Visszajelzés Boszorkányfőzet - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 16.10.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia!
    Nem is idézek mást, hisz játékosként megértem.
    De eddig is mindig 5-5 pöris dekor került egy-egy felhőre. Ahogy most is, ebben nincs változás.

Ribiszke, ideals20111, mya100 és 6 más kedveli ezt.
  2. dagi18

dagi18 Fórumelemző

Sziasztok!

Most értem haza munkából, végigolvastam, hát mit mondjak, kész vagyok!
    :cry:

Azt hiszem felülértékelem a 80 tervezett játékomat. :(:oops::mad:>:(

Próbában én is benne vagyok, aláírásba máris írom, hogy melyik piacon vagyok, hátha lesz még valaki akivel össze tudjuk hasonlítani.

Sokkal szebb estét Nektek, mint amilyen du. volt!

csio70, bendi1121, mya100 és 5 más kedveli ezt.
  3. Szabi451

Szabi451 Rutinos

Igen,5 dekor,de ha jól emlékszem ebben a kategóriában az első dekor a pónilovaglás volt,ez az 5.ödik,azzal most mi lesz?

4. Melan

Melan Fórum admirálisa

Nem lett volna olyan nehez az a kozeput, csak mondjuk lehetett volna kevesebb ertekesebb nyeremeny, es amellett megtartani azt, hogy mindenkinek azt adja. Ertem en, hogy nem akartak, hogy mondjuk mindenki fixen kiszedje a 2 teliholdas termesnovelot, az uj teliholdas fat, meg egy csomo epitoanyagot, de ezt lehetett volna maskeppen is.

Most majd emiatt lesz keseru a szajiz, hogy ahogy mondtad, lesz akinek kb TP-BTP-CSP jon majd dogivel, siman lehet mind a 40 jatekra, mas meg majd begyujti az osszes telholdas kiraly cuccot. Volt boven ehhez hasonlo "szerencsejatekos" event, most komolyan, ennyire nem erdekli oket, hogy az emberek mennyire utaltak oket?

Lillapilla73, mucus252, drunyi és 12 más kedveli ezt.
  5. Kékmadár1

Már nem kell sokat aludni és kiderül.;)

maszilva, genka53, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  6. lbs76

lbs76 Aktív író

Felteszik a kerékre. Az lesz az ÚJ... :)

bendi1121, mya100, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  7. Melan

Melan Fórum admirálisa

Ez egy jo kerdes, hogy az azonos piacon levoknek legalabb ugyanaz lesz-e a kombinacio vagy sem. Ha igen akkor legalabb az is tobb lenne a semminel:) En a 20-s es a 3-s piacon tudok esetleg majd eredmenyeket kozolni

meszimarsi, -ágianyu33-, mya100 és 4 más kedveli ezt.
  8. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Ezt értem, de most leesne a gyűrű az ujjaikról ha így maradt volna minden? Szépen összedolgozunk és mindenki azt vált ki, amit akar. De már ezt se akarják.

9. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Én meg nem értem. Ha nem akarják, akkor miért teszik be?
    Nincs elfogadható magyarázat a viselkedésükre. Nem lehet védeni semmilyen módon az álláspontjukat. Egyértelmű, hogy játékellenes és játékölő a döntésük.
    Ja, én egyik eventet sem utálom. Az nem tehet semmiről.
    A szájíz nem a szerencsefaktor miatt keserű, hanem a megalakult csapat szétveréséért. De aki kardot ránt, kard által vész el. Idő kérdése és őket is szétverik.

Jöhetnek a szerverek!

Ők soha nem azt akarják, amit a játékosok, hanem azt, amit ők akarnak.xD
    Egyébként már írtam. Ha mindenkinél más-más a széfek kombója, azt nem ők csinálták, hanem Murphy. És Murphy kemény dió.xD

10. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Sajnos igazad van. Megyek csicsibe, mert mérges vagyok. Cakát mindenkinek.

juliannakoczkas, bendi1121, drunyi és 3 más kedveli ezt.
  11. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

Most én is nagyon mérges vagyok....Tudomásul veszem, hogy rossz szerveren vagyok, hiszen szinte soha nem jön semmi rendesen, mindig meg kell keményen dolgozni érte, de ez most mindennek a teteje....Lehet, hogy az event nem igazán fog sikerülni, - mindenkinek el is veszik ettől a kedvét - de a titkos láda!!!! Megvettem a keményen megdolgozott farmpengőből...s mi lett? egy balettos tyúk....ezért kár volt az biztos.
    Nagyon nagyon gondolkodom arról, hogy ha elértem a 200-t abba is hagyom egy időre...sikerült elvenni rendesen a kedvemet a játéktól...csodálom, hogy vannak akik még teljes erőbedobással küzdenek.Szomorú, hogy kevés öröm van a játék során, még szerencse, hogy a grafikusok szép elemeket raknak be és ezt lehet csodálni....No mindegy, aki elkezdi, annak sok sikert....én csak félgőzzel az már biztos is.
    Biztosan zavar valakiket hogy a játékosok között jó az összhang és ha már Ők nem segítenek és nem adják normálisan azt amire szükségünk lenne akkor összefognak a játékosok? Azt hiszem mi minden segítséget megkapunk a tájékozottabb játékosoktól - sorolhatnám a neveket, de most nem ne haragudjatok érte -azt akarják elérni, hogy ez se legyen? Miért gond, ha egy összeszokott csapat ügyeskedik folyamatosan és segít a többieknek??? Ha ez nincs, már sokan abba is hagyták volna....és akkor mi lenne?
    Nem is folytatom.....mindenkinek kitartást!!!!!!!délután kiderül ha élesben megy a játék. Szép napot!

Kincső52, maszilva, Zatini és 10 más kedveli ezt.
  12. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Sziasztok, szép napot!

Ne felejtsétek el mától nyitogatni a Koporsókalendárium-t is. :)

Pacis, Ribiszke, Imi* és 10 más kedveli ezt.
  13. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

most vettem észre! Köszönöm

Farm_Tadity_, Sali~*.* és gyulaika kedveli ezt.
  14. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Olvasom a jogos felháborodásokat. Az egyik arculcsapást még ki sem hevertük, itt a következő?

Szia Melan!:)
    Véleményem szerint ez a játék már a kezdéskor "szerencse faktoros". Hogy mi játsza ebben a főszerepet? Talán ezt kéne megtalálni.
    Az, hogy mennyire utálták/ják őket, addig biztosan nem érdekli egyiket sem, amíg telik a buksza. Az pedig még mindig szépen telik.

Szia Prof. Úr!:)
    Miért teszik be? Mondhatni azért, hogy lássák a játékosok, hogy akár úgy is lehetne!? De nem! Elveszik a játék örömét, a tisztaságáról már rég nem beszélhetünk. Már megmondták: nincs több szerver! Ennek kapcsán úgy érzem: a szerver azon részén van több játékos, ami meghibásodott, megsérült, tán újra kéne instalálni.
    Ezt is Morphy mondta: “Ha van mód arra, hogy rosszul csinálják, akkor rosszul fogják csinálni.
    Ébresztő!

Szia Gyulaika!:)
    Köszönjük, hogy hoztad! Amit nem szabad elfelejteni, hogy a huzat becsukhatja!:music: Ezért érdemes többször megnézni, nyitva maradt-e az ajtó?
    Az eventezőknek jó kezdést, sikeres eventet! A csapatmunkát vállalóknak sok sikert! Ne feledjéntek: "Sok lúd disznót győz".:p

KISHONŐR, Kincső52, Imi* és 12 más kedveli ezt.
  15. ideals20111

ideals20111 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Másutt már kérdeztem, de azt hiszem, itt jöhet a leggyorsabb válasz. Mi ez a felhősor a tetején? - partypöri felhősor. Más pályákon nem láttam, hogy kaptam volna.. - hogy jött ez ide??
    Köszi, ha megmondjátok!

16. mya100

mya100 Fórumfelvigyázó

Sziasztok!
    Amitől jónak számított ez az ilyen típusú event, azt sajnos úgy néz ki készülnek elvenni.
    Úgy tűnik ez is egy szerencsefüggő event lett ezután, nekem sem jó hír, mert a farmom nem tartozik a szerencsések közé.
    Eddig ez az event, nem az a event volt, mert a csapatmunka úgy láttam most is működött volna. Amiért köszönet jár.
    Ezek a negatív irányú változtatások elveszik azoknak a játékosoknak is a kedvét akik még örömöt találnak benne. Persze semmi se tökéletes, de ha többségbe csak negatív érzések lesznek ezután, nem lesz miért maradni és még túl friss a karneválkirálynő elmaradása.
    Kezdés után kiderül,hogy mi lesz ennek az eventnek is a sorsa.
    Jó játékot, sikeres eventet!

drunyi, Kincső52, Imi* és 7 más kedveli ezt.
  17. Kékmadár1

Szia!
    Kérlek figyeld a hivatalos kiírást. Hamarosan megjelenik a tájékoztató.

Gio, Leho69, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  18. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!

48 óránként ad majd 700xszint TPt, és egy csomó ládát. A keréken nyerhető elemek mehetnek majd rá, de még hiányzik egy a sorból. Ezt a hét folyamán majd bevezetik.

Megis jött máris:

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/party-pörgetés-akció-új-főnyereménnyel-2018-október.17252/#post-923848

Utoljára szerkesztett: 17.10.18
  19. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia Toma :)
    Szép reggelt mindenkinek :)
    Kialudtam a csalódottságomat és úgy döntöttem csak azért is csinálom, vagy jó lesz, vagy nem :D Legfeljebb megy a kukába a legrosszabb esetben :)
    Velem ellentétben azt hiszem bal lábbal kelt fel a gépem, mert nem tudtam beleírni a farmnevemet a táblázatba. Nem tudom mi a gond, mert nem ez az első eset, hogy táblázatba írok (és eddig még mindig sikerült), ahogy írtam a név helyett ez jelent meg: "#Name?" A felső sorban a táblázat felett viszont látom hogy ott van. Nem tudom, hogy ez szándékos-e és a táblázatba csak te írhatsz-e vagy én lettem béna hozzá? A 18.-21.-ig vállalnám a variációkat, ha lehet.

20. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Próbáld meg újra. A farmneved kezdő "-"jelét az Excel műveleti jelként akarta értelmezni. Átállítottam az oszlopokat szöveg formátumúra, hogy bármi beírható legyen.

Gio, brekkencs., genka53 és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.