Visszajelzés Bevezetés a farmmunkába - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by |Tamás|, Jun 5, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

És szent bazsalikom kell hozzáxDxDxD szóval nálam szupertápot fog enni..:music: ha betéved hozzám:p

Maszatka47 and -W-595- like this.
  2. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Milyen frankó, megszerzünk egy újabb ólat, csak épp etetni nem tudjuk, max. szupertáppal mert sehol nem lehet egyenlőre szent bazsalikomot termelni , tök röhely xD

3. anyóka_kertje

anyóka_kertje Utánpótlás-írogató

hogy lehet az állatokat a földre húzni nekem nem sikerül!!!

4. marcsi152

marcsi152 Fórum veteránja

Bocsi most léptem be, mert a viharkárokat takarítottam!!!:wuerg:
    Köszönöm, de most már feladom,:wuerg: mert nem akarom megérteni,:D majd valahogy lesz!:p
    Az ismertetőből kiírtam a 4 állat hozzávalóit, az első számok mire vonatkoznak? A szintekre?8)

Indulásnak 335 öntözőkannám lett!:inlove: Azért mert nem értem, még csinálom!!!:D

Last edited: Jun 6, 2018
  5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Először azt hittem, hogy 200+os növény:music:.... de valószínű hogy játékban maradó eventgaz lesz,.... mint a csalán volt legutóbb;)

6. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Katt a körben az állatra és húzd rá valaemily területre , nálam jelenleg körtét takarítanak be :)

hóóvirág and Maszatka47 like this.
  7. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A sárga sáv mellől emeld ki, húzd az állat ikonját a megfelelő (általad választott) képző helyre, de a szöveges feliratra illesztve, majd ott engedd el.

8. aragorn*

aragorn* Haladó

bocsi......de mobilon hogy tudom áthuzni az állatot

inanna11 likes this.
  9. mamarygen

Szia!

Mobilról nem minden funkciót lehet működtetni.

Ha van lehetőséged, kísérletezz.

Ha nem megy, akkor majd az asztali gépen, laptopon, stb... lehet a finom műveleteket intézned.

Addig a felröppenők érdekében inkább hosszú érési idejű növényekkel foglalkozz, azt termelj!

10. marcsi152

Köszi! Ez OK!

Last edited: Jun 6, 2018
    Maszatka47, -kaktuszable- and -W-595- like this.
  11. mamarygen

Szia!

A leírást és a táblázatot is megnéznéd újra?

A leírásban a példa pont a tyúkra készült:

Pl: Tyúknak, hogy 0-ás szintről 1-es szintre léphessünk feltétel a vetés 1-es képessége. Ehhez 200 eventnövényre van szükségünk, aminek a fejlesztési ideje 30 másodperc.
    Második szintre lépéshez feltétel az 1-es vetés, 1-es metszés és 1-es betakarítás képessége.
    1 vetés képessége már megvan (korábbi feltétel volt) Így csak a másik kettőt szükséges fejleszteni, amihez 25 öntözőkannára és 20 körtére van szükségünk (30 -30 mp)

12. marcsi152

Igen! már újraolvastam ! Köszi!

Maszatka47 and genka53 like this.
  13. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Én a nyúlnál a Mezők fésülését szeretném megszerezni.
    Csak a nyúllal szabad dolgoznom?

Maszatka47 likes this.
  14. aragorn*

aragorn* Haladó

köszönöm a gyors választ

15. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Rendben, részben elfogadom, amit írtok; de továbbra is fenntartom, hogy nem az eventek effektív száma a lényeg.
    Azonban. Azért mert mindenki kötelezőnek érzi 100+100 szupertrágya és KK elhasználását egy eventnövényre, még nem kell annyi. Ehhez a dupla eventhez pl. a felszaporításhoz maximum kell 250 szupertrágya és 70 KK. Előbbi is csak akkor indokolt, ha még ma vissza is ültetjük mindegyik növényt, és legalább kettőt le is aratunk ma este; a farmon pedig akár szupertrágya nélkül is meg lehet csinálni, mert az összes növény letermelhető 3-4 nap alatt. A felszaporítás második körére teljesen felesleges a KK használata (kivéve energiaszelet), mert a többletet úgysem lehet visszaültetni, mert nincs annyi terület. A KK nélkül aratott 630 növény mind a Bahán, mind a farmon több, mint a rendelkezésre álló 1x1-ek száma. Így erős túlzás a +200%.
    Ennyit pedig egy szint felett - akár hetente is - normál játékmenettel simán ki lehet gazdálkodni. Egyikőtökről sem hiszem el, hogy pont ez a mennyiség hiányzik eventről-eventre...
    És a helyzetnek nem csak kontra, hanem pro oldala is van. A két event több lehetőséget és nyereményt/jutalmat/díjat jelent, valamint választási lehetőséget. És változatosságot, mert nem ugyanazt látom a hat területen, és nem ugyanazt kell csinálnom.
    Számomra ennek a két eventnek a negatívuma az összesen 40-50 ezer letermelendő növény. De van választási lehetőségem. Eldönthetem, akarok-e éjt nappallá téve ültetni meg aratni, vagy nem. Ha ez most egy event követelménye lenne, akkor már azt kellene eldöntenem, eventezek-e egyáltalán.
    Mindent összevetve indokolatlannak érzem annak a folyamatos és kizárólag negatív színezetű felemlegetését, hogy már megint két event van... Azt pedig különösen, hogy ez a pénzről szól. Persze, hogy arról szól, minden eventet kizárólag azért kapunk, hogy lehetőségünk legyen fizetni. De még egy event sem volt (egy jótékonyságit kivéve), amit ne lehetett volna pénz nélkül végigvinni...

16. mamarygen

Szia!

Használd az ismertetőből a táblázatot, kérlek.

Érdemes azért más állatot is "képezni", jó játék, jó szórakozás is ez a fajta eventmechanika. :)

17. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Az ismertetőben a nyúlnál a 62. szinten van ez a kitevő. Ezért kérdeztem, hogy csak a nyúllal kell dolgoznom, hogy ezt elérjem?

Maszatka47 likes this.
  18. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Ezt a növényt esetleg nem AB-ért fogjuk kiváltani?

19. aragorn*

aragorn* Haladó

azt szeretném kérdezni.hogy a delfin ólat most melyik eventnél lehet megkapni???

stellácska26 and inanna11 like this.
  20. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Az a 62. szint nem tudom, mi. De ha csak a Mezők fésülése kell, akkor elég a nyulat képezned, és felvinni a 3. szintre. Ehhez 4-szer kell a vetésre, 3-szor a metszésre és 2-szer a betakarításra tanítanod.

Thread Status:
Not open for further replies.