Visszajelzés Bevezetés a farmmunkába - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by |Tamás|, Jun 5, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Mielőtt elhagynád , eggyel visszább akaszd . :p

2. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Belekezdtem,meggyőztem magam, ha más is csinálja,nekem is sikerülnie kell.Már költögetem az állataimat is, nagyon lusták,mindig aludnának.Csak megembereltem magam,mert ha duzzogok az nekem sem jó.Remélem a gyöngyök is röpködnek majd, a farmost megoldottam/ nem fulra, de az meg lesz/Mindent bele menni fog/biztatom magam/Az is feldobott egy kicsit,hogy kipörgettem egy 200%-os bónuszt.

Last edited: Jun 6, 2018
  3. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Sziasztok !
    Azt szeretném kérdezni, hogy ehhez az event-hez állatokat is kell beadni? Mert azt írja hogy szolgáltasd be a baloldalt található állatot.

inanna11 likes this.
  4. magika

magika Fórum nagymestere

Biztos az én iq-m az átlag alatti, de nekem ez az event egyelőre nem világos. Az ébresztősdit azt értem, de nem fogok rá szupitápot áldozni, viszont a növény meg sokára érik be.

5. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Igen, az elkezdéshez be kell adni egy tyúkot, egy nyulat, stb. Ezeket belépéskor meg is kaptuk, egy felugró ablak tájékoztatott róla. Pajtából állat nem kell.

6. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Nagyon gyorsan lehet haladni az eventtel, persze az ébresztgetéshez áldozni kell sztápot. Én ma rááldozom, de holnap már termelek hozzá gazt.
    300+ felröpim lett kezdésre pannikkal. De pannik nélkül az eventgazra is elég jól adja nekem.
    A metszés 2 golyón áll mindenhol, a betakarítást tolom folyamatosan mindnél, estére szeretném mindenhol elérni a 4 golyót :) A vetés is alakul, ahogy érik az eventgaz:)
    Én nem figyelem, hogy mi a feladat éppen. Csinálom a golyókat, aztán ha jelez a feladat hogy befejezhető, akkor megcsinálom:) 3 feladat kész is van már.
    A játék jóval egyszerűbb, mint mikor olvastam az ismertetőt. Tök felesleges a feladatokra figyelni szerintem. Minden állatot fejleszteni kell, aztán azzal együtt a feladatok is meglesznek.

7. DRAGON86

DRAGON86 Fórum ismerője

Szia. Láttam. De nem ér semmit számomra. Megint két event kb 50.000 növény egymást üti az idő. Na ne nem fogok robotolni sokat. Elég volt belőle már. Ezt előző eventnél eldöntöttem ha ilyenek jönnek egyiket választom és megcsinálom. Inkább egyszerűbb és kevésbé értékeset vagy fordítva, hangulatomtól függ. De kettő eventett már nem akarok csinálni. Munkáskuponom is fogy már, prémiumom meg nincs, ezek meg már inkább nekik készülnek csak, amit megértek. Használják is ki ha van nekik, nem is sajnálom.
    Legalább nem panaszkodhatnak hogy kevés a munkájuk :)
    Remélem megérted a döntésemet :)

8. ikivid

ikivid Haladó

Így már egészen más. Szorosan követni fogom a tervet, gondom egy szál sem. ;)

9. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Amit persze simán figyelmen kívül lehet hagyni. (Természetesen senkit nem szeretnék befolyásolni.)

Én roppant egyszerűen oldom meg a kérdést: a 6 órás aratását a 7 óráséhoz igazítom, majd amikor megvan a szükséges mennyiség, a 7 órást a 4 órás második aratásához. (Persze csak napközben, éjjelre a Bahán az eventnövényt ültetem, a farmon olyant, ami reggelre beérik.) Ha a farmos eventnövények megvannak, a további szöszölést már lehet a "nagy" aratásokhoz vagy akár a bahás növényhez igazítani.

Csak azután kezdek az állatokkal (érdemben) szórakozni, ha minden kellék a rendelkezésemre áll. Marad rá idő bőven.

A Bahás eventhez is csak akkor malmozok, ha már nem kell ültetni. A beadás viszonylag egyszerű, gyorsan lehet vele végezni.

10. -gadget-

-gadget- Fórumfelvigyázó

Igen ezt értem, de akár a bahás egazt legalább lehetett volna úgy kalibrálni, hogy pont a fele lenne a leghosszabb érésűnek - csak egy kis játékosbaráti tervezés kellene, mert legyünk őszinték ha 2-3 óránként kell belépegetni aratni a különböző érésidők miatt hiába adja be a vásárlási lehetőséget mert azzal, hogy látom nem fogok vásárolni és így ez nem éri el azt a funkcióját amit hozzá fűznek vagy remélnek.

11. pacsimacsi

pacsimacsi Törekvő

Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy mind a négy állatnál a színes gömböcskéket végig kell vinni, vagy elég ha csak 3 állatot csinálok, pont annyit amennyi a kert?

Ivibaba54 likes this.
  12. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

13. soramay72

soramay72 Fórum hercege

Egy laza mozdulattal eltüntettem a frissen ültettet 7 órás event gazt :cry::cry::cry:, most kezdhettek elölről mindent :cry::cry::cry:

14. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

15. varga1234

varga1234 Fórum hercege

Ez kellemetlen.

Ivibaba54 and soramay72 like this.
  16. farmerogirl

farmerogirl Fórum félistene

Alapjában véve egyetértek veled, lehetett volna úgy kalibrálni. Hozzáteszem, sok játékos megelégedésére. De nyilván nem ez a cél. Továbbá az, hogy Te nem vásárolsz, még nem jelenti azt, hogy más se fog.

genka53, -ágianyu33- and Ivibaba54 like this.
  17. Ivibaba54

Ivibaba54 Fórumelemző

Sziasztok !
    Érdekes event ez a farmerkodás. Úgy álltam neki, hogy nem igazán értettem a menetét, mert általában olvasgatom a leírásokat ugyan, de folyamatában szoktam igazán megismerni. Most is így kezdtem és lassan-lassan megjelenik a lényeg. Nekem tetszik, s remélem a végére is eljutok majd. Sok sikert kívánok és szép estét !

18. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Eddig is növényeztem a farmon, így hortenziával vártam az event kezdést, melyet 16 óra után abszolváltam. Most macskagyökeret ültettem, mert holnap ilyenkor fogom tudni learatni. Ez nem az én eventem, már most látom. De a bahamás sem. Felborítja az egyensúlyt nálam. Sok sikert mindenkinek!

Samborg and bendi1121 like this.
  19. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Jaj! :(
    Majdnem én is leszedtem növénnyel együtt a nagy kockákat a Tisztásról, de az utolsó pillanatban valahogy észbe kaptam, hogy nem azt kell csinálni. De nem sokon múlt. :eek:

-kaktuszable- and genka53 like this.
  20. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Naná, hogy menni fog! Engem már a 100%-os feldobott tegnap, mert tegnap meg ma legalább ki tudtam használni a bahán egy aratáshoz és délután a felszaporításhoz. Farmon buktam, mert ugye még szombatig kütyüzök. Még kb fél óra a esti aratás, addig minden állat felkúszik betakarítás ügyben valameddig, pontosabban 2 zöld bogyó mindegyiknél megvan, tehát a tyúk és a nyúl ebből a szempontból kész, az egér szedi a körtét a 3. bogyóért,szerintem addig a mókussal is eljutok még ma...röpik száma jelenleg 14!!!!!!!!!!!!!!xD eventgaz a kezdő 10 árválkodik:oops: Próbálok nyugodt maradni, hogy behozom 3 nap alatt:music:, ez lesz a legnehezebb, mert viszket a tenyerem, annyira eventeznék...:D

Last edited: Jun 7, 2018
Thread Status:
Not open for further replies.