Visszajelzés Boldog foltok III. csevegője

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Wellwisher, Mar 17, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Ezen tipúsú eventek kínálata ellen semmi kifogásom nem volt sose és most sem (nem is emlékszem a régebbiekre de nem is akarok). Az én hsz-om arról szólt, hogy az elmúlt hetek eventjeihez képest végre ez nekem is tetszik ezért csinálni fogom. Ilyen egyszerű.:)

2. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Sziasztok!

A Varróbolt kínálatában a 840 szezonpont 10-szeri kiváltása tévesen jelent meg, mivel a teszten (ahol a kép készült) így szerepelt.
    Ez a szezonpont mennyiség egy alkalommal váltható ki. A kép javítva lett, így már a helyes mennyiség szerepel az ismertetőben.
    Mindenkitől elnézést kérünk a kellemetlenségért!

3. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Ez az a pillanat, amikor a játék ledegradálja önmagát. Vagyis 2 eventet felülír 1 harmadik. S abból 2 szinte ugyanazon a területen.
    A gazdakörisbe 3ezer x növény még ma este, mert már el kellene rakni a fákat, mert ugye azoknak holnap délutánra le kellene érni. S akkor még van 1 nublonos, amit reggel jó lenne még némi farmpengőért kihasználni.
    Ha mondjuk nem érdekel a gazdaköris, jutok ameddig, akkor reggel még arathatok 1 hosszú növényt, aztán tehetek be fákat. Ezzel meg az a probléma, hogy 20-23 órás fák, amiket érdemes kitenni, csak zoknival rövidülnek, de akkor is kb estig érnek be. Talán 5 óra körül legkorábban, s így a foltossal kések, pedig a bótja jó lenne. Bár ha jól meggondolom még sosem sikerült 100%-ban kifosztanom egy boltot sem.
    Most sem lesz másként, mert én is degradálom az eventeket. Ha a gazdaköris nem lesz meg, nem gond. Reggelig ültetek nagyon hosszú virágot, hogy szedjek még farmpengőt, s reggel megszórom a fákat zoknival, s akkor kezdek foltozni, amikor azok beérnek.
    Mivel van 1 hét a foltosra, majd megfoltozok eztazt.
    Megtanít a játék arra, hogy felülírjak én is dolgokat, s kiábránduljak ebből-abból. Valószínű nem ez a szándék, de ebben meg én döntök. Vonalat húzok az eventek között. Nem vagyok benne biztos, hogy a játék szempontjából ez a jó irány. Mert bizonyos dolgokat egyre könnyebben elenged az ember, ami nem tesz jót a játéknak. Mert így megtanulom a játékot is elengedni. Bár nem nekem kellene aggódni a játék miatt.

4. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Sziasztok,
    szeretem ezt az eventet, olyan megnyugtató rendezgetni a foltokat. :inlove::)És a nyeremények is tetszenek. :p:)

Szia,
    a múltkor is így volt a foltok lerakása, nem?
    Most nekem is a főfarmon vannak a raktárházak, majd át kell vándorolniuk a szántóra. :music::)

5. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Cseregomb
    Felröppenő esélyek:
    • állatok és teményes ólak- alacsony
    • fák- alacsony
    Majd növényt ültetek, annál biztos magas az esély. :D ;)

6. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szia! A cseregomb nem fontos. Inkább fákat tegyél ki.

Ribiszke, zsani_apja and Kuzdern like this.
  7. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Nem csinálok ügyet a foltokból. Fa nem megy a farmra. Nem érdekel a változtatás lehetősége. Már az elmúlt eventek foltozásai során is csak arra volt jó a gomb, hogy mérgelődjek. Maximálisan nem érdekel, hogy hány rongyot dobok egy táblára. A gombnak akkor lenne értelme, ha a kirakótábláknak lenne. De mivel a kirakótáblák gyakorlatilag a minijátékot számítógépkihajításaazablakonná teszik, a gombnak sincs értelme. A legjobb bolttal rendelkező event az utóbbi 9 évben, a leggyatrább körítéssel. Rengeteg rossz minijáték volt már ebben a játékban, de ezt még talán a tejcsöves sem tudja überelni.
    Jó a szezonban, hogy nem feltétlenül kell kiváltani, mert meg lehet csinálni anélkül is. Így az érmét nem kell olyasmire költeni, amit pajtakészlettel sokkal egyszerűbb hozni. A felhő eggyel több. Ad ládákat. Többet lehet bontani. De ezen bontogatások kezdik fölvenni a kerék tendenciáit. Egy kezem már kezd túl sok lenni azon ládák számolásánál, amelyet még szeretek bontani. Pedig annyi van már! Ihaj! Egy óvoda összes keze sem biztos, hogy elég lenne hozzá. És már megjelentek az olyan II, III verziók, melyek egyértelmű csúszást jelentenek lefele. Nem az elsőt degradálják, hanem pontosan az első verzió értékének töredékét képviselik.

8. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Szia
    Én is szenvedtem egy idő után a láda bontogatásokkal , de felírtam egy füzetbe , hogy csillag , banán , party , szerszám , szupertáp , szupertrágya , állatok és bájital . Majd mindegyik alá hogy melyik láda tartozik hozzá .
    Kicsit hosszú volt , de most már tudom hol állok . És sokkal könnyebben bontogatok .

9. Samborg

Samborg Fórum félistene

Szervusztok! Még egy eventet be kellett volna tenni. Mi az nekünk. Majd a holdra is ültetünk. :)

10. ali_b78

ali_b78 Utánpótlás-írogató

Eventnövény: Fabricia famosa Ültethető: CSAK a főfarmon

Cseregomb Érkezhet:
    • állatos és terményes ólak, fák aratásából az alábbi területeken:
    CSAK a főfarmon

Felröppenő esélyek:

• állatok és teményes ólak- alacsony - ez úgy értve, hogy mindenhol máshol?
    • fák- alacsony

11. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Sziasztok!Tegnap elég soká vettem észre aBoldog foltokat eventet.Már ültettem 7 órás sárgaborsót.Gyorsan leszedtem növényestől a földekkel együtt és ültettem 20 órás fákat,amely ma 13,45 perckor érnek be,tehát igy nem késtem el vele.Tudom, pocsékoltam , de szerintem azt még betudom pótolni.Sikeres eventet kivánok mindenkinek.

12. bubafejgingo

bubafejgingo Fórum ismerője

Csodásan fogok kezdeni. Szénával várom az eventet, mert eddig jégkrémeztem. Rengeteg felröpit várok! :D

13. kpetra

kpetra Haladó

Két terület fa, 4 pannival 269 db röpi.

14. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!

2 területfa a Pannikkal összesen 390 db felröppenőt adott. Cseregombból pedig 44 db röppent fel.
    Mivel időhiány lépett fel ezért a szédültre XXL-s fákat telepítettem. Az automata faszüretelő majd segít nekem.
    Sikeres foltozgatásokat kívánok mindenkinek!:)

15. rencsike982

rencsike982 Aktív író

Sziasztok!
    2 terület fa.. 3 raktár...11 panni ...409 felreppenő 39 cseregomb!...Jó játékot mindenkinek!...

maszilva, Kuzdern and juliannakoczkas like this.
  16. textilmánia

textilmánia Törekvő

Sziasztok Miért csak 9db Fabricia famosa magot kaptam??Tudja valaki?

Kuzdern likes this.
  17. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Majdnem biztos, hogy ha kaptál, akkor tízet kaptál. Ha géppel tetted ki, lehet valahol egy elbújt 1x1-es terület, amit nem vettél észre, de a gép rászórta.

18. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia textilmánia!
    Miből gondolod, hogy 9 magot kaptál csak?
    Annyi volt a vetőtáblán? Tudsz róla képet hozni?
    Avagy a beültetett területekből látsz csak kilencet? 2*2-be vetettél?
    Kérlek nézd meg, hogy a földterület rendezésekor nem bújt-e meg valahol egy 1*1-es terület, amire egy magot sikerült elvetni, és így csak 9 db mag maradt a 2*2-es területre?

HéricsBáró and bugavalika40 like this.
  19. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

11 röpi kukoricára;)xDMajd érnek a raktárházak amiket átcipeltem a szédültre.o_O:)
    A szédültre már kimentek a titokfák és az alma paratölgy lila-akác stb fák amik ma leérnek.:)
    Én úgy emlékszem hogy cseregombnak az előzőbe se volt nagy jelentősége, azért nem töröm magam.;)

20. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

1 panni tölgyön 1 cipelve, 3 raktárház, fél képernyő nyírfa, pár pettyesfűz, a többi 20 órás: 14 cseregomb 368 tű+cérna.

Thread Status:
Not open for further replies.