Visszajelzés Boldog születésnapot, FARMERAMA! - 14. születésnapi event (2024) csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 24.1.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. engela1961

engela1961 Junior szaki

2. emocy91

emocy91 Fórum biztosa

Sziasztok!

Boldog Szülinapot Farmerama :inlove:!!!

Az új minijátéknak "köszönhetően" is, élvezhetetlen, és lassú lett az egész játék -.-.

Türelmetlenül várom, gyaníthatóan még sok játékostárssal együtt, hogy játszható legyen a kirakós, és hogy lebilincselően szórakoztató legyen a játék minden része ;)!!!
    A puzzle mint minijáték, talán a legirritálóbb mind az egész közül, legalábbis számomra :p, és azt sem értem hogy a darabok miért

nincsenek rögzített állapotban, azaz miért kell forgatni?!

Valószínűleg azért, mert ily módon sokkal bosszantóbb ez az egész :eek:...

De hogy valami jót is írjak: nekem személy szerint tetszene a felhősor tulajdonsága, persze: ha sok ~ sok gyötrelem árán meg tudnám szerezni, ami még a dolgok jelenlegi állása alapján meglehetősen kétséges :wuerg:...

És, mivelhogy a játszható játékra egyelőre még esélyt sem látok, hisz egy helyben toporgok :p, ezért a növények termesztésére semmilyen extrát sem fogok pazarolni jelen pillanatban, hisz még a meglévő játékokat sem tudom eljátszani :cry:.
    A lefagyott játékot, a virágpörgést, az idegtépő várakozást, percenkénti frissítéseket pedig semmivel sem lehet kompenzálni :oops:!!!

Még akkor sem, ha tudjuk hogy ez csak egy játék, és az égadta világon semmi sem múlik rajta, maximum a kikapcsolódásunk/szórakozásunk ;).
    Mivelhogy a Játék Puzzle támadásnak lett kitéve ;), sajnos azóta igencsak csapnivalóan működik, és mivel ez az áldatlan állapot több mint 24 órája tart, ideje lenne megoldást találni rá:) !!!

Sikeres/szórakoztató és örömteli játékot kívánok :)!!!

"Ha kihűlt körülötted a világ és jéggé fagyott az élet, fűts be önmagadba, mint egy tüzes kis kályhába, és áraszd a meleget! Meglátod,

mennyien jövünk majd köréd. Mert mindannyian fázunk. És oda gyűlünk, ahol meleg van még."/Müller Péter/

3. moric67

moric67 Törzsjátékos

Én itt végeztem is!pajtatöltögetés és kész!

mami531953 és alex0824 kedveli ezt.
  4. boldika88

boldika88 Fórum bárója

Sikerült befejezni az eventet... kellet hozzá türelem...

genka53, alex0824, inanna11 és 2 más kedveli ezt.
  5. varga1234

varga1234 Fórum hercege

Gratulálok!

Kuzdern és boldika88 kedveli ezt.
  6. Calibaby

Calibaby Fórumlakó

Sziasztok! Melyik az a dekor, a felhőre, amit a puzzleból össze szenvedni? o_O Tudom, olvassak... De, egyszerűbb gyorsan megkérdezni. ;) Nem szeretnék belemerülni az olvasgatásba. (Egyszer, gyorsban átfutottam. De, nem láttam). Úgysem csinálom végig ezt az eventet sem! (Hála a szuper gyorsaságnak). A dekorokat, felhőt megszerzem, "azt" cső.

moric67, emocy91 és bucy007 kedveli ezt.
  7. *goldfarmer*

*goldfarmer* Haladó

Kedves Modik!

Nem lehetne a puzzle-ban a napraforgót valahogyan kiiktatni?!
    1 katt, aztán 3-5 perc várakozás hogy eltűnjön a napraforgó.... >:(>:(>:(

Ayrin67 kedveli ezt.
  8. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

A minijáték közben jött egy felugró ablak, kaptam valami kompenzációt, 8/at, de nem értettem, nem magyarul volt írva. Mi volt ez ?

9. Goran

Goran Fórum bárója

Hoppá, kaptunk 8 malomterméket, háááát, úgy érzem talán túlkompenzáltak bennünket, nem? o_O:eek::sleepy:

genka53, Ayrin67, Caccus és 9 más kedveli ezt.
  10. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Szia.
    Váratlanul jött 8 darab malomtermék.
    Háááááááááááááááát, ha ez a kompenzáció akkor no comment..............

genka53, Ayrin67, Caccus és 5 más kedveli ezt.
  11. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

A Központtól kapott tájékoztatás alapján mindenkinek jóváírnak 8 malomterméket az eventhez.
    Továbbra is nagy erővel dolgoznak a probléma megoldásán.

Miután a játék újra stabil lesz, utána döntenek a további kompenzációról.

Megértéseteket és további türelmeteket köszönjük,
    a Farmerama csapata

genka53, alex0824, Foltosbéla és 6 más kedveli ezt.
  12. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Már megvolt/van a 600 db-om, ez mehet vissza akkor a feladónak majd pár csp-ért. Mitnemondjak: adtam is meg nem is, ....

genka53, Caccus, alex0824 és 2 más kedveli ezt.
  13. Dolphin

Szia,
    a 21-es kép kirakásával tudod a felhőre való dekort megszerezni.
    Innen hoztam az információt:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...4-születésnapi-event-2024.24471/#post-1368023

kovacstne, genka53, Calibaby és 5 más kedveli ezt.
  14. Dolphin

genka53, alex0824, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  15. Neni60

Neni60 Junior szaki

Sziasztok!
    Kaptam 8 db malomterméket! Ez mi? Remélem nem kompenzáció!!!

alex0824 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  16. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Na szép..
    Én kis naiv elkezdtem nagy unalmamban kirakni az elsőt...
    Hiba volt..
    Elhelyezek 5 kirakóst csak úgy random a kereten belül, majd egyet alulra úgy hogy kilóg picit..
    na itt fagyott le...azóta napraforgó, nagyhalál...
    Gondolom ennek pont így kell működnie. :)

genka53, Ayrin67, alex0824 és 3 más kedveli ezt.
  17. SparrowC

SparrowC Törekvő

genka53, alex0824, vihence és 4 más kedveli ezt.
  18. Kata_rzis

Kata_rzis Fórum admirálisa

Köszi, Genka! Szuper vagy!:inlove:

Az 1. sor 5. képpel jól megszenvedtem. Hozom új verzióban, ahol látszik a kép teteje is.

farmerSS, genka53, alex0824 és 3 más kedveli ezt.
  19. birka64

birka64 Járnitanuló

Sziasztok! Azt hiszem én ezt be is fejezem, 3 óra alatt sikerül kitenni egy képet., mert folyton forog a napraforgó egy pulze a helyén 5 perc napraforgó. Forgatás, megint 5 perc napraforgó. Ennek így semmi értelme, ezt rendesen elszabták!

moric67, genka53, alex0824 és 2 más kedveli ezt.
  20. Dolphin

Sziasztok,
    csak ismételni tudom önmagam, nem - nem így kellene működnie a játéknak. De írtam már én is többször, ha nem sürgős, akkor várjatok a puzzlek kirakásával - nem tudjuk megmondani, hogy mikor lesz teljesen rendben a játék, de a Központ folyamatosan dolgozik rajta.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/boldog-születésnapot-farmerama-14-születésnapi-event-2024-csevegő.24470/page-23#post-1369024
    Ha Ti ennek ellenére elindítjátok a Mini-játékot, akkor sajnos azt kell mondanom, hogy ne lepődjetek meg, ha jönnek a napraforgók és lassan lehet mozgatni a puzzledarabokat. Sajnos ez vele járója a lassú játéknak.
    Mi is azt szeretnénk, hogy mielőbb helyreálljon a játék, de ez attól nem fog gyorsabban bekövetkezni, hogy még sokszor sokan leírjátok, hogy Ti is ezt tapasztaljátok. Minden Játékos ezt tapasztalja, külföldön - belföldön egyaránt.
    Megértéseteket és türelmeteket köszönjük!

genka53, alex0824, juliannakoczkas és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.