Visszajelzés Boldog születésnapot, FARMERAMA! - 14. születésnapi event (2024) csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 24.1.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Ne mérgelődj! Nem tudunk mit tenni, azt kell elfogadni ami van. Vagy nem fogadjuk el és a jobb felső sarokban az X-re kattintunk.
    Talán éjszaka gyorsabb lesz kicsit. Idő is van még, változhat a jelenlegi állapot. Sok sikert kívánok Neked.:)

emocy91, inanna11, vihence és 9 más kedveli ezt.
  2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    sajnos sem én, sem a Központ nem tud ilyet elintézni, sajnálom :-( Én csak hoztam az információt, amit a Központtól kaptunk.
    Azt sem mi döntjük el, hogy mennyi ideig fognak az eventen hosszabbítani.
    Bízzunk benne, hogy hétvégén már rendben fog működni.
    Megértésedet köszönöm!

-kaktuszable-, inanna11, vihence és 6 más kedveli ezt.
  3. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Halihóóóó!
    Azért nem képzeltem,hogy ma estére se lesz jó semmi... Na, elő is veszem a szomszim által készített képet, meg egy xanaxot... :( :D

-kaktuszable-, inanna11, vihence és 8 más kedveli ezt.
  4. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Én már tegnap feladtam, nem is csinálom:(

5. .rózsabimbó.

.rózsabimbó. Junior szaki

Sziasztok!
    Nálatok működik a kirakó oldal? nálam már egy ideje már csak pörög :(

05Zsuzsa kedveli ezt.
  6. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Ó nehogy már xanaxot egyél egy ilyen trehány, sóher banda miatt. Tudnám még fokozni a jelzőket, de már azt sem érdemlik meg.
    Neked nincsen ilyen betöltő virágod? A virágos felhősor első kis dekorja volt valaha. Kár, hogy nem küldhető, küldenék
    1-et Neked.;)

-W-595-, emocy91, -kaktuszable- és 11 más kedveli ezt.
  7. blogger55

blogger55 Törekvő

Helló !!

1 kérdés csak, ha KILÉPEK A KIRAKÓSBÓL ELVESZIK VAGY UGYANONNAN FOLYTATHATÓ?

8. Sali~*.*

Szia!
    A virágfestés egy nagyon értékes dekor!

Itt olvashatsz róla:#30 Ólak nullázásához nélkülözhetetlen.
    Virágfestés

inanna11, vihence, Luminary és 5 más kedveli ezt.
  9. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Ami a helyén van, azok ott maradnak, a többit kiteszi oldalra, de megmarad.

-kaktuszable-, vihence, Nagyii58 és 7 más kedveli ezt.
  10. Dolphin

Szia,
    nem sajnos, mindenkinél ez a probléma áll fent, csak ismételni tudom magamat:
    ha nem sürgős, akkor várjatok a puzzlek kirakásával - nem tudjuk megmondani, hogy mikor lesz teljesen rendben a játék, de a Központ folyamatosan dolgozik rajta.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/boldog-születésnapot-farmerama-14-születésnapi-event-2024-csevegő.24470/page-23#post-1369024
    És hivatalos közlemény is érkezett ma is:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...-kapcsolatos-problémákról.24499/#post-1369192
    Türelmedet, megértésedet köszönöm!

alex0824, -kaktuszable-, inanna11 és 6 más kedveli ezt.
  11. özséb

özséb Aktív író

Szia!Elindult az event de nem az én számomra.Alig tudok belépni,csak pörög a virág.Az aratás lassú,a puzzle képeknél 2 perc alatt 1 forgatást tudok csinálni. 1 db kép elkészítése borzasztó sok idő,a türelmem már elfogyott.
    Kérlek segíts nekem! Az őszi TOP óta van ez a lassú aratási mód.
    ID 3640116

12. blogger55

blogger55 Törekvő

Köszönöm

genka53, tyukanyo588 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  13. Sali~*.*

Szia!
    Semmi nem veszik el! Azok a puzzle darabok, amelyek nincsenek rögzítve /nyil van a közepén/ visszakerülnek a jobb oldali menübe, oda ahová lehívjuk a darabkákat.:)

-kaktuszable-, vihence, Nagyii58 és 3 más kedveli ezt.
  14. Dolphin

Szia,
    hozom az ismertetőből az információt:
    • Amennyiben elkezdünk egy puzzle képet, és lehívunk egy darabot, az a darab állandó marad a jobb oldali sávban. Frissítés, ki-be lépést követően is megmarad.
    • A rendszer által rögzített darabkák a játéktéren megmaradnak frissítés, ki-be lépést követően is.
    • A játéktérre kihelyezett, a rendszer által nem rögzített darabkák visszakerülnek a jobb oldali sávba, frissítés vagy ki-be lépést követően!
    Innen hoztam (bekezdés végén találod)
    https://board-hu.farmerama.com/threads/boldog-születésnapot-farmerama-14-születésnapi-event-2024.24471/#post-1368022

Kérlek, a jövőben ne írj csupa nagybetűvel, mert az az internetes kommunikációban kiabálásnak számít. Köszönöm!

inanna11, vihence, Nagyii58 és 6 más kedveli ezt.
  15. Dolphin

Szia,
    ez itt az event csevegő, s nem segítségkérő topik, sajnos Neked sem tudok mást írni, mint amit feletted írtam (és már többször ma a topikokban).
    https://board-hu.farmerama.com/thre...event-2024-csevegő.24470/page-27#post-1369295
    Megértésedet és türelmedet köszönöm!

vihence, Nagyii58, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  16. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Van drága szomszim, csak az írás,meg ez a mém! Alex írta rá, s ettől becsülöm. :) Igazad van, de mégis idegel ez.. Hogy a fenébe lesz kész így az event? Sehogy...Ez már siralmas..Most is próbáltam, de semmi. Csak pörög a virág...

Utoljára szerkesztett: 26.1.24
    -kaktuszable-, inanna11, vihence és 3 más kedveli ezt.
  17. Judit613

Judit613 Törekvő

megmarad minden, ne izgulj ezen! :) Aztan egy sarga jel lesz a folyamatban levo kirakoson. Engem kidobott a kedves rendszer akirakozas kozben, innen tudom biztosan.

Nagyii58 kedveli ezt.
  18. zoldert

zoldert Fórum parancsnoka

Sikerült kiraknom egy puzzle-t.
    Szinte hihetetlen és még nincs éjjel.
    Pirossal bekereteztem amit sikerült befejeznem.

-kaktuszable-, inanna11, vihence és 7 más kedveli ezt.
  19. papppapp

papppapp Fórum-zöldfülű

Könnyebb lenne, de még mindig lefagy ! Sajnos !

20. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Hát most nem is tudom hogyan tovább, érdemes-e még növényt termeszteni ha nem tudom lejátszani a játékot. Eddig 3 kirakóson vagyok túl és nagyon sok időm elment vele, hiába lesz meg minden ha nem javul a játék akkor reménytelen.

-kaktuszable- kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.