Visszajelzés Bevezetés a szigeti farmmunkába - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Enike**, témanyitás ideje: 18.7.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Nagyon szépen köszönöm a biztatást és a tanácsot!

Othep, Kuzdern, Dolphin és 4 más kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jó ötlet;) Azért annyira mégsem őrült ez a játék, hogy dekoros területen eventezzünkxDxDxD

genka53, aida2330 és Sylja kedveli ezt.
  3. Bettina7676

Bettina7676 Fórum biztosa

Szép napot! Köszönöm a számolást! Sok sikert!

ildiko44, aida2330 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  4. dudute2

dudute2 Rutinos

Sziasztok ! Egészen nem értem most akkor kell rostmályva is eventnövény , mindenem van szupitápom is ,felröpim majd lesz ,de mennyi kell a rostmályvából meg minek ? aki érti válaszoljon már nekem .elöre is köszi

gomboc58 kedveli ezt.
  5. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Ha nincs elég szupertápod az ébresztéshez, akkor gyümölcsös zsákot (malomtermék) kell hozzá készítened. Ahhoz kell a rostmályva.

6. dudute2

dudute2 Rutinos

Köszönöm szépen a segitségedet de tápom az van elég akkor csak egy gazt kell csinálnom hála égnek.

aida2330 és Sylja kedveli ezt.
  7. GreekYogurt

GreekYogurt Fórum mestere

Szia!

Rostmályvát a Bahán kell termeszteni ami a malomtermék előállításához szükséges és ezzel tudod majd az állatokat felébreszteni.
    Ha azonban van elegendő szupertápod (116 db) akkor nincs szükséged a malomtermékre és ezáltal a rostmályva termesztésére sem.
    Szupertáppal fogod az ébresztést megoldani.

JUCUS, bactriaanus, aida2330 és 2 más kedveli ezt.
  8. Dinohusi

Dinohusi Utánpótlás-írogató

Így hogy csak növény kell és van rá majdnem 6 napunk, simán hozható bárkinek az event és nagyon jó a jutalom érte. ;)

-kaktuszable-, ildiko44, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  9. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!
    A csak növény, kicsit karcsú;)xD
    Értem, hogy mire gondolsz....de, van még pár összetevő, ami nélkül nem lehet elvégezni az eventet.
    • Szupertáp, ha csak egyféle növényt termelek.
    • a csak növény, 10840 db
    • Mangó, ami Bahamás fatermés.
    • Felröppenő, ami jelenleg 676 db öntözőkanna
    Sikeres játékot kívánok;):)

genka53, Kuzdern, -kaktuszable- és 4 más kedveli ezt.
  10. Dinohusi

A mangó 1 nap alatt megvan, a 10840 növény pedig azért ennyi idő alatt nem sok, ha pedig előre ültettél elég könnyűnek hathat a felröppenő is azért. A lényeg, hogy ez nem éppen a nehéz eventek közé tartozik, szerintem. :)

bactriaanus kedveli ezt.
  11. Dinohusi

Miért 300-al osztod el?
    202 kis földterület rakható le, az csatnival rögtön 606 plusz ami máris csak 18 aratás és akkor a többi bónuszról nem is beszéltünk ami lehetséges.

bactriaanus kedveli ezt.
  12. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Jogos, már töröltem. Köszönöm! A többi bónusz viszont vagy van, vagy nincs.
    A kisebb farmosok biztosan nem sok mindenben bővelkednek.

13. Dinohusi

Én 11 év után most kezdtem újra pár napja, igazad van nem 1 nap alatt lesz meg az event, de azért ez talán a teljesíthetőbbek közé tartozik egyezzünk ki abba. :)

Othep, -Palika17-, inanna11 és 4 más kedveli ezt.
  14. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Oké! Egyezzünk ki!:)
    :)

PZoli64, SnéDóri, -kaktuszable- és 9 más kedveli ezt.
  15. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

A „Bevezetés a szigeti farmmunkába” event élő, online!

Kérjük, hogy 14:00 órakor mindenki lépjen ki a játékból, majd térjen vissza a farmra.

Ellenőrizzétek, hogy az event játékban van-e, hírek menü információja, valamint az eventóra mutatja –e a kezdést!

Sikeres játékot kívánunk:
    a Farmerama csapata

barbi021951, Dolphin, maszilva és 3 más kedveli ezt.
  16. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!

Örülök, hogy újra itt vagy és kaszát, kapát ragadtál;)
    Ezek szerint, egy jól bevezetett tanyát lakatoltál le egy időre:music:....ismerősxD

Na, a lényeg, hogy nem egyforma felszereltséggel vágunk neki az eventnek. Sokszor a taktika is hibás, ami sikertelen eventet eredményezhet. Ezért szoktam volt leírni, hogy a csevegőben, már az első oldalakon sok hasznos tanácsot lehet olvasni, tapasztalt játékosoktól. Az event segédletet, érésidőket tartalmazó táblázatot már nem is említve. Neked könnyű, de nem mindenki érzi így. Nem ragozom.....

Sikeres játékot kívánok :)

17. bactriaanus

bactriaanus Törekvő

Szia !
    Hát ezzel a kis illusztrációval nagyon betaláltál !
    Igényes, művészi és nem utolsó sorban nagyon kedves.

Dinohusi, Sali~*.*, ildiko44 és még 1 ember kedveli ezt.
  18. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Én szeretem ezt az eventet, haladok, de van egy észrevételem, ami szerintem a legtöbb értetlenkedést szüli. Ugyan én csak a magam nevében írok, de engem pl sokszor megzavar: Elsősorban az, hogy milyen színek, milyen buborékokhoz vannak rendelve. Megpróbálom értelmesen, érthetően leírni: pl. a paradicsom a harmadik. Piros színű. A tábla, amin van, az zöld. Alul a pöttyök: Piros paradicsomból két zöld pöttyöt kell készítenem. Mondjuk. Ez nekem nehézséget okoz, pedig nem vagyok sem színvak, sem színtévesztő. Valahogy ki kell silabizálnom, hogy más a gyümölcs színe, más a tábla színe, és mindezt alulra alkalmaznom kell. Van, amikor azonnal az elsőre, az almára akarom rakni az állatkát, mert ott a zöld pötty, ami alul a teljesítésnél van, s mert az alma kerek és zöld. Másodsorban a nagy buborék, amikor gondolkodom, hogy melyik állatot hová tegyem éppen, mit kell még tanulnia. Mindent eltakar. Bocsi, hogy hosszú voltam, már sokadik ilyen eventem, és tudom, mit kell csinálni, csak kicsit összekuszálja az agysejtjeimet. Azért remélem, hogy értitek az írásomat:D:) . Sok sikert mindenkinek!

genka53, aida2330, farmeres53 és 4 más kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok!
    A tanítás elkezdődött;) Aki ma nem végez az majd végez holnap;)

genka53, aida2330, JUCUS és még 1 ember kedveli ezt.
  20. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!

Aki végez holnap, végezhet ma is.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.