejezéshez:inlove::inlove::inlove:

Thread Status:
Not open for further replies.