Visszajelzés Boszorkányfőzet - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 16.10.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Melan

Melan Fórum admirálisa

Grat a ropcsihez, akkor legalabb az is megvan;)

Szia Marika,
    Koszonom szepen, majd lehet ezt kiprobalom, bar inkabb arra palyaznek, amit Kukori mar megtalalt, amelyik adja az 1000 fat minden bontasra:D

Szia Kukori,

En maradnek a fanal, mert az legalabb ertelmes, vagy legalabbis tobb ertelme van mint ennek a sok szutyoknak;). Gyozott a kivancsisag, 3 trutymot bekevertem, vegulis csak amire szamitottam: TP novelo eventnovenyhez - ez nagyon kellett, mert eddig is csak 9 db van a pajtaban, nalam kb annyit nem er, hogy aktivaljam, nem is lattam mennyi volt eddig, vagy hogy honnan- kaptam meg a TP-t, meg a mestersegek ladajat, sikerszeria:music::D:D

En mar nem gorcsolok ezen a katyvaszon, megvarom amig le tudom tekereni az egeszet egybe, nem fogom magam minden nap idegesiteni ezekkel a bontasokkal, ha veletlenul talalnek valami ertelmeset, akkor azt vegigviszem, utana meg igyekszem minel hamarabb elfelejteni az eventet.

De legalabb a termenybonuszt visszaallitottak, ez is valami.

Sonche, dagi18, meszimarsi és 3 más kedveli ezt.
  2. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Köszönjük, írtam.:)
    Én is a fánál maradtam, nem fogom idegesíteni magam a TP-CSP-n, bár már nem maradhatott sok, de van még jó pár ami nem érdekel és tuti hogy azokat fogom megkapni. :D Ha megtalálod a fát, akkor már csak azt kell bontogatnod. :) Sok sikert.

meszimarsi és ljanika6 kedveli ezt.
  3. monika6767

monika6767 Törekvő

Szia, mi a baj vele, mert én is kipöriztem.

4. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Sziasztok!
    Tudja valaki, hogy a gazdaköribe a trutyihoz hogy lehet jutni, mert keresgéltem de nem találtam semmit?:)

5. kukori80

Szia. Semmi baj nincs vele, csak mi a Fa barkácsra mentünk és azt kerestük.
    Szia. Jack boltjában kell megépíteni.
    Új terményes ól

Trutyimalom
    Elérhető: Jack boltjában kiváltható: 50 zombijuh, 5.000 gülüszem, 2.500 lábgomba, 3.000 pöttyös horrorka, 48 medúzagyümölcs
    Érési idő: 3:00 óra
    Termény: 1 db trutyi
    Tapasztalatpont: 220 TP
    Trágya mennyisége: 1 db
    Kihelyezhetősége: Teliholdas terület, Gombaerdő
    Etetéséhez 1 db trutyiszörnytáp szükséges
    Tárgy mérete: 2x2
    Pajtaértéke: 3136 CSP

Melan, GA-BI-O-Farm és [erika05] kedveli ezt.
  6. évika60

évika60 Utánpótlás-írogató

Sziasztok. A 10-es piacon vagyok,az első keverésem lila-sárga-piros-zöld 800,és 1000 deszkát adott.

Sali~*.* kedveli ezt.
  7. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ezen a linken áttekintheted a legújabb elemeket, melyek megérkeztek a játékba, benne van a "trutyi" is. :)

Új terményes ól

Trutyimalom
    Elérhető: Jack boltjában kiváltható: 50 zombijuh, 5.000 gülüszem, 2.500 lábgomba, 3.000 pöttyös horrorka, 48 medúzagyümölcs
    Érési idő: 3:00 óra
    Termény: 1 db trutyi
    Tapasztalatpont: 220 TP
    Trágya mennyisége: 1 db
    Kihelyezhetősége: Teliholdas terület, Gombaerdő
    Etetéséhez 1 db trutyiszörnytáp + 1 db trutyiszörny szükséges
    Tárgy mérete: 2x2
    Pajtaértéke: 3136 CSP

https://board-hu.farmerama.com/inde...liholdas-területen-2018-10.17250/#post-923845

8. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Visszajöttem, mert a lényeget amit kérdezni szerettem volna nem írtam le. Ha utólag szerkeszte, nem hiszem, hogy meglátod és elolvasod. Kérdezni szeretnék tőled valamit.
    1 katyvaszom hiányzik már csak a felhőig, csináltam idáig becsületesen, de logikát nem igazán találtam benne. Bennem van a hiba és én nem vettem észre, hogy van, vagy ne is keressek ésszerű tendenciát a nyeremények és kombinációk között?

meszimarsi és Melan kedveli ezt.
  9. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Köszönöm!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 18.10.18
    mebajah kedveli ezt.
  10. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Ha nem kapok éjféli tölgyet most, akkor mondjak le róla?
    Nagyon elképzelhető mert dögivel jön a kk, tp, tégla, oké ez is kell de most már mást is szeretnék
    ja, meg nem kérek több narancspávát,mert kifutok a világból

meszimarsi, Melan, Ditti58 és még 1 ember kedveli ezt.
  11. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Köszi!

kukori80 kedveli ezt.
  12. mebajah

mebajah Fórum császára

Szia, mamarygen!
    Köszönjük szépen!

inanna11 kedveli ezt.
  13. evakarma

evakarma Fórumszaki

Nekem megvan a felhőm,és nem lett éjféli tölgyem. Most akkor én sem tudom,hogy jutok hozzá. Talán a későbbiekben lesz rá lehetőség..

Farm_Tadity_ és Bátyus kedveli ezt.
  14. kukori80

Szia, csak egy tipp, hátha bejön. Egy területen ültesd tovább az eventest, hátha megtalálod a tölgyet. A másik területen töltsd a pajtát, én is ezt fogom csinálni. Veszem ki event végéig az 1000 fa barkácsot.

Beus85 és Melan kedveli ezt.
  15. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Még az eventben megszerezheted.

A folytatás mindenkinek adott, vannak még kombinációk, amivel megszerezhető az, ami hiányzik. Persze az ültetés és a felröpi is kell hozzá ...

meszimarsi és Melan kedveli ezt.
  16. evakarma

evakarma Fórumszaki

Szia. Hát éppen nem akartam folytatni,de igy azt fogom csinálni,amit kukori mondott,hogy egyik területen ültetem továbbra is az eventgazt,aztán meglátjuk.. Talán az egyik keverés hozzámvág egyet.. :)

meszimarsi, kukori80 és inanna11 kedveli ezt.
  17. monika6767

monika6767 Törekvő

Na eddig nyavalyogtam, hogy nincs tölgyem. Most lett egymás után kettő is! Hurrá!

nyuszi63, maszilva, evakarma és 5 más kedveli ezt.
  18. kukori80

Csak hogy jót is írjak. A support jóváírta a 6 órást bónuszt 24 órára. Van még öröm. :) Nézze meg mindenki, illetve írjon a supportra.

Utoljára szerkesztett: 18.10.18
    maszilva, zoldert, Melan és 6 más kedveli ezt.
  19. szepesej

szepesej Fórumlakó

Szeretném megkérdezni hogy hol kell írni a supportnak és mit írjak köszönöm a választ.

20. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) az event csak keddig tart, utána még több mint egy hétig lehet ültetni/termelni bármit ;) ha már kiszedted az összes gyenge ajándékot, akkor már csak jók jöhetnek :D

ursa11, evakarma és Melan kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.