Visszajelzés Bevezetés a farmmunkába - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 5.6.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Ha csak egy event lenne, amiben mind a hat területen lehetne/kellene eventnövényt ültetni, az más lenne?

Gio, -Fülemüle-70, ursa11 és 5 más kedveli ezt.
  2. asdfghjkl7373

asdfghjkl7373 Rutinos

Sziasztok! Szép napot!

3 terület szegfű 370 db kannát adott!

Felszaporítom a gazt kb.5-600 db-ra, és estére megint szegfűt rakok, a röpit mihamarabb le akarom tudni!

Sok-sok röpit, és sikeres eventbefejezést aki belekezd!

bence201011, Gio, -Fülemüle-70 és 14 más kedveli ezt.
  3. stellácska26

stellácska26 Fórumelemző

Sziasztok! 3 terület lóhere,pár mamut és széleken fák,143 kannát adott!

Gio, -Fülemüle-70, Maszatka47 és 4 más kedveli ezt.
  4. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Most értem gépközelbe, de még mindig hezitálok.Nagyon sok felröppenőt biztos nem kapok, mert tegnap a két event ismertetése után a mélybe zuhantam,nem csináltam semmit a farmon,maradt az addigi felállás.Közel 50 ezer növény a két eventbe.Most próbálok az árokból kikecmeregni,és szétnézni a farmokon mihez is kezdjek.először is learatok.hozzá kezdek,vagy sem.Biztos,hogy csak két két területen próbálkozom.Várom a lelkesedést,ami csak megérkezik lassan.

Gio, -Fülemüle-70, Maszatka47 és 7 más kedveli ezt.
  5. parasztfalva

parasztfalva Fórumprofi

Végigolvastam a leírást és lehalt az agyam. Most már ott tartunk, hogy a farm több szellemi tevékenységet igényel, mint a munkám. Ez má kicsit sok.

Domos52, Lillapilla73, jucus78 és 12 más kedveli ezt.
  6. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Mondjuk igen. Most 1 hét alatt 3 eventnövény felszaporításához 200%-al több szupertrágya és KK megy el. A 3 eventnövény még csak úgy sincsen szinkronban, hogy fele idős lenne tehát sokkal többet kell jönni aratni.

Azért ne csináljunk úgy mintha nem lenne különbség 1 event meg 2 event párhuzamosítva 3 növénnyel között....

taga1 és -kaktuszable- kedveli ezt.
  7. csillus35

csillus35 Törzsjátékos

Akkor a középmezőny: 2 terület havasi gyopár, tölgyesen 20 órás fák: 237 röpi. Mindenesetre elkezdtem, de még nem döntöttem a folytatást illetően.

8. tara100

tara100 Junior szaki

Sziasztok, ti be tudtok lépni a malomba?

9. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Akkor pedig ne csináljunk úgy, mintha az eventek száma lenne probléma. Hiszen valójában az eventnövények és a felröppenők számával, valamint a kosárvásárlási lehetőségek bőségével van a gond (hogy még ki is egészítselek). Volt már eventünk 8 féle növénnyel, volt háromféle felröppenővel...

10. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

TArlórépa 231 felrepit adot :) Egész jó szerintem

11. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

228 kannával kezdtem... tárolók és tönke búza volt aratva...

12. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

163 kanna kezdésnek, vegyesen volt kint mindenféle, de a szántóföldi növényeknek volt a legjobb hozama

13. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Akkor én is had egészítselek ki, mert % arányban a 8 eventnövény hányszor is volt összesen?
    A leggyakoribb az 1 eventnövény a 2 eventnövény már sokkal kevesebb eventnél jelentkezett a 3 vagy több eventnövény az eventek össz dbszámához képest meg elhanyagolható volt.

14. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

igen, bár megjelent a delfin tápja, aminek valószínüleg még nem kellett volna....
    Nem volt tegnap karbantartás?

-Fülemüle-70 és mebajah kedveli ezt.
  15. botipeti

botipeti Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Olvastam egy csomót, de nem találtam arra vonatkozóan infót, hogy az állatokat mindenképpen fel kell ébreszteni valamivel, vagy valamikor maguktól is felébrednek? Tudja valaki?

16. gymikii

gymikii Fórumlakó

Igen, sokkal egyszerűbb lenne.

17. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Szia!

Felébresztése 2 módon történhet.
    200 db Energiaszelet-növénnyel
    (második eventnövény) vagy 2 db szupertáppal. Sikeres ébresztést követően random szerűen apróbb dolgokat nyerhetünk. (részletek később)

18. kocsisteri

kocsisteri Junior szaki

Szia! most, hogy olvasom a leírásod kezdek megvilágosodni.Köszönöm.

inanna11, -Fülemüle-70, ursa11 és 4 más kedveli ezt.
  19. gymikii

gymikii Fórumlakó

Igen, volt event 8 féle növénnyel.....egyszer. Az, hogy felreppenőböl hányféle van, teljesen mindegy....

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  20. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Szia! Fel kell ébreszteni 200 energiaszelet vagy 2 szupertáp! Az előző oldalon Bobaditoma levezette ezzel sokat segített!

Maszatka47, botipeti és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.