Visszajelzés Boldog születésnapot, FARMERAMA! - 14. születésnapi event (2024) csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 24.1.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Nyugodj meg és kérlek olvass!
    Kedves Játékosok!

A Központtól kapott információ alapján amíg áll az event a Születésnapi móka és játékok felhő nem lesz elérhető a Játékosok számára a Paszulyon.
    Természetesen az event újraindítását követően ismételten látni fogjátok, nem vették el senkitől, csak elrejtésre került.

Megértéseteket köszönjük!

juliannakoczkas, zoldert, maszilva és 6 más kedveli ezt.
  2. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Egész egyszerűen az event vége előtt kivették a játékból az egész eventet, úgy ahogy van. Ilyen esetre nincs felkészítve a program, külön kódot kellene írni ahhoz, hogy a felhő megmaradjon. Egyrészt nem hiszem, hogy ez a legfontosabb, másrészt ha belepiszkálnak valamibe, ami már 10 éve működik, sanszos, hogy ott is elbarmolnak valamit. Jobb ez így...

vihence, zebrina04, -kaktuszable- és 19 más kedveli ezt.
  3. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Húú, még jó, hogy ma reggel ismét aktív volt nálam ez a felhő, így legközelebb 48 óra múlva lenne aratható ismét. Addig meg akár vissza is kaphatjuk.
    A kitehetők viszont nem lettek "eltüntetve". Most néztem a kicsimen és megvannak.

4. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Sziasztok, nálam nincs elrejtve a felhő, lehet, hogy nem lehet majd aratni , de ott van nem vették el, azaz nem rejtették el.

5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Én max a parókámat tudtam volna tépni....;) így fizettem...:music: Kár volt:oops:
    Ez jóóóóó:inlove:

juliannakoczkas kedveli ezt.
  6. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Nálam is újból aktív, 31:44 óra múlva újra aratható. Ezt gyorsan visszakaptuk.

7. Swartsch

Swartsch Kivételes tehetség

Szia :)
    Nálam el sem tűnt ( vagy olyan gyorsan tette, h észre sem vettem :D ) , épp most arattam le. :)

8. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Nálam sem tűnt el. holnap arathatom, de ha visszaolvasol ott írnak erről. Én visszaszoktam olvasni,ezért írtam a felhőről.

9. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szóval helyre állta a rend;) Jöhet a folytatás:inlove:

10. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

Az alábbi friss információkat kaptuk a Központtól:

- a Születésnapi eventet holnap, (várhatóan) 2024. január 31-én 14:00 órakor kapcsolják vissza a játékba, ha ismét jelentős mértékű teljesítményproblémák lépnek fel, akkor újra lekapcsolhatják - de remélhetőleg erre már nem lesz szükség

- a Születésnapi eventet meghosszabbítják (várhatóan) 2024. február 5-én hétfőn 22:00 óráig

Amint újabb információ érkezik, megosztjuk Veletek!

Köszönjük megértéseteket és türelmeteket,
    a Farmerama csapata

halmozka, -kaktuszable-, pisti243 és 17 más kedveli ezt.
  11. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Köszönöm szépen a segítséget :) :)

Szia Toma !
    Nagyon szépen köszönöm a segítséget. :) :)

Moderátor által utoljára szerkesztve: 31.1.24
  12. miszon21

miszon21 Utánpótlás-írogató

sziasztok, szeretném megkérdezni,
    tegnap mikor lekapcsolták az eventet az utsó 2 puzzlehoz növény érett,
    amit ma reggel learattam,
    annak mi lesz a sorsa ?
    vagy újra kell szaporítani ?

13. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Benéztél már a pajtádba?

14. Diti54

Diti54 Fórum mestere

Sziasztok!
    Nálam nem jelent meg az event, gondolom azért , mert még a lekapcsolás elött befejeztem. Rá akartam nézni, de még az órából sem elérhető. Jól van ne terheljem a szervert :) Járt így még valaki?

15. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Az event majd holnap 14 órától lesz újra elérhető, reméljük. A felhő került vissza, mert azt is kivették egy kis időre, de az már újra elérhető. Tehát aki kész van a felhőig, az újra tudja használni.. :)

16. drakula55

drakula55 Járnitanuló

Arra gondolok hogy a játék készítői és pl. a modik is micsoda óriási nyomásnak vannak ilyenkor kitéve. Minden elismerést meg érdemelnek (egyébként is) hogy ezt bírják lelkileg.

Fuhur, vihence, Baktati és 5 más kedveli ezt.
  17. miszon21

Köszi Toma, tőled mindig megnyugtató válaszok jönnek,,,
    most néztem meg, ott vannak...
    eszembe sem jutott,,azt gondoltam mindent töröltek,
    még egyszer köszönöm

18. Dolphin

Szia,
    több kommunikáció is volt a témában, ahol leírtuk, hogy a Pajtába kerül az event leállítása után learatott növény. Érdemes ezeket a közleményeket elolvasni, s akkor meg tudod spórolni az ijedtséget :)
    Például ezekre gondolok:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/tájékoztató-a-játékkal-kapcsolatos-problémákról.24499/#post-1370447
    https://board-hu.farmerama.com/threads/boldog-születésnapot-farmerama-14-születésnapi-event-2024.24469/#post-1370270
    https://board-hu.farmerama.com/threads/boldog-születésnapot-farmerama-14-születésnapi-event-2024.24469/#post-1370455
    És itt a csevegőben is volt kommunikáció, tudom, azokat nehezebb megtalálni a sok-sok bejegyzés között, de a fentiekben hozott linkek könnyen elérhetőek Mindenki számára.

vihence, genka53, Sali~*.* és 10 más kedveli ezt.
  19. miszon21

köszönöm,
    sok mindent olvastam, de csak mentem az események után és ezekre valószínűleg nem kattintottam,
    elkerülték a figyelmem,
    nektek(moderátoroknak) is köszönöm a mindig kimerítő,megnyugtató, türelmes válaszokat.
    egyébként mindenkinek, akik önzetlenül segítenek a gazdáknak, nem csak most, hanem mindig

vihence, -kaktuszable-, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  20. Dolphin

Kedves Játékosok!

Mivel holnap 14 órától két event lesz játékban, a Varázsfa viszont csak 1 féle felröppentő tud adni, így 2024. február 1-jén 14 órától nem fog érkezni a Varázsfa aratásakor Konfettiágyú

Megértéseteket köszönjük, ennek figyelembevételével tervezzétek a felröpik gyűjtését!

-kaktuszable-, PalMa, genka53 és 7 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.