Visszajelzés Boldog foltok V. - Eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Kazimir, May 25, 2021.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. milanzs

milanzs Fórumelemző

51
    51 játék 9 érme :D

2. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Sziasztok!
    Az eventet gyékénnyel vártam. Összesen 270 felröpit adott.
    A növény tegnap kb. 25 db röpit adott átlagban területenként,
    ma egy kicsit kevesebbet.

Először azt terveztem, hogy kb. 250 db ruhaanyagot készítek.
    Ez sikerült. 249 ruhaanyag készült eddig a malomban + 6 kapott = 255 db
    Ezt tegnap mind eljátszottam. A 255 foltból 256 érmém lett.

Én először a Pali fejlesztéseket vettem meg. Holnaptól 16.000 TP-t ad,
    + a láda + 40% TP bónuszt. Cél még a felhő, így termelhetek tuvább.
    Többre egyelőre úgy tűnik nem fog telni.

Nagyon köszönöm kukorinak és Naminak a nagy segítséget.
    Eddig erre nem figyeltem. Kiraktam az összes táblát ahogy tudtam.

Last edited: May 27, 2021
  3. mandityalexandra

mandityalexandra Fórumfelvigyázó

Köszönöm a válaszaitok, biztosan összekevertem valami mással és arra emlékszem ilyen igen határozottan és rosszul! :wuerg:xD

4. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

Pont az ilyen esetekben jó ,hogy van nekünk egy bónuszlexikonunk amiben minden hasznos információt megtalálsz.:)

5. hugineni

hugineni Aktív író

En,nem nagyon boldogulok ezekel a foltokkal.Nem lehet öket normalissan le rakni.Lehet ezeket forgatni?Ketsze haromszor kel ra huzni.50 jatekbol van 15 ermem.Nagyon bena vagyok,vagy valamit nagyon rosszul csinalok?

Éva0315 and szellorozsa like this.
  6. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szia hugineni!
    Hoztam neked egy kis segítséget az anyagok lerakásához.
    Új anyagot akkor tudsz lehívni, ha a malomban kikevertél. A plusz jel akkor zöldül be, és akkor tudsz kikészíteni "magad mellé" új anyagot, ha az előzőt rögzítetted a foltozós táblán.
    Mindig a gombtól kell elindulni a rakodással.
    Mindig azonos színű ruhafoltot illesztünk egymás mellé. Amikor letesszük, még el lehet dönteni, hogy úgy jó lesz-e, vagy el kell fordítani. Maga a ruhaanyag akkor marad ott, ahová letettük, ha az egérrel, mintegy vasalóként végig simítunk rajta, majd rákoppintunk az egérrel.
    Az event leírásban bővebben is tudsz olvasni róla:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/boldog-foltok-v-2021-május.21231/#post-1202049
    Minél több egyforma színű folt lepi el a varrási felületet, annál nagyobb értéket kapsz értük.
    De a csillagos érmét csak a farmer anyagokból kapjuk, ezért azokból kell minél többet gyűjtenünk.
    Ha ez a fő cél, akkor ajánlom figyelembe még kukori80 játékostársunk írását is: https://board-hu.farmerama.com/threads/boldog-foltok-v-eventcsevegő.21230/page-5#post-1202433

7. hugineni

hugineni Aktív író

Köszönöm a segitseget.Meg probalom.Ennyit meg nem benaztam eventnel.

Éva0315, jutka190226 and szellorozsa like this.
  8. Havasi_Gyopár

Havasi_Gyopár Fórum elő legendája

Szervusz hugineni!
    Majd belejössz! :)
    Az első darabok lerakása, és hogy ott is maradjanak, meg abban a helyzetben ahogy szeretnénk, csak egy kis gyakorlás kérdése. Meglásd, menni fog egy idő után.
    Még egy kis segítség a gyűjtögetéshez a színek jelentéséről, hátha így, vizuálisan könnyebben megjegyezhető:

Boldog-foltok-összes-foltanyagjutalmak.png

9. .atesz74.

.atesz74. Utánpótlás-írogató

Sajnos én sem. Nem is csinálom. :( No de mindent nem kedvelhet az ember :)

Éva0315, jutka190226 and milanzs like this.
  10. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Rájöttem a taktikára. Minden egyes gombot be kell gombolni. :D ;)

11. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Sziasztok !
    188 foltozásból lett 343 érmém, szerintetek ez jó eredmény?

12. -schaferné-

-schaferné- Fórum-zöldfülű

Szia! Segítenél nekem,hogy kell játszani? Nem tudom berakni a foltokat az anyagra.Nem játszottam még ilyet.Mit kell tennem,hogy ott maradjon? Köszi,köszi!!

Éva0315 likes this.
  13. anyucigazda

anyucigazda Utánpótlás-írogató

Sziasztok!Volna itt egy kis problémám az anyagdarabocskák színeivel ill.mintájával.Nálam ugyanis nem csak azok vannak amik a leírásban hanem olykor előtűnik sima fekete,szürke csillagos,szürke rombuszmintás meg bolyhos szürke is.Így egyszerre 7-10 féle anyagból kellene csinálnom egybefüggő mintát.Nem tudom ezekkel mit kezdjek,így is nagyon rottyul állok,mert 105 játékból 56 csillagos érmém van.Fejlesztései kiváltása nélkül nem is tudom felrakni a felhőre a kertészeti robotika dekort?

Éva0315 likes this.
  14. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Akkor szokott fekete és szürke lenni, ha akkor nem tudod lehelyezni őket. ;)

Éva0315, inanna11 and Nagyii58 like this.
  15. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Last edited: May 28, 2021
    Éva0315 likes this.
  16. DZA001

DZA001 Fórumszaki

Sziasztok
    83 játék 49 érme.Nálam event befejeződött.Taktikázhatnék,ha lenne értelme.Felröpi és cseregomb rettentő mennyiségben jön.Egaz után röpi 14-16 cseregomb 1-1.Éjszakára két teljes terület spárga 33-33 röpi 2-2 cseregomb.Váltogathatom én a játéktereket ha éppen a kék rongyot nem adja.Mert a többit azt oly nagy lelkesedéssel adja hogy csak na.Több csp-t pedig már nem vagyok hajlandó beáldozni arra hogy gazdaköriből kiszedjek farmmunkásokat.A felhő és pali fejlesztés amúgy se érdekelt,mert más lett volna a célom,de még felét se érném el annak amit szerettem volna kiváltani.További sikeres eventezést mindenkinek.

17. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jó reggelt!

Kiváltottam az első felhős dekor fejlesztését:music: szóval haladok;)
    Remélem jut idő a Pali fejlesztésekre is... 8) Bár a csillagos érmék bújkálnal előlemxDxDxD

18. mandityalexandra

mandityalexandra Fórumfelvigyázó

Taktikai leírás kukori80 gazdától ezen csevegő 5. oldalán érhető el, ez nagyon sokaknak bejött már, meg is írták a tapasztalataikat. A dekor csak fejlesztéseivel együtt tehető fel.
    A te hozzászólásod felett párral éppen ilyen témájú segítségnyújtás volt, illetve itt (lentebb a link) is olvastam ilyeneket. Célszerű visszafelé is olvasgatni topikokat, mert vannak már leírt hasznos infók.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/kérdések-amikhez-nem-találtál-topicot-kezdők-és-haladók-részleg.19474/page-35#post-1202601

Éva0315 likes this.
  19. anyucigazda

anyucigazda Utánpótlás-írogató

Nem a plusz jel szürke meg fekete hanem maga az anyagdarab.Ilyen nincs is a leírásban abszolút.Mindig cserélnem kell mert semmihez se passzolnak.

20. Norella404

Norella404 Törekvő

Szép napot Mindenkinek! :)
    Csak én haladok a kedvenc eventemmel ilyen rosszul?
    Semmi extrát nem raktam bele / csak a szaporításnál/ még 66 lejátszott játéknál kullogok...nyilván, nem kelek fel éjszaka aratni, de kíváncsi leszek rá,ilyen tempóban meddig jutok! :D

Éva0315 likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.