Visszajelzés Boldog foltok IV. - csevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Wellwisher, Sep 8, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Zsike49

Zsike49 Fórumlakó

Sziasztok! 387 db folttal fejeztem be... mindent kiszedtem a boltból amit szerettem volna!:D
    Jó kis event volt, nagyon szerettem....:inlove::inlove::inlove: még, még, még sok ilyet!!!!:D:D:D

2. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Részemről eventecske lerendezve:inlove::inlove::inlove:
    Nagyon klassz volt,hogy olvashattam a különböző taktikákat, dönthettem szabadon mit szerzek meg, a csillagos érméken
    kívül nekem a farmpengő feltöltése volt a cél:p:p:p
    Aki befejezte gratula, aki még foltozgat sok sikert a kitűzött célhoz :inlove::inlove::inlove:
    Szép hetet kívánok, jön a cserenapok: juhé:D:D:D

3. Hagymácska55

Hagymácska55 Fórum ismerője

Sziasztok. 444 foltozással fejeztem be a játékot. Nagyon jó volt, az elején kaptam egy 100%os bónuszt az komforton jól működött.

4. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Sziasztok :)

Szerintem is jó kis event volt. A minijáték szórakoztató, minden extra (pörgetés, bónusz, KK...) nélkül is összejött 340 folt, rengeteg érmét gyűjtöttem (és volt pálya, ahonnan 55 szupertrágyát is), így a végén már luxus bájitalra kellett elkölteni, hogy elfogyjon :wuerg: Megmaradt 49 gombom, pedig csak a kezdést vártam fákkal (180 körüli gombot adott a 202 db 21-23 órás fa Panikkal).

Nagyon kevés minijáték van, ami nagy mennyiségben játszva is szórakoztató. Nálam ez azok közé tartozik :)

5. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Sziasztok! 427 db foltocskával zártam az eventet! Jó volt, tetszett nekem! Kivettem és már összeépítettem a dekorokat, kiváltottam az ólakat, bónuszládát, kuponokat, hamarjában nem is tudom mindet felsorolni.
    Sok sikert mindenkinek, aki még gyűjtöget!

kutyaszálló, Gio and Rékuci1111 like this.
  6. erikank61

erikank61 Járnitanuló

ez a hajó elúszott sajna 5 nyavalyás rongyocska hiányzik hozzá nem jön már le sajna a növény hiába szupiztam meg igy jártam sajnos kétszer is "bekevertem összes növényt"véletlen xd van ez így gratulálok akinek sikerült az event

Éva0315 likes this.
  7. -.Napocska.-

-.Napocska.- Járnitanuló

Sajnos 121 csillagos érmém veszett el mert épp vége lett és hiába voltam bent már nem engedte beváltani:(

Éva0315 likes this.
  8. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Sziasztok kedves Játékostársak!

Egy nagyon aranyos, és legtöbbünk által igen kedvelt event végére értünk.

Feleleveníthettük a gyerekkori Dominó játék csínját-bínját, csak most ruhaanyagokat illesztgethettünk egymáshoz.

Amellett, hogy jól szórakozhattunk a foltanyagok rakosgatása közben, többféle hasznos dolgot is szerezhettünk a farmunkra.
    Az itt megkapható csillagos érmékért még más, nekünk tetsző, egyéb dolgokat is megvásárolhattunk a Varróboltban.

Jó volt olvasni a sikerekről szóló kommenteket, és a jó szándékú tanácsokat.
    Ismét köszönet jár a segítő játékostársainknak, számítunk rájuk a következő időszakokban is!

Az event csevegő ezennel zárja kapuit, találkozunk a következő event csevegőjében!

További sikeres játékot kívánunk mindenkinek!

Thread Status:
Not open for further replies.