Visszajelzés Boldog születésnapot, FARMERAMA! - 14. születésnapi event (2024) csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 24.1.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia Genka!
    Ugyan ezekkel a gondokkal küzdök én is és még sokan mások, már hónapok óta.:sleepy:
    Megoldásra eddig semmilyen jelet nem látok, max. annyit, eventekkor talán nem fagy le olyan gyakran, mint egyébként.
    Gondolom ilyenkor több erőforrást vetnek be, vagy valami ilyesmi, nem értek hozzá, csak azt írom le, amit én tapasztalok.
    Mindazon által, szeretem ezt a játékot, csak a hozzáálláson kéne kicsit javítani.:)
    Annó, ha ilyen egyoldalú lett volna a kommunikáció, gyanítom, most nem ünnepelnénk a 14. szülinapot:sleepy:

Szia!
    Már ne haragudj, ennél értelmezhetőbb leírást nehéz lett volna összerakni.
    Szerintem mindent tartalmaz, amit tudnunk kell, tiszteld meg legalább a modit, aki készítette, hogy alaposan olvasd át
    az ismertetőt. Ami pedig nem világos számodra, akkor írd le, biztosan segítenek az értelmezésében.
    Bocsi, hogy magam alá írok, de utólag nem tudom összevonni.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 25.1.24
    maszilva, Othep, PZoli64 és 13 más kedveli ezt.
  2. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Gabikám!
    Össze tudod vonni, a szerkesztés gombot használva.
    Kapunk ajit is, most olvastam. :)
    https://board-hu.farmerama.com/threads/születésnapi-közösségi-ajándékcsomag-a-hírek-felületén-2024-január-26-00-01-23-59.24481/#post-1368246

Utoljára szerkesztett: 25.1.24
    nagymami2, vihence, GA-BI-O-Farm és 2 más kedveli ezt.
  3. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Most volt időm átnézni a leírást és nekem se teljesen tiszta a kép. Előbb úgy gondoltam, hogy kisfarmon begyakorolom az első kép kirakását, aztán jöhet élesben a farmomon, de ez nem lehetséges, mivel csak 20 malomterméket kapunk kezdéskor, viszont
    A játékot a 13. számmal jelzett puzzle képpel lehet elkezdeni!

A 13-as viszont 6x5-ös méretű, azaz 30 malomterméket igényel/ne.
    Így ennek a begyakorlásnak lőttek. Pedig van bőven a leírásban 5x4-es kép is. Miért nem ezek közül választott a BP kezdő képet ??? A kérdés költői.....

4. GA-BI-O-Farm

Szia!
    Az ismertetőben van 1 videó, nézd csak meg. Az épp a 13-as pálya én 5*4-esnek látom.:)

sutimami57 és farmerSS kedveli ezt.
  5. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Az ismertetőben meg ez van a 13-asról :

13.
    [​IMG]6x5 7., vagy 8., vagy 9., vagy 12., vagy 14., 17., vagy 18., vagy 19.1x Felszereléses láda IV

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  6. GA-BI-O-Farm

Szia!
    Lehet elírás történt, de én továbbra is 5*4-esnek látom.

Marika312 és farmerSS kedveli ezt.
  7. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Gabi!
    Maximálisan egyetértek. Az utolsó mondatod sajnos nagyon ül. :sleepy:
    Szia farmerSS!
    A 13. pazzle -val induló kép éppen bent van a videóban, csak memorizálni kell.;) Aztán majd belejövünk. :D:inlove:
    ------------------
    Közben megjött az ajándékcsomagról a Közlemény is.

Az átvétel kezdete (várhatóan): 2024. január 26. (péntek) 00:00:01 óra
    Az átvétel záró időpontja (várhatóan): 2024. január 26. (péntek) 23:59:59 óra

lovardatanya, nagymami2, vihence és 4 más kedveli ezt.
  8. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Nem nagyon látom értelmét ennek a begyakorlásnak. Nincs időkorlát, a puzzle-darabok mozgatását és forgatását a nagy farmon is be lehet gyakorolni, akinek ez gondot okozna. A puzzle-darabokat pedig minden valószínűség szerint véletlenszerű sorrendben kapjuk, így azzal se megyünk sokra, ha ezt egy kis farmon kitapasztaljuk. De még ha azonos is a sorrend, akkor sem nyerünk semmit a kisfarmmal: a nagyon is elbíbelődhetünk vele ugyanúgy, nem veszítünk semmit. Szóval ez a begyakorlás ezúttal véleményem szerint csak időpocsékolás.

Tej-Csárda, lovardatanya, Goran és 6 más kedveli ezt.
  9. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Az indulásnál kapott 20db malomtermékkel be lehet gyakorolni a puzzle darabkák lehívását, "vonszolását" a játéktérre, forgatását és megtapasztalhatjuk, hogy milyen amikor már a helyén marad, mert jó helyre került. Nincs lehetőség további mozgatásra.
    Az, hogy az adott minijáték melyik pályával indul,-induljon továbbra sem a mi hatáskörünk.:)
    Köszönöm megértésedet:)

vihence, Sali~*.*, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  10. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok!
    Megnéztük újra a 13-as pályát, 5x4-es lesz a Puzzle, elírásra került az ismertetőben, javítjuk.
    Köszönjük a jelzést!

Kiegészítés:
    3 sorban módosítottunk még:
    11-es pálya 6x5-s, 15-s pálya 6x5-s, 19-es pálya 5x5-s

Elnézést kérünk a módosításért, ha valaki lementette magának a korábbi ábrát, akkor az mentse le a frisset is.
    Megértéseteket köszönjük!

Sikeres játékot Mindenkinek!

Utoljára szerkesztett: 25.1.24
    Gio, Tej-Csárda, PZoli64 és 12 más kedveli ezt.
  11. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Megoldódott a "probléma".
    A begyakorlással inkább csak az 5 vagy 20 farmaranynak gondoltam, hogy a kisfarmon/kon/ esélyt adok. Ez a 13-as kép nyereménye:

Felszereléses láda IV.[​IMG]5 szupertáp, 15 szupertáp, 2 répás-almás csatni, 1 Barkácscucc XXL, 3 Barkácscucc XXL, 5 farmarany, 20 farmarany

PZoli64, Marika312, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
  12. GA-BI-O-Farm

Szia!
    Köszi, hogy hoztad újra, bevallom a nyereményeket nem is néztem, így érdemes majd a kisfarmokon is játszadozni kicsit;)

Kuzdern, vihence, Marika312 és 2 más kedveli ezt.
  13. -BombadilToma-

Decemberben 103 ilyen ládát nyitottam. 3x5 FA lapult bennük, 20 FA egy sem. Egy évvel korábban szerencsésebb voltam, 115 ládából 55 FA lett.
    Mindettől persze még simán lehet mázlitok, és bonthattok egy ládából is 20 FA-at - őszintén drukkolok Nektek; de számomra erősen kétséges, megéri-e ezért elpiszmogni vele egy csomó időt. Ez a kirakósosdi meglehetősen időigényesnek mutatkozik...
    (A FA mellett 54 csatni, 29 barkácscucc XXL és 410 szupertáp volt a 103 láda adománya. 2022-ben pedig 42 csatni, 38 barkács XXL és 440 szupertáp jött a 115 ládából.)

ladislaw11, aida2330, lovardatanya és 7 más kedveli ezt.
  14. Marika312

Marika312 Fórum császára

szia Genka !
    átnéztem a vázát, mindegyik dekorom ott pihen. Viszont 2 db neve = Lufipukkasztó és Zongoravirtuóz (helyesen) Köszi a kigyűjtést, a közzétételt.
    Kívánom hogy mindenki élvezze a szülinapi eventet - lehet a puzzlékkal játszadozni. Maradandó emlék = Puzzle - ilyen event még nem volt !
    BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT FARMERAMA ! játszani szeretnénk még sokáig, kívánom minden Gazdatársamnak !

15. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Szia!

Köszönöm a dekor nevek kigyűjtését;) Jöjjenek csak azok a felhők;)

16. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szeretem a matematikán-logikán-megérősségen alapuló hozzászólásaidat olvasni, na de muszáj ennyire "hasbavágóan" őszintének lenned ? :D:D
    Gondoltam, hogy kevés az esély rá, na de hogy ennyire ? Sose jegyzem fel a ládabontások eredményét, amit kb. másfél havonta végzek, így a %-os előfordulást se figyelem. Ha a hétvégén lesz időm, azért kipróbálom pár kicsin.... hátha

17. makkanch

makkanch Fórum nagymestere

...................... nálam ........................ minden ................................... belassult ............................ rettenetesen .............................

Calibaby kedveli ezt.
  18. -BombadilToma-

Én évente egyszer bontok ládákat, és képként mentem el az eredményeket. Ez időbe telik persze, de évente egyszer bevállalom. Már sokszor találtam hasznosnak, hogy egy-egy új felhő vagy dekor esetén értékelni tudom, melyik láda mennyire értékes a számomra. Ugyanez a helyzet akkor is, amikor el kell döntenem, melyek azok a ládát adó dekorok, amiket érdemes kint tartani, és melyeket száműzzem a pajta egy sötét sarkába...

PZoli64, ladislaw11, aida2330 és 6 más kedveli ezt.
  19. borderland57

borderland57 Fórum mestere

Én se a hócipőm tele van, nem lehet egy eventet normálisan indítani

20. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

Az event elindult, de a Központ tájékoztatása alapján a Játék nagyon lassú. Az Illetékesek dolgoznak rajta, türelmeteket kérjük!

Megértéseteket köszönöm!

Tej-Csárda, vihence, MaMo78 és 6 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.