Visszajelzés Boldog hóembernapot - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Enike**, Feb 22, 2023.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

A felröppenők is a főfarm, szédült szántóról jönnek. Ettől függetlenül nem akarlak az eventre rábeszélni, nem sok értelmes dolgot lehet összeszedni.
    Javítom a hozzászólásom: az egyik felröpi tényleg a bahárol jön. Bocsi!
    A harmadik piros oszloptól meg lehet vakulni. Egy halványabb szín jobb lenne. Így csak az event kezdésekor lehet megnézni mit kér/mit ad.

2. juliannakoczkas

juliannakoczkas Fórum hercege

Szia :)
    Kétféle felröpi van:
    710 db sál:fák és ólak aratásából (Bahamarama ültetvény, Esőerdő)
    616 db cilinder felröppenő, növények aratásából (Főfarm, Szédült szántó)

3. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia Genka!
    Azért a pontosság kedvéért megjegyzem, hogy a Kötélhúzás vagy a Bele a közepébe mellett az Ugrabugra is felfejleszthető a maximumra. Ehhez a 7. szinten a kéket és a zöldet kell választanod (aki a Kötélhúzást választja, annak a kéket és a pirosat). Így viszont a másik dekor csak egy fejlesztést kaphat.
    Alapvetően nem is lenne baj azzal, ha választanom kellene a ládát adó és a TP-bónuszos dekor között. De a Bele a közepébe dekor bármelyik szintjén kapható láda szintén jellemzően TP-t ad! Mindegyik ad ugyan hasznos ilyen-olyan trágyákat, de keveset. Az átokláda is a trágyák mellett használhatatlan termékeket, TP-t, BTP-t és CSP-t, régi ólakat és titokfákat ad. Alapból habozás nélkül választanám én is a ládát a TP-vel szemben, de ezek a ládák nem tűnnek jónak. A trágyás láda III már sok helyről jön, december vége óta van már 2000 darabom. És az is alig ad hasznos dolgot. Több mint 5000 ládát bontottam legutóbb, és lett belőle 100 és 200 közti PP, szupertrágya, szupertáp, KK, turbótrágya és FP. Így az a 360 darab láda, amit ez a dekor adhatna egy év alatt, mindössze fajtánként 5-10 hasznos holmit jelent.

4. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Sziasztok!

5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!

Köszönöm!

Úgy látom a sál lesz problémásabb... de azért majd csak összejön;) Szokás szerint dekorokkal várom a kezdést.. mert a zöld csíknak is haladni kell;) Majd a fennmaradó köztes időben próbálom letermelni a szükséges dolgokat...:music:
    Ha jól rémlik még ilyen sem volt, hogy egy event maradéktalan teljesítése mellett nem kaptunk meg minden fejélesztést a dekorokhoz...
    Persze kirakni sincs hova... A tp %-ot adónak lesz helye.... 8) a többi megy a menübe...8)

6. mamszi5107

mamszi5107 Fórum nagymestere

Szia!
    Nekem 770 cilinder (145+240)*2,
    és sál 646 (115+208 )*2 jött ki.

Last edited: Feb 22, 2023
  7. cili53

cili53 Fórum bárója

Szia!
    Valóban nem dupláztam csak a malomterméket, javítottam!

8. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A 8-as és a zárójel együtt jelenti a szemüveges barifejet. Tegyél közé szóközt. Akkor nem szép, de legalább az jelenik meg, amit szeretnél.

9. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Köszönöm szépen!

10. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

No nekem nincs tervem ehhez az eventhez.Csinálom ameddig, de nem sietek a végére,nem igen éri meg. Bár volt már ennél gyengébb event is, de ennél kevesebb "szuper nyeremény" nem igen.Jó játékot mindenkinek.MEGKEZDEM ÉS HAMAROSAN BE IS FEJEZEM,NÉZEK MÁS ELFOGLALTSÁG UTÁN.

11. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Alex :)
    Én nem szóltam csak csendben nem olvastam el a piros hátterű táblázatot. De így már sokkal láthatóbb lett, köszönöm szépen a szemem épsége miatt is.
    No mit is írjak erről az eventről?
    Amióta áthoztam a beharangozó képeket a német fórumról azóta vagyok kíváncsi arra, hogy hogyan oldják meg a hóemberépítést ebben a kimondottan bahás mechanikájú eventben? Most már látom.

Köszönöm a számolásokat terveket Cilinek és Tomának és Genkának is. Nagyon hasznosak voltak.

Az eventnyeremények nem hoztak lázba és ezen egy gyenge felhő sem javított volna, feltéve, ha kapunk, de nem fogunk.

Még alszom rá egyet, hogy eventezek-e egyáltalán vagy sem... Majd holnap döntök az akkori kedvem szerint.

Ha igen akkor leporolom a narancs rájákat a baha egy területén és lenullázom az ólakkal a felröppenőket. (az ólnullázás amúgy is tervben van az ékszerteknősök miatt)
    A farmon szintén nullázni fogok a felröpikért amaránttal. Szokásos gyorsítással letermelem a szükséges e-gaz mennyiségét és pakolom vissza a farmot is. KB ennyi a tervem és ezt is csak a szezonos dolgok miatt teszem meg :)

Sok sikert mindenkinek aki nekiáll és csinálja :)

12. -Holdfeny-.

Lehet itt az a poén, hogy a melegben elolvadtak az ajándékok a hóemberek helyett:wuerg:

13. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Sziasztok . Én mindenképp játszom. o_OMiért ? 1*Mit csináljak mástxD
    Egyébként a piccolok kellernek ..o_O:D
    Röviden Úgy nézem a 2 tp-es kitehetöből az első a % erősebb :music:
    Kötélhúzás leszxD
    Azt hiszem ara megyek, mert az Átok láda nem túl meggyöző.:oops:
    Kiraktam az összes vadaskertet+ a leghosszabb érésű fákat.:)( 0- ólakkal nem akarok most , nincs miért:wuerg:)
    Majd gyorsítom a fákat zokniból többezer van, hiába használom öket hetente.o_O
    Jó játékot mindenkinek.:)

Last edited: Feb 22, 2023
  14. mamszi5107

mamszi5107 Fórum nagymestere

Szia!
    Nagyon köszönöm a segítséget! :):)

15. -Holdfeny-.

A piccoló kell nekem is;)S kötél húzás is lesz;) Így egy gyengébb dekort le tudok cserélni rá...:music:

16. máriamargit

máriamargit Járnitanuló

Jól teszed én is kihagyom még ilyet nem tettem de felhő nélkül nagyon gyér a szerezhető ajándék igy is van mit termelni a megrendelőknek sajnálom máriamargit ID 52429058

17. -forrest-gump-

-forrest-gump- Fórummogul

Szia! Sziasztok!
    A nyerő. A Mézeskalács virágok ládája szint x 80 TP, szint x 80 BTP, szint x 30 CSP, 10 Kacsa Kata szupertrágyája
    Gyanítom,hogy a Kacsa Kata szupertrágyáját jobban adja,mint az Átokláda vagy a Trágyás láda IIIo_O

18. -JarJarBinks-

-JarJarBinks- Járnitanuló

Sziasztok

Én a 7.szint,sportos zöld,3.feladatát nem értem (Solanum mammosum)
    A segítséget előre is köszönöm.

juliannakoczkas and szellorozsa like this.
  19. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Ez 12 óra 30 perces növény. A bahán lehet termelni.

20. -JarJarBinks-

-JarJarBinks- Járnitanuló

Tényleg köszönöm :D

Végig jártam a pajtát:cry: :)

Thread Status:
Not open for further replies.