Visszajelzés Boldog foltok csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 21.8.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Nem a pálya megkülönböztetése a cél, hanem hogy előre készíthessek valamiféle hevenyészett tervet arra, hogy
    a) melyik pályán nincs érdemleges nyeremény, amin a minimummal továbblépek;
    b) melyik pálya az, amit érdemes lehet akár teletenni, ha jól jönnek a dominók;
    c) melyik pályán melyik két színt érdemes kiválasztani még akkor is, ha az egyiket nem látom a kezdő készleten.

Gio, missuzy_53, Melan és 3 más kedveli ezt.
  2. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Nem az a cél, de valahogy meg kell különböztetni a pályákat. :D Azért is írtam a képes ötletet a pályáról. Valahogy be kell azonosítani a pályákat. :) Erre értettem. :)

Gio, missuzy_53, DevilMókus és még 1 ember kedveli ezt.
  3. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Rendben, ez szerintem egy jól áttekinthető információ lehet.
    Viszont a jobb oldalon a ruhaszínek képe szerencsés lenne, mivel könnyebben beazonosítható minden játékos számára.
    Így:
    wolfnak.png

Gio, Melan, almáspite48 és 3 más kedveli ezt.
  4. -BombadilToma-

Igazad van, javítottam a hsz-omat. Köszönöm.

Gio, ursa11, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  5. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Szia!
    Nem így lesz, háttere se lesz. De mivel nincs bent a játékban még, csak az ismertetőből hoztam a képeket gyorsan! Abba pedig nem szeretnék beleszerkeszteni. :) Beleszerkeszthetek? És mutatok 1 mintát ebben az esetben, hogy képzeltem el. :)

Gio és Kuzdern kedveli ezt.
  6. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Rendben!
    Akkor Rád bízom, hogy hogyan csinálod meg.
    Ha a pályakép és az adott pályához tartozó ruhadarabkák egy-egy képpel fel lesznek töltve egy hozzászólásodba, akkor betesszük a csevegő elejére.
    Előre is köszönjük a fáradozásodat.

Gio, MamaMeseKertje, almáspite48 és 2 más kedveli ezt.
  7. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Így gondoltam. :)

Nincs felesleges olvasni való és adat, felül a pálya mérete és képe, alul mik várhatóak.

Utoljára szerkesztett: 22.8.19
    Lillapilla73, nyuszi63, Gio és 6 más kedveli ezt.
  8. Kisfenyő

Kisfenyő Rutinos

sziasztok!
    Akár hogy is nézem, én nem találom a videot az eventismertetőben, amire utal Wolf. Valaki segíteni,aki látta ! Köszön előre is.

9. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Esetleg a méretet pld 5*7 Írd be a felismerés miatt valamelyik sarokba. Mert az egymás alatt futó képekben is el lehet veszni.o_O
    Valamint 1 leosztás mennyire kiindulási pont??
    Azaz ha nem fésüljük össze más adatokkal lehet a következő szériába ugyanaz a pálya egész másképp is nézhet ki szerintem.:music:

Gio, Melan, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  10. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Tehát a fenti képet amit hoztam, felülre írjam oda milyen pálya (a fenti 5, 5* ahogy látom).
    Ráraktam.

Utoljára szerkesztett: 22.8.19
    Gio, Melan és DevilMókus kedveli ezt.
  11. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Akkor ez el is dőlt, hogy nagy durranás nem lesz a jó pályákkal, mert ott lesz a sok sallang. Jó pálya az, ami csillagos érmét ad. Így mindegyik jó pálya.
    Megjegyzem a 4 színt a videjóból bátorkodtam venni.
    Ugye, amivel senki nem foglalkozik, aki táblát akar készíteni, hogy a táblának milyen a mérete és az akadályok száma és helye hol van?

Gio és -BombadilToma- kedveli ezt.
  12. DevilMókus

Igen. Mert ugye az se lesz egyszerű követni 20 játék után hogy én hol tartok mert ugye malomtermékre megy,és az is kérdés melyik pályából mennyi lesz?
    Ergo: Lehet 4 ugyanolyan pálya is egymás alatt.Lehet inkább számozni kellene, és aki követi az jegyezze meg vagy írja fel hogy ö hol tart...

13. -BombadilToma-

Azt a képeken fogod látni. Az nem elég?

Gio, almáspite48, Kuzdern és 2 más kedveli ezt.
  14. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Időközben ráírtam a pálya méretét. Frissítettem fent a képet.

Beszámozni nem akarom, még pedig azért, mert ha össze-vissza dobálja a pályákat a rendszer, akkor semmit se ér a számozás. :)

A pálya képén minden látható.

Gio és DevilMókus kedveli ezt.
  15. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Akkor minek tábla? Képeket meg amúgy sem nézek, mert ami képfeltöltő az nálam tilos.
    Érme minden pályán. És kész. Érméhez kell választani még valamit és slussz. Vége a taktikának.
    Ha egy 9x9es táblán van 6-8 akadály, mondjuk 6-7 színnel, az épp elég, hogy 2 színnél többel ne is akarjak foglalkozni.
    Na mindegy. Ez az eventecske is egy félresikerült, szerencsefaktoros valamicsoda kis izé. Majd a rongyokkal kell agyalni, nem a táblával.
    550 talán elég lesz egy körre, és nekem is elég lesz egy kör.

16. DevilMókus

Oké !Szerintem jó.:inlove:

Gio, Wolf[Black] és Sanyat kedveli ezt.
  17. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Milyen tábla? :D Olvass fentebb. Nem lesz tábla, hanem úgy képekkel lesz megoldva. átláthatóbb, egyszerűbb. Az első oldalon lévő, 3. hozzászólásomba fogom gyűjteni legfelülre, egymás mellé a képeket.

Gio, almáspite48, DevilMókus és 2 más kedveli ezt.
  18. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Sziasztok.

Némi nemű ellentmondást vélek felfedezni itt.
    Video :0.41 másodperc kivágva.
    Elnézést a kis képért nagyítani nem akartam.

Ezzel: [​IMG]

Nyeremény tábla:

Leho69 kedveli ezt.
  19. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Nem garantált, de a képen épp szerencsés helyzetben volt az illető, és kapott 500 csp-t.

Gio és kovacsniki84 kedveli ezt.
  20. DevilMókus

Szia ! Erről az jut eszembe hogy Columbusnak is azt mondják hogy Oké ott 1 új földrész és akkor mi van? Ja akkor nem megyek sehova.;):D:D
    Lehet hogy semmi értelme taktikázni de lehet hogy van. :music:Ha Wolfi veszi a fáradtságot hogy rá áldozza a készleteit és az energiáját , ártani nem árthat szerintem. :music:
    De az is lehet hogy van benne fantázia., és akkor sokan jól járnak.:)xD

Gio és Leho69 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.