Visszajelzés Boszorkányfőzet - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 16.10.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Hali :).
    Eldöntöttem,megyek 27 játékig a többit meg bánja kánya...:p.

-Fülemüle-70, Kukackukac, Imi* és 6 más kedveli ezt.
  2. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

-Fülemüle-70, bindi5454 és genka53 kedveli ezt.
  3. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok!
    Szokás szerint nekem tetszik:) A felhősorig biztos megcsinálom, a bónusz...majd meglátjuk, hogy fér bele az időmbe. Segíteni sajnos nem fogok tudni a kombinációkban, de nagyon köszönöm előre is a segítségeteket!:inlove: Az élet újabban felülírja a terveimet farmozás-ügyben, de abból építkezünk ugyebár, ami van, nálam most az idő nagyon kevés...a világ persze nem ettől dől össze;) pár dolgot itt elengedek szépen, a többi majd kialakul...:music:

ada77201, Ditti58, mya100 és 15 más kedveli ezt.
  4. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Igen. Vagy pl. google drive, vagy one drive.
    A robotosnál is volt ilyen, de most nincs időm visszakeresni. :(

-Fülemüle-70, Gio, Kukackukac és 6 más kedveli ezt.
  5. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Már a robotos is horrorisztikus volt. Ez rosszabb a rémálmok rémálmainál is.
    Van vagy 10-20 dolog, ami érdekel, a többi mehet a levesbe. Sem Ingrid, sem felhő, sem kitehető.

De ne aggódj, már árulják a "trutyi szörny csomag"ot. Olyan jó a neve! Ezt már csak a "játék abbahagyó csomag"gal lehetne überelni. Lesz ilyen is! Mert eddig még minden übereltek.

Pacis, _Cygnus_, -Fülemüle-70 és 13 más kedveli ezt.
  6. moonubul

moonubul Fórum parancsnoka

Sziasztok!

A mini játékokhoz szükséges 5 fajta recept korlátlanul rendelkezésre áll?

bindi5454 kedveli ezt.
  7. .Macskusz.

.Macskusz. Fórum ismerője

Sziasztok!

Nekem az event most kimarad, mert elutazom. A kérdésem az volna, hogy az itt megszerezhető fákat, növényeket később pótolni tudom-e valahonnan. A 2 gazdaköri állandó lesz vagy csak az event alatt. Ha igen, akkor úgy látom, hogy oda is kell ezekből.
    Köszi

Pacis és bindi5454 kedveli ezt.
  8. Kékmadár1

Szia!
    Igen.

Gio, bindi5454, Napsugaram és 5 más kedveli ezt.
  9. Leho69

Semmilyen recept nincs. Kevered a tinktúrát oszt kattogtatod a színes trutyikat, oszt valamit dob a gép. Ezt orrvérzésig lehet nyomni.

vazulneni8, Gio, -kaktuszable- és 7 más kedveli ezt.
  10. Bogyo69

Bogyo69 Járnitanuló

Hát akinek nincs meg az összes területe, az szerintem jobb, ha bele sem kezd. Nekem hiányzik még két terület, mert a területek megszerzéséhez is rengeteg minden kell és rövid ideig van nyitva a terület. Azt hiszem, hogy ez most marad "magnak", arról nem is beszélve, hogy arra sem emlékszem, hogy mi van most elültetve a területeken, tehát lehet, hogy a felröppenő sem fog jönni.

Pacis, -kaktuszable- és bindi5454 kedveli ezt.
  11. Kékmadár1

Szia!
    Az új éjvirág, vértölgy, tutyimalom igen. Az éjvirág növényből kapsz 10db. kezdő mennyiséget. Az ól és fa Jack boltjában kiválthatók.
    A gazdaköri feladatok állandóak.

Pacis, Ditti58, -Fülemüle-70 és 17 más kedveli ezt.
  12. dagi18

dagi18 Fórumelemző

Szia Rékuci!

Ez nagyon szuper! Tripla lájk!:inlove:
    Majd kaphatjuk az összesen táblát eszerint?
    üdv.

-Fülemüle-70, Gio, ljanika6 és 10 más kedveli ezt.
  13. Leho69

Itt 10-20 játékkal már nagyot lehet akasztani. Utána már egyre kevesebbet. Miért gondolod, hogy bárkinek jobb, ha bele sem kezd? Neked is jobb volna belekapni legalább félgőzzel, mert most 2 hétig nyitva a bazár. Egy csomó olyan kelléket kiszedhetnél, ami kellhet a területek megszerzéséhez. De előbb azt kellene áttekintsd, hogy oda mi minden kell még neked.

Dana64, -Fülemüle-70, Gio és 16 más kedveli ezt.
  14. parasztfalva

parasztfalva Fórumprofi

A teliholdas területet nem szívesen pazarlom eventre, de ha muszáj, hát muszáj. ;)
    A nyeremények miatt muszáj! Az átkozott érmék mindenképpen kellenek, és a felhősorról sem szívesen mondanék le...
    Úgyhogy hajrá :music:8)

Ditti58, mya100, -Fülemüle-70 és 10 más kedveli ezt.
  15. Leho69

A felhősor felejtős lehet. Nekem mindenképpen. Inkább azt nézd, hogy az új dolgok mennyibe kerülnek Jack boltjában, és rögtön rájössz, hogy néhány kavarás nem is olyan rossz üzlet. Főleg, hogy egy rakat érme jöhet még értük.

Ditti58, -Fülemüle-70, Gio és 18 más kedveli ezt.
  16. pisti243

pisti243 Törekvő

Szia 1 kérdésem lenne. Az Ingrid 30-szor aratható és utána csak dekor? Jól értelmeztem? Válaszod előre is köszönöm. :)

Kukackukac és bindi5454 kedveli ezt.
  17. Kékmadár1

hydra73, Kincső52, pisti243 és 10 más kedveli ezt.
  18. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) igen, ez a terv :) a csapaton múlik, hogy szerda estére, vagy csütörtök reggelre áll össze a teljes táblázat ;) A többség csütörtökön fogja tudni elkezdeni a Tinktúrák beváltását, de reméljük addigra már választhat az "étlapról" 8)
    Már az is segítség, ha valaki "csak" 1-1 receptnek tudja hozni az eredményét szerdán, arra kell figyelni, hogy olyat próbáljon, amit a többiek még nem :) ha lesz megosztott táblázat, az sokat könnyít majd (és csak egy kicsit nehezít) :)

19. dagi18

dagi18 Fórumelemző

Sziasztok!

80 játékot tervezek, fő cél a tégla és a fa raktárházakhoz.
    Felszaporítás után ez 24 órán belül 3x 5órás növény és 1x 4órás növény ültetését jelenti, éjszakára mehet hosszú a felröpi miatt. /két teljes területen csinálom, de valamennyi helyet elveszek majd 1 trutyimalomnak, 1 füvészkertnek (medúzát és vértölgyet teszek bele) és ha meg lesz a kombináció, akkor két éjféli tölgynek még./
    Ha vész van, akkor bevetem az eventnövény növelőt, valahonnan van egy és egy még kiváltható a farmárudából is.
    Gazdakörik ráérnek, semmi olyan fontosat nem adnak, ami nem ér rá.
    Mindenkinek sikeres eventet!
    :)

Akkor az nagyon jó lesz, holnap itt leszek, segítek én is! :)

-Fülemüle-70, Gio, -kaktuszable- és 9 más kedveli ezt.
  20. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok! Szia Beko, és Rékuci :)
    Bocs hogy olvasás közben pont Téged idéztelek, de itt éreztem úgy hogy szólnom kéne :) Szívesen beszállnék ebbe a játékba én is, ha kaphatnék egy olyan táblázatot ahová írhatok.

mya100, -Fülemüle-70, Gio és 14 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.