Visszajelzés Borzadálatos éjszakák

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Dolphin, Sep 26, 2023.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. an-csika

an-csika Törzsjátékos

Szia!

Rekord felhőt kihagytad:

A Télapó szikla titka felhősor 2

• Lezárási idő: 4380:00 óra (182,5 nap - fél év)
    • Kategória: Tárgyak sorai
    • Jutalom:
      • 1x Neon ólak ládája
      • 5x Bónuszláda
      • 32x Szupertáp
      • 5x Party pörgetés
    • Részben tematikus felhősor: meghatározott dekorok helyezhetőek fel rá (Ádáz hógolyótűz, Tábortüzes barátok) és egy darab tetszőlegesen választható 2x2 méretű dekor.

2. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    Ebből látni, hogy én sem vagyok lexikon ;)xD:D
    Köszönöm az éberségedet és a kiegészítést! :inlove:
    És már azt is tudom, hogy miért maradt ki: ez a tárgyak soraiban van, én meg arra fókuszáltam, melyiknek van valamilyen bónusza, pedig ezek a ládák igenis értékesek, ebből kifolyólag a felhő is. :oops:
    Természetesen nekem is megvan, potom 2119:08 óra van hátra az aktívvá válásától. xD

3. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Indulhatunk?

Kuzdern and genka53 like this.
  4. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

A „Borzadálatos éjszakákevent élő, online!

Kérjük, hogy 14:00 óra után egy új belépéssel lépjetek be a farmra!

Ellenőrizzétek a hírek menüt, az eventórát, valamint a Teliholdas kertben az eventnövény meglétét.

Csak ezek megléte után fogjatok hozzá a munkálatokhoz!

Sikeres játékot kívánunk:
    A Farmerama csapata

5. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Sziasztok,!
    Kezdésnél 298 bárpoharat kaptam, mindkét területen terror tojás gaz volt ültetve, kivéve 2 vadaskertet.
    Az első teljes kör eventes gaz 55 poharat adott.

6. sadrika97

sadrika97 Fórum hercege

Nekem a fő terület 149 röpit adott minden felhőmet aktiválva. Viszont 30 percig próbálgattam mire most beléphettem. Lejárt a munkásom, kicsit pipa vagyok.:wuerg: Többieknél minden jól működik? Dobjam ki a gépemet?

Éva0315, Kuzdern and vihence like this.
  7. Negedi

Negedi Járnitanuló

Ne. A 30 perc még egész jó. Nálam több.

Éva0315, vihence and Nagyii58 like this.
  8. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóó reggelt.
    Szia, ne dobd ki, én se tudok belépni. Pipa vagyok. A fele részt tudtam leszedni, a másik fele punnyad a semmibe.

9. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Még jó, hogy közel 2 órát megélt a hibamentes játék, a francba.

10. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Elképesztőőőő. Majd valahogy korrigálni kell, hogy egyszerre érjenek be. :cry:

11. genka53

Sziasztok!
    Úgy látszik, egyelőre ennyi volt nálam is.....
    Mindhárom farmon elültettem az event magot, a gombázóban a rémnövényt, most mennék vissza aratni, és csak talicskáznak a barik, nem nyitja meg az oldalt. Frissítésre nem reagál....
    Kíváncsi vagyok, mikor dob ki a fórumról :cry:

Last edited: Sep 27, 2023
  12. Nagyii58

Nagyii58 Fórum nagymestere

Sziasztok!
    Nálam a gombaerdőbe fák voltak kitéve és azok 48 röpit adtak a főfarmon terror tojás volt ültetve az 84 röpit adott. Eddig kétszer arattam, de most a második aratás után nem tudok vissza lépni. Csak a barik tologatják egymást 45%-on.

13. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Alig tíz perc alatt sikerült beültetnem a webesen.
    Alakul mint púpos gyerek a prés alatt.

14. csurika003

csurika003 Utánpótlás-írogató

De jó nektek, hogy be tudtatok lépni, én még nem sajnálom mert a kezdetektől játszom, a játék öröméért. Szeretek aratni, ültetni eventezni, megnyugszom a napi rohanás, munka közben, átlépek a játékba és elfeledem a gondokat egy percre, szeretem olvasni amiket írtok, kicsit mi is a barátaitok vagyunk. De sajnos mostanában ez a sok leállás még az én kedvemet is elvette, 4 farmot csináltam a gyermekeim pár hónap után feladták azóta mindet én kezeltem, de már az előző eventet már csak 2 vel csináltam végig, 2 abbahagytam, és most se tudok belépni 2 órája sajnos a konpenzációként kapott szupi táp nem vígasztal, elnézést a nyafogásért, aki be tud lépni nagyon jó játékot kívánok, a modiainknak pedig kitartás az elkeseredett játékosok kezelésére.

15. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Itt tudsz nézelődni felhő ügyileg . :D Elég régen frissítettem . :cry:

16. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

15 etetésen vagyok túl... növény lassan kész... a felreppenők meg jönnek ha akarnak;)

_Ilona49_ and Éva0315 like this.
  17. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Első aratásra csak ennyi felröpi lett , lehetett volna jobb is :cry::inlove:

18. genka53

Szia!
    Köszi, el kell ismerni, hatalmas munkát fektettél bele a kigyűjtésedbe. :)
    Ennek ellenére, őszintén szólva, elsősorban azokat a felhőket tartom igazán kiemelkedőnek, amelyek valamilyen bónuszt adnak.
    A többi is hasznos, de nem kiemelkedően. Azokat csak simán learatom, és ezzel kellő elégedettséggel bezsebelem az ajándékukat.
    Ha aktualizálni akarnád a kigyűjtésedet, akkor az Enciklopédia vonatkozó részénél az Égig érő Paszulyon ott szerepel az összes, a játékban eddig megszerezhető felhő, amit a moderátorok a játékban való megjelenésükkel párhuzamosan, rendszeresen aktualizálnak. :)

19. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Itatás nálam: [​IMG]

A fincsi friss inni valót ezekkel hálálta meg: rengeteg titokfa /túl nyomó részt ezt kaptam/ farmpengő, sajnos csak 1-db bónuszládát, 1 db PP-t és 3 db munkáskupont. Farmaranyat sajnos nem láttam :D

A szupertrágyázott és érésgyorsítókkal ültetett terrortojás kb pont úgy érik be, mint a e-gaz, ellát annyi felröpivel, mint amire szükségem van a malomban.
    Az event szezon pontjainak köszönhetően el kezdtem a 40. sor ismétlését.
    Sok sikert és hibamentes játékot kívánok mindenkinek :)

20. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Ezt az aratást még megvárom és ültetek. :D magamat is ;)

Jól benéztem. Azt hittem 17400 növény kell. :sleepy:

Thread Status:
Not open for further replies.