Visszajelzés Boldog hó-nap! - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Luminary, témanyitás ideje: 5.2.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérlek, értékeld!

Szavazás lezárva: 6.3.25.
  1. 1

13 szavazat
    5.8%
  2. 2

3 szavazat
    1.3%
  3. 3

7 szavazat
    3.1%
  4. 4

3 szavazat
    1.3%
  5. 5

8 szavazat
    3.5%
  6. 6

6 szavazat
    2.7%
  7. 7

4 szavazat
    1.8%
  8. 8

18 szavazat
    8.0%
  9. 9

17 szavazat
    7.5%
  10. 10

147 szavazat
    65.0%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

szia

a 24 órás felhő, a 30 órás dekorok színesítik a játékot. azokat a játékosokat, akiket nem érdekel a zöld csík, hidegen hagyja, 24 vagy 15 óra, learatja, mikor beérik. vannak játékosok, akik keresik a kihívást, érdekli őket a zöld csík, ők megoldják a napi aratásukat, mert megoldható. ahány játékos, annyi féle, ahány dekor vagy felhő, annyi féle, a végén mindenki megtalálja a neki megfelelőt :)) jó játékot.

ildiko44, nagymami2, CoraQueen és 3 más kedveli ezt.
  2. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    "Mindenki másképp csinálja" - szól a nóta. És ez így jó.
    Nekem oly mindegy, hány órás a felhő, mert akkor aratom, amikor reggel valamikor aratok. "Aki bújt, aki nem" alapon aratom a paszulyt. Amelyik újra aktiválható, az nyert, és ismét alukálhat. Egyedül a szupertrágyára ható felhőimre vigyázok árgus szemekkel, hogy mire újra hadra foghatók lehetnének, de az még nem aktuális, akkor gyorsan lekapom a vizes tartályt róluk, nehogy akaratlanul aktíváljam őket. (A vizes tartály a vándor-dekor, az megy mindig föl-le.)
    Ma pl. jóval 10 óra után volt a reggeli aratás kezdete, mert előtte kezelésen voltam. Az az idő meg már elmúlt, hogy hajnalban arassak.
    Mit csinálnánk különben 5-10 év múlva, ha mindent fullra ki lehetne használni, és már túl hamar a csúcsra érnénk????? xDxDxD

jucus100, Fätum, soresne és 12 más kedveli ezt.
  3. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Sziasztok! :)

Eddig én is azon voltam, hogy a 24-órás aratható naponta, erre jött ez a 24h-s pinata tojáska ami a fákra ad +2, na ennél rájöttem atom szívás a 24...:D Én elértem a jelenlegi zöld csík részt az amarántommal, innentől úgy nől ahogy akar, én is szoktam összeváros napokat tartani :D

Közben visszamentem meglesni milyen kis plusszokat adnak egyes szintek, az a multitaszking nagyon mókás a végén :D

De akadt egy extrább észrevételem is, ismét van egy olyan kosár ami már már egy kattintással késszé teszi az eventet:eek: Igaz kell hozzá egy kis meló, meg szemtelenek mert most 2 kosárba rakták a dolgot így még többet zsebelhetnek, de azért ez nem semmi így :(

Fätum, soresne, ildiko44 és 2 más kedveli ezt.
  4. PZoli64

PZoli64 Fórum bárója

Sziasztok!
    Nagyon köszönöm a számolásokat.

A növény a Rügyező hóember alapból 5:30, vízzel 4:24, vízzel és trágyával 3:58
    Reálisan számolva naponta négyszer aratható.

Csak a Főfarmon termelhetünk. Ez 202 db 1x1. Egy kör szaporulata csak csatnival 606 db növény.
    A játék végéig:
    14.818 / 606 = 24,45 --> 25 körre lesz szükség a felszaporításon felül.
    A kis farmoknak alaposan fel kell gyűrni a nadrág szárát, vagy be kell vetni
    valamilyen gyorsítót, termésnövelőt, (ha van) hogy készen legyen az event.

A felhőig: Genka számaival számolva, már kedvezőbb a helyzet:
    11.164 / 606 = 18,42 --> 19 körre lesz szükség a felszaporításon felül.
    Ez napi 3-4 aratással teljesíthető.

Én csak a Főfarmot bontom.
    A játék kezdetét Amaránttal várom. Ha kevés lesz a felröpi, akkor egy-két kört nullpercezek.

Pörgetek, használok egy Jacket és Kacsa Katázok. Gyorsítok szupertrágyával, (Fehér ártatlanság,
    Karácsonyi süti, felhő). Ha sikerül 15 db-ra felhozni 1 db 1x1 hozamát, akkor öt körrel le tudom
    termelni az összes növényt holnap este.
    4 x 15 x 202 + 1 x 16 x 202 = 15.352

A nyerhető dekoroknak szép nagy szinszorzójuk van, de sajnos 30 órásak.
    Jók lesznek a felhőn, ami nekem minden nap a reggeli "nagyaratásnál" ad
    200 % TP/TTP bónuszt.

Ha sikerül pontosan aratnunk, akkor a felhő naponta aratható. (24:00)

Boldog hó-nap felhősor

• Lezárási idő: 24:00 óra
    • Kategória: Egyéb bónusz sorok
    • Jutalom:
      • farm szint x 3000 TP
      • 1 db Matricák ládája I
      • Több TP vagy BTP a jutalmazó tárgyaknál Bónusz: 200 % Hatóidó: 08:00 óra
    • Tematikus felhősor: meghatározott dekorok helyezhetőek rá (Csontig fagyva, Ellenkező traktor, Hógolyókatapult)
    Naponta kapunk egy ládát:

Matricák ládája I[​IMG]20.000 TP
    40.000 TP
    10.000 CSP
    2x Kacsa Kata turbótrágyája
    1x Farmpengő
    Matrica sorozat automatából nyerhető.-

Sok sikert, jó játékot!

Tej-Csárda, Dolphin, Luca_511 és 14 más kedveli ezt.
  5. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Ha a cél a felhő, és a legkevesebb növényt akarjuk letermelni, akkor a bal oldalon a 45. sorig kell elmenni, a jobb oldalon pedig a végéig. Ekkor 9603 növény kell és 906 felröpi.
    A 9603 növény egy területen 15-16 körrel termelhető le csak csatnival, extrák nélkül.

PZoli64, Tej-Csárda, Dolphin és 5 más kedveli ezt.
  6. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Hat valamikor nekem is a kedvencekbe voltak a csokkentok,de ma mar nem figyelem:oops:
    Mivel premes vagyok a szarvas is sokszor elmegy hatastalanul sok minden massal egyutt.:cry:
    Pont ezert kiselejteztem minden hosszu eresu dekort,vagy a bahara mentek ami lehetett.
    A napraforgon is mar csaak 10-12h vannak/Folyt kov elfelejtek oda is menni;)xD/

tompaker és genka53 kedveli ezt.
  7. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Kezdem ezt elengedni :D Vicces, hogy több részletben játszottam és mindig akkor hagytam ki mikor volt végre valami izgalmas, csökkentők, ládák, extrák...:D Ebből egy jön le, kitartóbbnak kell lenni :D Mondjuk mire kapok valami csökkentőt legalább lesz bőven zöld cseppem amit elverhetek :D Addig meg a csóróság...xD

kukori80 és DevilMókus kedveli ezt.
  8. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Abból hozd ki a legtöbbet, ami most van. Tartalékolj eventekre, nem kell mindent teljesen megcsinálni. Elég, ha csak kive
    szel minden eventből valamit, ami a hasznodra válik és tartalékolj olyanra, ami tényleg megéri. Egy évben csak 2-3 ilyen event van.

9. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Eventekkel semmi gond, 110db zöld cseppel eddig az összeset teljesítettem :) Még maradt is általában 1-2 napom üres járatban. Igaz nem 1 napos lesz ez se nekem, de kedd reggelre készen leszek, se PP, se bónusz, csak a classic RACS :)
    (Ha nem szedek ki mindent, még nagyobb a hátrány :( )

10. kukori80

Pl. arra gondoltam, hogy kell neked ez a mostani felhő a 24 órájával és a láda? Mert ha nem, akkor nem kell végig megcsinálni. Attól még kiveszel mindenféle mást.

Sali~*.*, Fätum és feki13 kedveli ezt.
  11. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Piccolo a legvégén van, mivel a nullázás távoli de elérhető cél az állatokkal, így messze elsőbbséget élvez. Ha meg addig elmegyek a felhő se nagy kunszt. A karácsonyi eventen sikerült beszedni pár száz dekort, így azzal nem kell foglalkoznom, amúgy se tudnék a 30h dekorokkal semmit kezdeni, így akkor már mehetnek a felhőre, ne legyen üres.
    Láda viszont kell, bármit is ad, helyet nem foglal de legalább lesz.

Sali~*.*, -BombadilToma-, Fätum és 2 más kedveli ezt.
  12. kukori80

Ez a beszéd. Megvan a terv és ez jó, mert nem csak csinálsz valamit hübelebalázs módjára. Akkor hajrrrááá.

PalMa, Sali~*.*, Fätum és még 1 ember kedveli ezt.
  13. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Akár hiszed, akár nem, valahol mi is így kezdtünk el játszani és eventezni is. Mi is birkóztunk a számokkal, és mágikus szemekkel próbáltunk még több szupertrágyát kiimádkozni a mamutjainkból..
    Mindenért megdolgoztunk elég keményen, pont úgy ahogy te is :)

bota493, vasaló57, ildiko44 és 2 más kedveli ezt.
  14. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Tervből sosincs hiány ;)
    Ezt sose merném megkérdőjelezni, és el se szeretnék venni belőle! :) Ez még csak a létra alja, csak egyenlőre nem látom a felsőbb szinteket, ennek az egynek örülök én is, hogy már vannak mammutjam! :)

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  15. Goran

Goran Fórum bárója

MÉg nem futott le a script, aztán a kettő nem szereti egymást ;):p

Tej-Csárda és zoldert kedveli ezt.
  16. Bonzó1945

Bonzó1945 Fórum nagymestere

Találtatok valahol hivatalos közleményt az event indulási idejéről?>:(

17. 05Zsuzsa

05Zsuzsa Járnitanuló

Még jó h.figyeltem és nem arattam le.

Bonzó1945 kedveli ezt.