Visszajelzés Boldog hó-nap! - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Luminary, témanyitás ideje: 5.2.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérlek, értékeld!

Szavazás lezárva: 6.3.25.
  1. 1

13 szavazat
    5.8%
  2. 2

3 szavazat
    1.3%
  3. 3

7 szavazat
    3.1%
  4. 4

3 szavazat
    1.3%
  5. 5

8 szavazat
    3.5%
  6. 6

6 szavazat
    2.7%
  7. 7

4 szavazat
    1.8%
  8. 8

18 szavazat
    8.0%
  9. 9

17 szavazat
    7.5%
  10. 10

147 szavazat
    65.0%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. PBerti

PBerti Haladó

direkt szivatják a jónépet? Eventismertetőben az van, hogy a Főfarmon ültethető a gaz, erre a szédült szántón van. Háááát,köszönjük szépen... Alig várom,hogy javítsák és amit ültettem eltűnjön az éterbe...Minden fontos dolgot a szédültre pakoltam az event miatt,most tehetem át?????

2. juci61

juci61 Fórum-zöldfülű

Igen, remélhatőleg most már nem fogják elvenni

3. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

döntsék már el,hogy hol ültessünk a szánton jött a növény de a leírásba meg a főfarm ,tud valaki ,hogy most mi van ? t

4. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Hát, én kivárok, míg kiderül: az ismertető a hibás vagy az event... Meg azért is, mert a szédültre hosszabb növényt tettem reggel, az még nem ért be :D

nagymami2, rencsike982 és genka53 kedveli ezt.
  5. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum parancsnoka

Sziasztok!

Most azok a gazdák, akik dekoroztak a szédült szántón és esetleg a főfarmra tettek csak amarántot vagy egyebet a felröppenő érdekében, ismét nagyon örülnek a bp lenyűgöző programozási teljesítményének.
    Egy biztos, nem a moderátoraink írták el, hogy hol ültethető az eventnövény...nem is emlékszem ilyen hibára.
    Olyanra viszont nagyon is, amikor a bp szúr el valamit.

6. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Mindig van valami zavaró dolog! Csak a szédültön jelenik meg az űltethető növény!! Nekem az tele van állattal és fával.Most azokat le nem szedem,az biztos.Már el is ment a kedvem az egésztő!

parrahviki12 kedveli ezt.
  7. szeva50

szeva50 Kivételes tehetség

Már csak egyet tehet a központ, hogy mindkét területen lehet vetni.

boldika88 és inanna11 kedveli ezt.
  8. Julcsi-néni

Julcsi-néni Törekvő

A leírás szerint főfarm az ültetési terület,
    a magok viszont a szántón ültethetőek...
    Így marad???

9. Negedi

Negedi Járnitanuló

A főfarm helyett a szédültőn lehet ültetni. Ez most hiba, vagy meg lett cserélve?

DevilMókus kedveli ezt.
  10. _Szoszkel_

_Szoszkel_ Utánpótlás-írogató

Miért nem adja az eventnövényt, így sosem lesz elültetve?

11. PaySkin

PaySkin Fórum mestere

12. parcsi45

parcsi45 Járnitanuló

A szédült szántón van az eventnövény! Valami hiba van megint!

13. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves játékosok!

Az eventnövény ültetési helyét én néztem el a kapott anyagban, ezért mindenkitől elnézést kérek az okozott bosszúságért.
    Az ismertető módosítása megtörtént.

Sikeres eventet kívánok mindenkinek!

vihence, rezsder, maszilva és 19 más kedveli ezt.
  14. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Nekem speciel mindegy.;)xD
    Kicsit csodalkoztam,o_O de aztan csereltem ennyi.xD
    Felszedtem amit a 0-utan oda szanrtam,majd a fofarmra tettem at-.:music:
    4 jacket lehivtam+2 db 100% bonuszt. Kerek nem szeret mindegy, nem eroltettem.:sleepy:
    Hamar kesz leszek igy is,.:music:
    Kiultettem , mindegy hol van 14000 nem tart sokka:)

nagymami2, maszilva, tina07141983 és 4 más kedveli ezt.
  15. Swartsch

Swartsch Kivételes tehetség

Szia, Sziasztok!
    "Kedves" kissandras29!
    Nem hinném, h a Modiktól te valaha is ilyen sértő stílusban kaptál volna választ mikor segítséget kértél tőlük!!!!
    Nem is értem mit képzelsz magadról!!!!

Én is a főn készültem az eventre, mint bárki más és a szántó tele volt dekorokkal. Leszedtem őket és elültettem ott az egazt. Aki dolgozik, az hibázik! Nem hiszem, h most ettől összedől a világ, vagy éhen halnék!
    Elnézés lett érte kérve!!
    Kívánom minden játékostársamnak, h ez legyen élete legnagyobb problémája!
    Jó eventet kívánok Mindenkinek! :)

16. Vilmos05

Vilmos05 Fórum nagymestere

Kiraktam a zenészeket a főfarmra, nagyon jól néznek ki, szépen színpadra lehet őket kerekíteni. Szuper. Az eventet pedig csak holnap kezdem el, addig hosszút ültetek a főfarmra, nem bontom a szédültet.

tina07141983, -matarka001- és m.sz.emma kedveli ezt.
  17. CoraQueen

CoraQueen Fórum ezredese

Csak úgy ()-ben jegyzem meg, hogy a modiknak ez nem a munkahelye, hanem a szabadidejüket áldozzák ránk, és ha nem lennének, akkor semmilyen ismertető nem lenne, se hibás, se hibátlan.
    Igen, persze, bosszantó, ha úgy készültél, hogy a szédültre más pakoltál, ez is rendben van. De ennél többet, mármint hogy elnézést kért és javította a hibát, már nem tud tenni, ha leszeded a fejét akkor sem. Valószínűnek tartom, hogy őt is bántja a dolog, és nem direkt hibázott, nem szükséges még +ban a földbe döngölni.

Ableotory, vihence, rezsder és 32 más kedveli ezt.
  18. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

Az egyeztetés megtörtént a központtal, valóban módosításra került a kosár ára, az eredeti anyagban kapott árhoz képest. Sajnos a módosításról nekem nem volt információm az ismertető készítésekor. A kellemetlenségért elnézést kérek.
    Sikeres eventet kívánok.
    Ez a valós ár:

vihence, -Erbrow-, PZoli64 és 8 más kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

őőőő azt a betyár...... ilyen drága kosarat még nem láttam:oops:

tandem6 kedveli ezt.
  20. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziasztok Eventezők :) Nnnna, hát én is belecsaptam a lecsóba, és elindítottam az eventet. Igazából nekem tök mindegy, hol kell termelni a növényt, mert a gazdaköri miatt mindenhol növény volt/van/lesz nálam lerakva. Szóval letettem a szédültön a hóembereket, a normál farmon pedig pár kört 0 percezek az amaránttal, hogy meglegyen a felröppenő aztán teszem vissza a vadrózsát. Pörgettem párat, lett terménybónuszom is. Remélem hamar megleszek, aztán folytathatom a gazdakörit teljes kapacitással.
    Hajrá mindenki :)

vihence, PZoli64, Sali~*.* és 12 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.