Visszajelzés Boldog születésnapot, FARMERAMA! - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 17.1.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

És tényleg van ilyen egyforma színű. A hetediken ez jött és bár írtad mégse vettem észre.

Erről a szülinapi eventről egy népmese jutott eszembe: Az okos lány, aki vitt is ajándékot a királynak meg nem is. Azt hiszem a BP most ezt játssza velünk: kaptunk ajándékot, meg nem is. Ő végül is adott ezt-azt. Csak az idő elrepült!:D:D:D
    Most zsinórba 5 játékot meg tudtam csinálni. Olyan érzésem van, mintha könnyebb lett volna. A 4,5,6 nem lett meg időben, az utána lévő 5 meg igen.

Utoljára szerkesztett: 18.1.23
    szoknya, Arrah, juliannakoczkas és 5 más kedveli ezt.
  2. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Szia !
    Igen jól látod a dolgot.
    Nekem sajnos többször is operálták a kezem, így kicsit lassúbb vagyok , de legalább 30 másodpercet adhattak volna. Csak az érméket tudom begyűjteni. A felhőig csinálom aztán kenjék a hajukra a többit. :)

marcsi152, stb_farmer, Szaby200342 és 5 más kedveli ezt.
  3. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Felénk van egy szilva fajta. Korán érik, apró sárga és fosatós.(bocsánat, ez utóbbi a népies neve) Ki lehet főzni lekvárnak, de meg kell gondolni, hogy kit kínálunk meg vele. Csak meg akartam kérdezni, hogy erre gondoltál-e?xD

Sali~*.*, inanna11, Pitemano és 7 más kedveli ezt.
  4. juliannakoczkas

juliannakoczkas Fórum hercege

Kakaska, tessék!:
    Nagyon Nagy Kód!
    Csak Neked :)

5. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

:D:D
    Mire másra? Te egy gondolat olvasó vagy Jucuska! Te mondtad ki.xD

Sali~*.*.*, marcsi152, vihence és 6 más kedveli ezt.
  6. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Én már megtaláltam a szülinapi ajit .

Csak azt szeretném megtudni , hogy mikortól kapunk napi egy ingyen pörgetést ?

7. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Sziaaaa, hááát, kösziiii. :D Majd kitűzöm a falra emlékül. :D

8. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

11 lejátszott játék, 8 telitalálat:) talán ez menni fog, de csakis a felhőigxD
    Amúgy a macaron nagyon finom Francia cukrászsütemény, a kedvesem kedvence;)
    40. szülinapjára kapott 40 darabot...igényesen becsomagolva...volt nagy meglepetésxDférfi társaimnak ajánlom ajándékként, többet ér bármilyen tortánál :Dlassan Valentin nap:inlove:

DevilMókus, genka53, maszilva és 13 más kedveli ezt.
  9. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Akkor ma sem keltem és farmoztam hiába!xD Jójcakát, a BP takarítónője segítsen eme event útján mindenkit!:inlove:

10. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Nem láttam még leírva, hogy a farkas figura rátehető bármelyik, már lejátszott játék mezőjére. Vagyis ha van olyan nyeremény, amit nem sikerült megszerezni, de kellene, elvileg lehet újra próbálkozni - persze újabb két malomtermékért.

11. kukori80

Nekem 31 játékból 19 telitalálat lett 1 hosszabbítással. Tehát csak 18. Hajrááá. Mutassuk meg, mit tudunk. :D
    Szia Toma. A farkas megy az úton minden játék után egyet. A nyeremény viszont nem. Ha csak érmét kaptál, akkor a nyeremény megáll és csak akkor kapod meg a következő nyereményt, ha időn belül végeztél.

genka53, juliannakoczkas, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  12. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Akkor ezek szerint, az utolsó nyereményekig nem lehet le érni, mert a 40 játék után nincs tovább?

juliannakoczkas, Sali~*.* és Kuzdern kedveli ezt.
  13. retek.katalin

retek.katalin Fórumprofi

Kedveseim, köszönöm szépen a Ti szülinapi ajándékotokat! Nagyon jól szórakoztam :) Szép álmokat, álmodjunk egy nagyot!!! :)

marcsi152, JUCUS, juliannakoczkas és 3 más kedveli ezt.
  14. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

sutimami57 kedveli ezt.
  15. kukori80

El lehet érni az utolsó nyereményig. De csak időn belüli teljesítéssel.

16. JUCUS

JUCUS Fórumfelvigyázó

Rátenni lehet. De bármelyikre tettem, azt írta a buborékban, hogy időn belül teljesítve. Ami nem igaz(az én esetemben biztosan nem, mert időn belül kettőt teljesítettem). S malomtermékért az időt lehet hosszabbítani, tehát ott vagyunk, ahol a part szakad. Mindenképpen jócskán túl kellene termelni néhány apró nyereményért.

17. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Sziasztok! Már3 keverés ment a gajdeszba,mert csak fel-le jár és nem megy át a másik üvegbe! Végeztem !!!

soresne, juliannakoczkas és sutimami57 kedveli ezt.
  18. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

A Toma arról ír, hogy ha egy olyan mezőre kattintasz, ahol már megkaptad az érmet, de az időbeni teljesítményért járó jutalmat nem, akkor azt 2 malomtermékért újra megpróbálhatod.
    Azt én is tapasztaltam, hogy vissza lehet tenni a farkast korábbi mezőkre, de még nem próbáltam ki, hogy újra indul-e a játék.

19. sutimami57

sutimami57 Fórum elő legendája

Köszi. Arra gondoltam, ha valaki több játékból csak csillagot kap, mert túl lépi az időt, akkor nem tudja ki venni az összes ajándékot, mert nem ér le az ablak aljáig.

Kuzdern, Sali~*.*, jucus100 és 2 más kedveli ezt.
  20. kukori80

Értem, de ha nem teljesíti időben, akkor nem kapja meg. Nekem sorrendben adta a nyereményeket, tehát nincs miért visszamennem. Nem maradt ki nyeremény.

soresne, genka53, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.