Visszajelzés Boldog foltok III. csevegője

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Wellwisher, Mar 17, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Paya76

Paya76 Járnitanuló

Sziasztok!
    Én is befejeztem az eventet 360 db folt lett a vége.
    Én minden olyan dolgot kiváltottam amit csp ért nem lehet megvenni.

Az elején én is növényekből és fákból próbáltam a felröpiket gondoltam majd meglesz..... hát nem :)
    Ezért köszönöm "lukiminek" hogy részletesen leírta hogy milyen ólak adnak már szinte 1/1- ben felröpit.
    További jó játékot mindenkinek!

2. szpiró61

szpiró61 Törzsjátékos

Sziasztok! Én nem tudom befejezni sajnos, még 55 folt kellene. De nem baj itt az unoka és ő többet ér mindennél, most vele töltöm az időmet a játékkal kevesebbet.
    Sok sikert mindenkinek.

3. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia.

Én értem a kérdésed.
    Nálam az a szitu, hogy amikor odateszem ahova szánom, az egeret ráhúzom a másik felére is ahova azt is akarom majd amelyik részét megfogtam és oda vittem a helyére azon elkezdek kattintgatni. Kb 2-5 kattintásra "ragad" oda csak nálam is elvétve van olyan, hogy egyből. De csak olyankor ugrik vissza az eredeti helyére ahonnan elvettem ha nem arra a részére kattintok amelyiket megfogtam és
    odavittem. Ha kattintgatnom is kell az nem olyan bosszantó mintha vissza ugrana a helyére, mert gyorsan is lehet kattangatni. Ha elfeledkezek róla és a másik részére kattintok nekem is vissza ugrik.

4. piricsk69

piricsk69 Utánpótlás-írogató

Fák érésideje csökkenthető valamivel a kacsakatás trágyán kívül?
    Pont 2 óra előtt az utolsó pillanatban érne be.

Éva0315 likes this.
  5. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Szia!

A fákra ható bónuszokat itt találod (kattints a zöld feliratokra):

Fákra ható bónuszok

Mire?TP és/vagy BTPTermésIdő
    fákKATT IDEKATT IDEKATT IDE

piricsk69 likes this.
  6. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) ha már érésben van egy fa, akkor csak KK-val tudsz rajta gyorsítani. A KK hatékonyságát tudja növelni a kiszórás előtt aktivált farönkhangár. Egyébként a farmos fákra a "Fafellendülés" rúna hat még.

HéricsBáró and piricsk69 like this.
  7. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

8. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Sziasztok Kedves Játékosok!

Köszönjük a segítő közreműködéseteket, ahogy igyekeztetek egymást támogatni az event minél szélesebb körű és hatékonyabb elvégzésében!

Remélhetően mindenkinek sikerült a lehető legtartalmasabb foltozásokat elkészíteni!

Az event időtartama lejárt, de a
    játék megy tovább... egyik event kapui zárulnak, a következőé pedig kinyílnak.

Találkozunk a következő eventek csevegőjében!

További sikeres játékot kívánunk mindenkinek!

kedvenc62, Gio and HéricsBáró like this.
Thread Status:
Not open for further replies.