Visszajelzés Bevezetés a farmmunkába event csevegője - 2022. április

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 27.4.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Hozom példának a lúd karaktert, 1.szinten. Látszik a képen, hogy a barna feladat szerint 2 lila és 1 zöld pötty kell, hogy minimum meglegyen a sárga "teljesítés" részben. Ekkor feljön alul a "Befejezés" gomb. Arra rá kell kattintani, megkapod az adott állatnál az adott szintért járó ajándékot, és máris a következő szinten vagy.

befejezés.png

2. forkoli-karolyne

forkoli-karolyne Fórum-zöldfülű

Sziasztok!Kérdésem lenne tegnap óta egymormán termelem mind két event növény és a farmertáskáim mind eltüntek kivéve amit most szedek le,szeretném kegkérdezi hogyan kaphatóm vissza mivel eddig akkor feleslegesen dolgoztam és szupertrágyásztam. ID:33541744 forkoli-karolyne Köszönöm várom a választ.Üdvözlet

3. borderland57

borderland57 Fórum mestere

Szia!
    Nem lehet, hogy az állatok elfogyasztották, miközben képzésben részesültek?

stb_farmer kedveli ezt.
  4. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Szia!
    Ahhoz, hogy befejezd az adott szintet és a következő szintre tudj lépni újra fel kell ébresztened
    a jószágot. Ezt a negyedik szint befejezésénél is meg kell tenned.

5. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok!
    A Piccolos része letudva...Pockos lett belőlexD

Arrah, kovacstne, -forrest-gump- és 14 más kedveli ezt.
  6. SnéDóri

SnéDóri Fórumgróf

Az jó. Én haverkodok a mackóval :)

7. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Kérjük, legközelebb segítségkérő topikok egyikében kérj segítséget! A csevegőben ez nem szerencsés.
    Kolléganőm ellenőrzése alapján a nyúl karakter etetésénél használtál, szállítottál még csak 250 farmertáskát, és van még 181 db a pajtádban ... az eventablakban látod is, piros nyíllal jelezve.

forkoli-kné.png

Szerencsésebb lenne, ha nem 2x2-es területen ültetnél a főfarmon, és az egész területen ezt az eventnövényt szaporítanád, pl. 1x1 -es földterületeken. Nagyon lassan, rosszul haladsz csak, ha az ólak foglalják el a terület nagyobb részét.

Az eventek teljesítéséhez érdemes megismerni az előkészítési feladatokat, az eventezés teendőit általánosan az eventsegédletet használva:

Javaslat - Event segédlet, avagy mit hogyan? | Farmerama HU

A konkrét ismertetőt áttanulmányozva pedig meg tudod tervezni, hogyan tudsz haladni valós idejű munkáid mellett.

Ismertető: Event - Bevezetés a farmmunkába - 2022. április | Farmerama HU

Sok sikert!

8. Tavirózsa

Tavirózsa Fórumőrült

A liba kioktatva, kicsobbanó öröm lett a Piccolóból, aminek nem nagyon örvendeztem, de ez van. A nyúllal mindjárt végzek, a malac és a medve ültetési képzésével vagyok lemaradva, a többi rész ezeknél is készen van. Tehát még 10 kék pöttyhöz kell az eventgazt letermelnem. Az meg már ha sírva is de készenlesz 1-2 nap alatt, remélem. Több mint 100 partyt elpörgettem, de nem jött bónusz még 6 órás sem, nem hogy 24.:(

9. kisjanos78

kisjanos78 Fórummogul

sziaztok befejezve Bonuszoka kerékröl készis vagyokmidekinek hasonlokat :)

-forrest-gump- és Tündi100149 kedveli ezt.
  10. fakír1020

fakír1020 Kivételes tehetség

Szia!
    A kicsobbanó öröm az egyik legjobb ajándék a piccoloból:)Gazdagság láda,amiből lehet Ara kacsa,Csók hal,stb.
    Az viszont elég bosszantó lehet ha 100 partyból nem lettek bónuszaid:sleepy:
    További jó ébreszgetést kívánok:D

emocy91, Arrah, -kaktuszable- és 10 más kedveli ezt.
  11. ercsi05

ercsi05 Junior szaki

Köszi a segítséget!

-forrest-gump-, PZoli64, Nagyii58 és 3 más kedveli ezt.
  12. Mogyi

Mogyi Aktív író

Sziasztok,
    Piccolóból Végtelen kincskeresés lett :inlove:
    5db kék pötty hiányzik még a befejezéshez( malac és medve karaktereknél).

13. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Jó reggelt!
    Még a nyuszinál van kettő egaz etetés, és ez az event is pipa...nem is baj mert az időjárás kedvezni fog 1 kis csavargáshoz:)
    Napos hétvégét mindenkinekxD

14. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Sziasztok. Befejeztem reggel az eventet.

15. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Halo, Cac mami!
    Örülök, hogy még aktív vagy! Gratula!! :)

jutka190226, GA-BI-O-Farm, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Tegnap végzett minden tanuló;) Bár csak 1-nek az adománya volt igazán jó;)

17. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Eventecske lerendezve:inlove::inlove::inlove:
    majdnem túltermeltem a növénykéket,de sikerült időben fékeznem:D
    aki kész annak gratula, aki még csinálja sok sikert a befejezéshez:inlove::inlove::inlove:

maszilva, jutka190226, Feca29 és 7 más kedveli ezt.
  18. Sárika555

Sárika555 Fórum mestere

Sziasztok. Nálam még csak most kezdődött az event, Viszont a konyha járólapozása eventecske lerendezve , igazán szép lett, lassan a konyha felújítás event is véget ér. De úgy látom ez az event sokaknál már kész , és hamar a végére jutok én is, pihenésként a takarítás után.:)

maszilva, kutyaszálló, soresne és 11 más kedveli ezt.
  19. -JarJarBinks-

-JarJarBinks- Járnitanuló

Sziasztok én most fejeztem be a disznót,végig meg van csinálva, de a lakatok 2 második színtől nem nyitódtak ki és semmilyen ajándékot nem kaptam! A nyuszit most fogom befejezni és ott sem történt semmi! ahogy a többinél sem nyílnak ki a lakatok!

Gazda: -JarJarBinks- ID: 4833483

20. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Miután túlestem a "felhőt nem kapunk" sokkon ;), olyan elánnal kezdtem el csinálni a feladatot, hogy már tegnap végeztem, pedig csak az egyik farmon lett bónuszom. Ki is raktam már a dekorokat, hadd "dolgozzanak" most már azok. :D
    Magáról az eventről annyit, hogy korábbiakban is szerettem csinálni, mert szerintem nagyon tetszetős, aranyos, grafikailag is toppon van,
    az event leírása is igen színvonalas.
    A felröppenőknek kb. a felét nullázással termeltem le, az ébresztéseket szupertáppal csináltam, mert fel kellett gyorsítanom a termelést, mivel a hétvége a gyerekeké, unokáké, tegnap meg el is kellett utaznom..... Szerencsére bőven van szupertrágyám, így az adta a megoldást.
    További sikeres játékot kívánok mindenkinek! :inlove:

maszilva, Othep, Imi* és 14 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.