Visszajelzés Boldog születésnapot, FARMERAMA! - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 17.1.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Olgi52

Olgi52 Törekvő

Bírom, hogy ilyen fordított világban élsz :)

G.Máté., Ildikó2, böbe764 és 2 más kedveli ezt.
  2. aragorn*

aragorn* Haladó

Azt viszont én sem értem hogy idő alatt nem tudom végig vinni, de nem is engedi, mivel kijön egy óra, és ad öt csillagot, eddig legalább időn túl sikerült is befejezni megadta a legalább a csillagot

szöszi50 és Anulu73 kedveli ezt.
  3. Borzas.Kata

Borzas.Kata Fórum hercege

Sziasztok
    egy játékom volt (19-es) amit sehogy sem tudtam befejezni. Ott csak öt pontom lett. Kipróbáltam ha nem zárom be hanem ráfrissítek, nem ad ajándékot, elveszik a két dobozom, de ugyanarra a játékra enged vissza. Ez a csillagos érme miatt volt szükséges, mert utolsónak hagytam a felhőt.

4. Anulu73

Anulu73 Fórum biztosa

Ezt egyszer velem is eljátszotta a 38-as pályán. Rátettem a hosszabbítót is, már majdnem kiraktam a makaronokat, a játékidőből volt még egy perc és bezárta a játékot és adott 5 érmet. Kapott a bp hideget-meleget. Nem igazán sikerül mostanában semmi normálisan megcsinálniuk.

Ananke, Ildikó2, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  5. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia Kata!
    Kérlek legyél óvatos, mert a befejezetlen /5 csillagos/ vagy az időn túl teljesített 20 csillagos érméket utólag, ha visszamégy és újra indítod már nem kapod meg. Az újra indításnál ha időn belül teljesítesz csak az ajándékokat kapod meg.

6. Borzas.Kata

Borzas.Kata Fórum hercege

Félreértettél. nem zártam be csak frissítette. Megnéztem megadta a csillagos érmét mert úgy viselkedett a játék mintha semmit nem csináltam volna. 132 pontom van a cukrászfarkasom hiányzik 150 pontért és már csak a negyvenes pálya van vissza. Szóval nem játszhatok 5 érméért mert nincs több lehetőségem.

Kuzdern kedveli ezt.
  7. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

ÓÓ! Ez esetben viszont hálásan köszönöm ezt a nagyon jó hírt, egy esetleges beszoruláshoz nagyon hasznos!;)

jutka190226, Sali~*.*.* és Borzas.Kata kedveli ezt.
  8. Döbi65

Döbi65 Fórummogul

Nagyon köszönöm a biztatást! :) Toma módszerével megvan a piccolo. :)

Melan, jutka190226, mamszi5107 és 2 más kedveli ezt.
  9. .missrofi.

.missrofi. Junior szaki

Na a felhő megvan. Nekem a pakolgatással nem volt gond, mindenhol 20 érme, ajándék kevés. A többi ajándékot elengedem. A játék készítőit csókoltatom akivel én gondolom, főleg az időkorlát miatt. Kiszámoltam, nekem nem elég 1mp lépésenként ha nem kell gondolkozzam akkor se, az egér mozgatása elviszi az időmet.Nem akartam hosszabítani az időt, örvendek hogy a felhő megvan a 31 játékból, többet eventnövényt nem termelek. Minden elismerésem a kitartóknak.

Utoljára szerkesztett: 23.1.23
    jutka190226, farmeres53, aragorn* és 2 más kedveli ezt.
  10. szöszi50

szöszi50 Fórumfelvigyázó

Szép estét kívánok!Ilyen születésnapos játékot nem kérek többet,a felhőm meg van,de a 36,os pályát már a pokolba kívánom küldeni!,a méregtől már nem is tudom,hogy hánydszor álltam neki,és nem megy!Nagyon mérges lettem,és feladomnem nekem való,úgy érzem magamat minha a fejemben is már macaronok vannak az eszem helyén!:(:eek::oops:xD;).További szerencsés játékot,és szép ejszakát kívánok!:)

jutka190226, mamszi5107, aragorn* és 2 más kedveli ezt.
  11. Csókos

Csókos Fórum bárója

Sziasztok! Nagy csalódás nekem ez az event... Már a 2. életemet vette el a rendszer, és 1 élet pluszban oda lett, mert nem engedte lejátszani....

Ananke, mamszi5107, aragorn* és 4 más kedveli ezt.
  12. böbe764

böbe764 Fórumprofi

Nem annyira rossz ez,csak kitartás és türelem kell!;)

szöszi50 és Panka... kedveli ezt.
  13. Bahamama

Bahamama Járnitanuló

Sziasztok! 38. pályán elakadtam meg néztem a segítséget (amit köszi mindenkinek) ennek ellenére a 10. lépés után nem engedett tovább frissítés után pedig kidobot és még az öt db csillagot sem adta meg:( úgy hogy erről a játékról ennyit:(akinek sikerült annak gratulálok!

aragorn* és szöszi50 kedveli ezt.
  14. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Ebbe csak bele lehet törődni. :D ;)

szöszi50, -ágianyu33- és jucus100 kedveli ezt.
  15. Éva0315

Éva0315 Fórumgróf

Sziasztok! Ez így van!
    Csak kérdésként merült fel bennem, h vajon a külföldi fórumokon is ilyenek a vélemények erről az eventről? Aki szokott külföldi fórumokat olvasni, esetleg elmondhatná, h miket tapasztal ott!
    Köszönettel.

16. atyka88

atyka88 Fórummogul

Na a felhő megvan. JO EJSZAKAT

böbe764, kovacstne és szöszi50 kedveli ezt.
  17. Fuhur

Fuhur Fórumgróf

Sziasztok!
    Nagyon köszönöm! Így négy termékből ugyan, de sikerült :)

18. GN12

GN12 Haladó

Sziasztok. A feltöltött képek alatt lévő leírást hogy kell értelmezni? (A3,F1 stb.) Nem tudok a kódolásra rájönni.

Melan nagyon szépen köszönöm én is a segítséget, párat csak a kép alapján is meg tudtam oldani.

Melan, jutka190226 és szöszi50 kedveli ezt.
  19. bond

bond Junior szaki

sziasztok,
    az az igazság, hogy ez egy jó kis játék is lehetett volna...hát mit ne mondjak.. érdekes volt...
    el sem hiszem, hogy sikerült a piccolót harmadik neki futásra kiszedni, hála Toma táblájának,
    bár az első oszlop után elveszettem a fonalat, de a jó kezdés után már ment saját kútfőből.
    ajándék összesen 4 lett 1 bónusláda, 1 piccoló a másik 2 hanyagolható.
    Minden játékosnak köszönet, akik önzetlenül megosztották -osztják a tapasztalataikat, mellyel nem kevés
    segítséget nyújtanak a játékos társaiknak.

Melan, böbe764, jutka190226 és 4 más kedveli ezt.
  20. Sylja

Sylja Fórumgróf

Melan és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.