Visszajelzés Boldog születésnapot, FARMERAMA! - 14. születésnapi event (2024) csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 24.1.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Általában az álmok beteljesednek. Igazad van ! Hagyjuk Alexet tovább álmodni, és bárányok helyett a Piccolókat számolni...xDxD

genka53, alex0824, vihence és 7 más kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Mondjuk kirakott minijátékonként 1 megfelelő lenne...:music:

Sikerült az elsőt kirakni... elég macerás...

genka53 és alex0824 kedveli ezt.
  3. GreekYogurt

GreekYogurt Fórum mestere

Németül sajnos nem tudom leírni de a moderátorok gondolom szépen tolmácsolják feléjük a játék során felmerülő "apró" kellemetlenségeket.

alex0824, vihence, SparrowC és még 1 ember kedveli ezt.
  4. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Úgy tűnik működik, kliensben játszom.
    Le tudtam aratni munkásokkal, felhösorokat aktíválni, rekeszekbe berakni a szükséges dolgokat. Ültettem, területek között óvatosan de lehet lépkedni.

alex0824, vihence, sutimami57 és 10 más kedveli ezt.
  5. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    Csak támogatni tudom a javaslatot! :D:inlove:
    Jelentem megjavult nálam is, neten egy farm beültetve az eventnövénnyel. Most megyek a másik kettőre, kliensben. :)
    Sikeres játékot mindenkinek! :inlove:

gyökértelen, Sali~*.*, jucus100 és 9 más kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

Én a mai termelést elengedtem... majd holnap... bár holnap jön pár újdonság... de reméljük stabilabb és gyorsabb lesz a játék;)

7. bajusz1

bajusz1 Törekvő

Addig jó nekik amíg a moderátorok tolmácsolják,és nem én mert abból csúnya nagy sértődés lenne.

-Holdfeny-., vihence és fankostepsi kedveli ezt.
  8. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok!Egyik böngészővel sem működik a játék,elkezdtem kirakni a kirakóst,de csak forog a napraforgó.Már a laptopon is kipróbáltam,de dettó!!

9. Nagyii58

Nagyii58 Fórum nagymestere

Kész az első kép, viszonylag gyorsan ment. Először a közepét akartam megfogni, hogy átrakjam máshova, de ahogy megszoktam, hogy a szélét kell
    fogni onnantól minden gyorsan ment. Most már várom a következő aratást, hogy tudjam folytatni.

genka53, Sali~*.*, alex0824 és 6 más kedveli ezt.
  10. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Aratni-vetni lehet, viszont most próbálom a 20 ingyenest lejátszani és minden egyes lehívásnál fél perc napraforgózás, aztán mire elhelyezem valahova és forgatnám, megint fél perc napraforgó. Vagyis még van min dolgozniuk a központban.

genka53, alex0824, vihence és 4 más kedveli ezt.
  11. bajusz1

bajusz1 Törekvő

Mondjuk most hogy unalmamban leküldtem 3 felest már az én szemem előtt is napraforgók pörögnek.:):)

gyökértelen, Netudki50, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  12. gyongyinagy

gyongyinagy Fórum-zöldfülű

a csiga rohanó idegbeteg ehhez képest. lehet törölni az igazságot modik.

genka53, sutimami57, alex0824 és 2 más kedveli ezt.
  13. **viola**

**viola** Járnitanuló

Köszönöm ezt a remek szülinapi EVENTET!!!!!! BRAVÓ FARMERAMA!!!!!!!! Akarattal írtam igy. Nagyon elkell gondolkodni hogy 13 év után folytassam -e a játékot, amúgy is az egyre gyengébbek az eventek. Ezt már igazából nem lehet egy szórakoztató élvezhető játéknak nevezni. Valószínű nem tetszik a hozzászólásom, igaz lehet törölni, az még valószínű működik. Ezeket a hibákat azzal a kis kompenzációval amit esetleg adnak, nem lehet jóvá tenni. Aki tovább kínlódik a játékkal, annak sok sikert.

14. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

Úgy döntöttem, kimaradok a buliból, ünnepeljen egyedül a BP, el sem kezdem az eventet :mad::cry:

Nyuszkoful, jucus100, sutimami57 és 6 más kedveli ezt.
  15. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

Van nagy kép a kirakandó dolgokról? Nem találom aztán lehet hogy segítene egy kicsit!

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

Én rátettem egy másikat.... úgy visszakerült a helyére...
    A széle nem jutott eszembe:wuerg: Köszönöm a következőnél alkalmazni fogom;)

genka53 és Nagyii58 kedveli ezt.
  17. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Idézet az Evenismertetőből :
    Központi döntés alapján, a kész puzzle képeket nem oszthatjuk meg. Viszont, a Játékosok igen! Ezért amennyiben kiraktok egy puzzle képet, érdemes lefotózni, és az event csevegőjébe feltölteni, ezzel segítve egymást.

genka53, Sali~*.*, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  18. SparrowC

SparrowC Törekvő

Kedves gyongyinagy!

Eddig sem volt törölve, ami nem sérti meg a fórum szabályzatát.
    Lehet megfogalmazni kritikát, ahogy eddig is lehetett, csak emberi hangnemben, mivel embereknek írod le a véleményed.
    Elhiheted, hogy nekünk Moderátoroknak sem könnyebb, mi is játékosok vagyunk, mi is lehetnénk idegesek, mi se tudunk belépni, amikor te sem.
    Mégis próbálunk türelmesen válaszolni és segíteni amiben tudunk, ezt kérlek vedd figyelembe amikor írsz.

bakfis, PZoli64, Luca_511 és 9 más kedveli ezt.
  19. Minimaci

Minimaci Fórum nagymestere

Sziasztok!
    A következő kérdést bocsátom vitára:
    Ha minden belépéskor 4-5 próbálkozás után enged be a játék; minden kiadott parancsot 10-45 másodperc késedelemmel hajtanak végre a farmmunkások; 3-4 térképváltás után csak frissítés (F5) után enged a következőre átlépni - akkor a játék működik, vagy nem...?
    Szavazattól függetlenül jó eventezést kívánok mindenkinek!

20. -Holdfeny-.

Az első kép az ismertető videóban fent van... a többit majd a segítő játékosok felrakják:music:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.