Visszajelzés Boldog születésnapot, FARMERAMA! - 14. születésnapi event (2024) csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 24.1.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. SparrowC

SparrowC Törekvő

Kedves Juliska58!
    A puzzle kirakásának nincs időkorlátja.

maszilva, Juliska58, PZoli64 és 10 más kedveli ezt.
  2. donkartacs07

donkartacs07 Fórum hercege

Az előző játékok jobban feküdtek, de a puzzle-ét, a "cső merre megy" ... nem szeretem, a találd meg a 10 dolgot inkább bejön, a tenger meg nem érdekel, mindenhol sós, valahol még attól is sósabb. A láda is elfelejtette a Farmaranyfát, csupa gagyit ad, a levéltánc virágcsokor, Fényfesztivál, Kukacoskodás... áhhh :(

Caccus, fankostepsi, sutimami57 és 2 más kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Minden eventet annak várunk... születés napit... Top-osat... Karácsonyit... stb :music: Aztán közel mindnél megállapítjuk, hogy silányak a nyeremények... kár csinálni... :( Aztán valahogy még is csak megcsináljuk...:music: Haladunk is;) Ki ki a saját tempójába;) Játszani jó:inlove: néha vegyük észre a jó dolgokat is... :inlove:

Gólyaláb, nagymami2, ildiko44 és 3 más kedveli ezt.
  4. bündihugi

bündihugi Fórumprofi

Sziasztok! Szülinapi eventnek nem sikerült ez!!! Sokat ülni rakosgatni,de jó hogy nem időre megy.... Az ajándékok is szegényesre sikerült sajnos :( Valami ösztönző kéne a játék menetében ,semmi motiváció számomra nincs benne. 14 éve játszok,de már csak megszokásból napi 1 vagy 2 belépést csinálok.ELTŰNT a farm varázsa :music: sokan értitek mire gondolok;) Jó eventezést,belekezdek és meglátjuko_O

-julcsi13-, Gólyaláb, ildi11 és 10 más kedveli ezt.
  5. GreekYogurt

GreekYogurt Fórum mestere

Én nem írtam, hogy silány a nyeremény, nem írtam se azt, hogy csinálom se azt, hogy nem. ;)
    Azt sem írtam, hogy rossz és nem veszem észre a jó dolgokat.;)
    A hozzászólásom sem neked szólt. ;)
    Az a baj, hogy a múltkor is törölték a csevegésünket annak ellenére, hogy abszolút normálisan a szabályzatot betartva írtam.
    Légyszi az én hozzászólásaimra a jövőben ne reagálj, kérlek szépen. :inlove:

zsoxxya, Tej-Csárda, edina242 és 11 más kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

Általánosságban írt dolgok sajnos rendszeresen felbukkannak... :wuerg:
    Jó lesz ez az event...:inlove:
    Érdekes a felhő... - bár ha a kedvemre akartak volna tenni a játékmesterek akkor Tp bónuszt adott volna dekorokra...:music:
    De most ebből kell kihozni a legjobban;) Számomra ez a játék:inlove:
    Ohh minő meglepetés:inlove: Új moderátort köszönthetünk:music:
    Jó munkát, s kitartást Kívánok:inlove:
    Értem...
    De ha minden második piccoló Farmaranyfát adna... mi az ördögöt csinálnánk vele?
    Ha van már fél tucat belőle... nem igazán örül a gazda a következőnek:music:

ildiko44, semmirevaló és SparrowC kedveli ezt.
  7. donkartacs07

Tavaly azért kaptam a szerencsekeréken néha 100%, vagy 200%-s termény plusszot, volt mikor 1 nap meglett a heti termés is, de manapság hiába tekerem fenyőfát tp, csp-t, mandragórát kapok bár a listán ott volna, de nem jut ide értékesebb, ültetek Amaránt és 1 napig csak a paszulyt szedem, nyitom a ládákat. Ehétre kaptam 1.db.24 órás terménynövelőt 100% és ennyi.

Van olyan accom ami 237. szint és 1 db-t se kapott még. Pedig nyomom abba is a lóvét.
    Adhatna a láda Pácél Pannit is pl. Vagy ami ritka szupertrágya gyorsító, vagy egyes recepteket csak a 14 évben 1-2 játékból lehetett megszerezni, de a ritka állatok fák is lehetnének előszedve. Volna itt lehetőség, egy új felhasználónak is.

-julcsi13-, zsoxxya, Linzer72 és 5 más kedveli ezt.
  8. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Boldog szülinapot! Ezért az eventért nem szedem le az ólakat a Szédültről!A szedés csak egy -két kattintás, de a visszarakás az nem! Nem éri meg ez az event .Legalább is nekem nem.Sikeres eventezést aki belekezd.

Caccus, genka53, sutimami57 és 4 más kedveli ezt.
  9. jani975

jani975 Fórumszaki

Sziasztok!
    Egy kis segítség azoknak, akik nem ismerik annyira a puzzle kirakós játékot:
    1. Ha a rendszer olyan képet ad, aminek van 1 db egyenes oldala, az mindenképpen valamelyik oldal széléhez kell, de nem a sarokba.
    2. Ha a rendszer olyan képet ad, aminek van 2 db egyenes oldala, az sarokba fog kelleni, ezeket egyből érdemes beforgatni a helyükre.
    3. Ha olyan képet kapunk, aminek nincs egyenes oldala, az valahova a kép belsejéhez fog tartozni. Pl. tegyük le valahova, de ne a széléhez és forgassuk meg 4-szer. Ha jó helyen van, akkor a rendszer elfogadja. Ha nem, akkor vigyük arrébb 1 hellyel és szintén forgassuk meg és így tovább egészen addig, amíg a megfelelő helyre és irányba kerül.
    Ez a módszer lassú és kicsit időigényes is, ezért szerintem érdemesebb majd megvárni a képeket és akkor elkezdeni kirakni.

10. semmirevaló

semmirevaló Fórum nagymestere

Egyet értek veled! Viszont én meg a virágfestést kergetem de a 66 db. picilóból egy sem jött!

Norella404 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  11. Bade92

Bade92 Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Nekem jelenleg az elsődleges az, hogy szerezzek valahonnan egy farmaranyfát. Elég régóta szeretnék,de ki is hagytam egy elég hosszú időt a játékból. 2 évet. Így nekem az az event ahol van piccolo láda,tetszik :D :D A jutalmakról az a véleményem ami a többieknek is, hogy lehetne éppen jobb,de alapvetően találok benne olyat ami tetszik. Továbbá izgalmas számomra, hogy új mechanika lesz a játékban. Szeretem a puzzle játékokat ,így szerintem élvezetes lesz. Jó játékot annak, aki elkezdi :)

maszilva, zsoxxya, nagymami2 és 9 más kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

Nálam most abból elég... bőven elég van... :music: Egy garnitúrát szívesen felajánlanék cserére... de sajnos nem csereképes...:wuerg:

ildiko44 és semmirevaló kedveli ezt.
  13. donkartacs07

Egyenlőre még alapjaiban a stabil működéssel is gondok vannak állandóan, elérhetőségben, a játék betöltése minden nap ugyanolyan tré. Fele lap jön be.... inkább nem is folytatom.

zsoxxya, nagymami2, Caccus és 4 más kedveli ezt.
  14. Baktati

Baktati Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Nekem tetszik az event, szeretem a puzzle játékot, élőben is, itt is fogom.

A fanyalgók pedig néha belegondolhatnának, hogy pár éve pl. még egy szalontai sertést adó felhősorért termeltünk (bár nem emlékszem, az event volt-e vagy simán a haladással járó).
    Az egész világnak ez a baja: mindig több kell, lehetőleg sokkal több, mindig gyorsabban kell, sokkal gyorsabban mint a többieknek...szörnyű lehet, már bocsi...álljatok meg néha élvezni az életet vagy legalább ezt a játékot :p

és PEACE-LOVE, meg hasonlók :inlove:

Gio, maszilva, Othep és 19 más kedveli ezt.
  15. Dr.Szotyoládé

Dr.Szotyoládé Törzsjátékos

Sziasztok, félve kérdezem, mit jelentenek a haladási sávban a szükséges darabkák száma?

16. Baktati

Annyi malomterméket kell legyártanod

Sali~*.*, genka53, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

Mindig több jobb kell... minél kevesebb munkával... mondhatni munka nélkül lenne a tökéletes...:music: Szalontai sertés.... :wuerg: meg volt 500 Tp- adó felhő isxDxDxD És kapáltunk érte:p Mert nem foglal helyetxDxDxD

9Csillag, ildiko44 és Baktati kedveli ezt.
  18. Baktati

Igen...kerestem ma egy tárgyat, hátha valamelyik felhőre raktam véletlen (sajnos nem) és néztem az 1000 CSP-t adó felhőt, amire emlékeztem, mennyire hajtottam :D

9Csillag, genka53, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  19. Dr.Szotyoládé

Dr.Szotyoládé Törzsjátékos

Köszönöm, ám az rengeteg lehet összesen.

sutimami57 kedveli ezt.
  20. SparrowC

SparrowC Törekvő

Kedves Dr.Szotyoládé!

Egy-egy puzzle kép megadott darabszámú puzzle darabból áll. Az adott képhez tartozó darabokat akkor tudod megszerezni, ha elkészíted a malomterméket. Minden egyes puzzle darabért, amit kiváltasz (malomtermékből), egyet megy fel a számláló a haladási sávon.
    Úgy látom nem teljesen érted még az új mechanikát, de biztos vagyok benne, hogy amint élő lesz az event, világossá fog válni minden.
    Addig is, ha nem vagy biztos magadban, javaslom, hogy olvasd át akár többször az event leírását, így biztosan nem fog semmi sem gondot okozni éles helyzetben.
    Külön figyelmedbe ajánlom a leírásban található videó megtekintését.
    A leírást az alábbi linken találod:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/boldog-születésnapot-farmerama-14-születésnapi-event-2024.24471/

maszilva, vihence, Luca_511 és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.