Visszajelzés Boszorkányfőzet - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 16.10.18.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Köszönöm szépen sikerült, beírtam :D. Sok mindenre gondoltam, de erre nem.:music: Excelben még van hová fejlődnöm egyszer, ha sok időm lesz rá elmélyülök benne ígérem :D

HéricsBáró, Gio, Farm_Tadity_ és 4 más kedveli ezt.
  2. fénylő.

fénylő. Kivételes tehetség

Sziasztok!

Próbáltalak végig olvasni benneteket. Nekem még elég homály ez az event :D ha elkezdődik,majd kiderül :) Mindenkinek sok sikert,és fel a fejjel. Én már kezdem megszokni,hogy ha nem tudok éjjel nappal az eventben ülni,akkor esélyem sincs,azt a rengetek felröpit összeszedni pl :)ez van :D Amit tudok kihozok belőle :)

kanzlerviki, Imi*, Domos52 és 3 más kedveli ezt.
  3. Benedek75

Benedek75 Járnitanuló

Szia Ibs76! Észre vettem, hogy például Te is tudod, hogy a piacon hányadik szinten tartasz. Én nem tudom, hogy honnan jöhetnék rá erre az apróságra, ami befolyásolhatja ezt az eventet is. Megcsinálhatják, hogy ugyan azon a piacon lévő játékosok ugyanazzal a kombinációval érik el a nyereményeket. Talán... ;)
    ui.: honnan tudhatnám meg a piacom besorolását?

brekkencs., szili48 és kovacstne kedveli ezt.
  4. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Kincső52, Laxiaa, szida57 és 8 más kedveli ezt.
  5. szili48

szili48 Törekvő

ezt én is szeretném tudni, mert a szerverem igenis 100xosan balszerensés, ezt a titokfák és titokólak be is bizonyították

kanzlerviki és Farm_Tadity_ kedveli ezt.
  6. szili48

szili48 Törekvő

Farm_Tadity_ kedveli ezt.
  7. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Szia!
    A felröpiknek, a legendákon kívül, egyetlen titka van. Nem éjjel nappal kell a gép előtt ülni, hanem olyat kell termelni, ami a lehető leghosszabb érésidejű, és akkora érjen be (pár perccel hamarabb), amikor ismét játékhoz tudsz ülni. Tudom, hogy a rövid érésidejű eventgazok ezt nagyon meg tudják nehezíteni, de pontosan ezért szükséges és elégséges az eventre való készülés és annak elvégzéséhez szükséges teendők megtervezése. Tökéletes terv nincs, tökéletes végrehajtás (bár ritka) van. Az élet bármikor közbe szólhat, és akkor borul a terv, és jöhet a GPS reakció.
    Teliholdasnál fontos, hogy mielőtt bezárják a leghosszabb érésidejű cuccok maradjanak a területen, és ne maradjon üres terület. Sosem lehet tudni, hogy több héttel a következő előtt mi várható pontosan. Így az első aratásnál már egy jó alappal lehet indítani. Ez akkor is megéri, ha éppen valami fontos rövidérésű helyett hosszút termelünk, amiből akár feleslegünk van. Igazi felesleg pedig sosincs, mert figyelik, hogy miből mennyi van játékban, és néhány havonta észrevehető, hogy olyan eventtel vagy gazdakörrel "sújtják" a játékosokat, hogy még a tömérdek többlet is kevés legyen.
    Arra szolgálnak a minieventek, a gazdakörik, a mennyiségek, hogy minél nehezebben tudd megtervezni és végrehajtani az event elvégzését. Így lehet egy játékost az érzelmi hullámvasútra a legkönnyebben felültetni. Aki oda kerül annak az event sokkal nehezebb lesz, mint kellene legyen, mert a koncentráció fog eltűnni a döntéseiből. Ebből eredendően pedig jönnek a hibák, melyeknek áruk van. Ha nemis pénzben, de termeléskiesésben, tervek alulteljesítésében, elmaradásban mindenképpen.

Utoljára szerkesztett: 17.10.18
    Boccio71, fénylő., inanna11 és 10 más kedveli ezt.
  8. Benedek75

Benedek75 Járnitanuló

Farm_Tadity_ kedveli ezt.
  9. Kékmadár1

Állandó. Nem változik.

Gio, Farm_Tadity_, Benedek75 és még 1 ember kedveli ezt.
  10. Leho69

Szia!
    Arra leszek kíváncsi, hogy a kriptamécses képes lesz-e csodagyümit adni. Lehet, hogy volt már egyszerre gyümölcspiac teliholddal, de akkor biztosan nem érdekelt ez a kérdés.
    Kiderül kapunyitás után.
    Annyira leültettek ezzel a boszi nem egységes zárkombókkal, hogy 3 FPt szedtem ki eddig a gyümiből. 10nél többet nem is tervezek.
    Minek is?

fénylő., HéricsBáró, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  11. erika260665

erika260665 Törekvő

Sziasztok Szia Leho. Én már ezeket a dolgokat nem is olvasom mert bele kezdeni manapság egy eventbe lehetettlen.
    Mivel szerintem elég sokan vagyunk aki dolgozik azok számara majdnem hogy lehetettlen. Én 8 éve játszom a kezdetek óta de egyre jobban azon vagyok teljesen fölösleges időpocsékolás. Régen nagyon szerettem de manapság már az én szemszögemből nézve egy versengésbe ment át ez az anno tündéri játék.

Ribiszke, Domos52, kovacstne és 4 más kedveli ezt.
  12. Kékmadár1

Szia!
    Jó kérdés. Felkeltetted a kíváncsiságom. 8 fa van a tárolóban. Hozom majd az eredményt. Remélem beértek.xD

HéricsBáró, Gio, edina242 és 4 más kedveli ezt.
  13. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Bár én nem dolgozom hivatalos munkahelyen, elfoglaltságom azért bőven akad. Igazad van, tündéri játék (néha most is) de nem versengésbe ment át, mert ugye, egymással max úgy tudunk versenyezni, hogy ki tudja előbb befejezni az eventet, ennek meg sok értelme nincs. Véleményem szerint inkább a pénzszivattyúzás az, ami jellemzi, valós pénzért már mindent meg lehet kapni. Aki nem tud eleget áldozni rá, az csak várhatja a jószerencsét, hogy sikerül a titkosokból megkapni azt, amit hónapokkal ezelőtt meg lehetett vásárolni csomagban. Én egyedül a turbómalmot fizetem elő rendszeresen, mert enélkül lehetetlen volna a bahás hosszúakat ledarálni, még ha a többi menne is. A farmmunkásokat is legtöbbször előfizetem, csak akkor nem, ha kiszámolom, hogy a kuponokból összejön a havi mennyiség, mert kézzel már tudnám kezelni, nem érné meg az ínhüvelygyulladás. A többit megpróbálom magam előállítani, ha nem megy másként, piacozással.

Kincső52, fénylő., szida57 és 2 más kedveli ezt.
  14. Leho69

Helóka!
    A hajsza nagy, ez vitán felüli. Azért a dolgok nem annyira lehetetlenek, mint amilyennek tűnnek. Pár dolgot mindig megtehetünk, azokat mérlegelve el ehet könnyedén dönteni, hogy mit tegyünk.
    Vegyük sorba, mivel főzünk mindig.
    Első, hogy mi a napi időbeosztásunk. (Reggel kelés, oviba, melóba, haza, oviba, boltba, haza. Net nincs melóban, pl. tilos. Ez 6:45től 18:00ig leterhel minket.) Tehát 6:00 kor vagy előtte már aratnunk kell, hogy az életünket is tudjuk indítani.
    Nézzük meg mennyi gaz kell és hány területen, és hány körből lehet ezt lezavarni. Az eventek 5-6 naposak. Ha napi két körből kijön a gaz mennyisége, akkor jó esélyeink vannak, mert 1-2 hétvégi nap bele szokik esni az eventbe, és akkor már csinálhatunk napi 3at is, így az utolsó nap megmaradhat vésztartaléknak. Készüljünk elő a leghosszabbakkal előző nap. Reggel még tovább is nyújtozkodhatunk. Általában 1x1 és csatni a nyerő. Néhány raktárház, mely reggel este aratható segíthet a felröpikben. De nem túl sok raktárház, max 10. Lehetőleg 10-11 óra alatt beérő, egyforma érésidejű cuccokkal, hogy egyformán és napi 2x adják a röpit.
    Reggel ültessünk egy hosszút, ami 18 óra előtt pár perccel készen lesz. Hazaérve nyomjunk le egy eventgazt és éjjelre még egyet. Így a napi 2 kész is, és 11 előtt ágyban lehetünk. A napközbeni hosszú meg hozza a felröpiket és nagyon jó különböző gazdakörikhez vagy minieventekhez. Nem árt meg semmiből ha 100ezer van a pajtában. Tegyük estére a nagy aratásokat, paszuly stb, mert akkor több időnk lehet, mint reggel.
    Hétvégén próbáljuk meg a gazt nyomatni, hogy a mennyiség legyen meg.
    A fentiek bonyolultabbak műszakos munkarend mellett. Még bonyolultabbak, ha 2-3 event és 1-2 minievennttel tovább rabolják időnket.
    Ezeket kell számba venni event előtt és el lehet dönteni milyen célokat tűzünk ki magunknak, a fullos teljesítéstől, a teljes kihagyásig.

Kincső52, Zatini, Gio és 7 más kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Most azon gondolkozom mivel várom az eventet....:music: remélem nem paradicsommal:wuerg:xDxDxD

KISHONŐR, Imi*, Gio és 6 más kedveli ezt.
  16. Leho69

Pedig paprikád nincs.xD Kriptamécses, ... A többit tudod.xD

17. -Holdfeny-.

Persze a Horror füvészkertek tömve vannak kripta kaktuszokkal;)
    Így inkább a többi terület miatt aggódok:pxDxDxD

18. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Sziasztok :)
    Beindítottam a barkács felröpi esély növelős felhőket is, sose lehet tudni :)

Imi*, Gio, HéricsBáró és még 1 ember kedveli ezt.
  19. Leho69

Minek? Mondta valaki, hogy az event OK?

Gio, HéricsBáró és bendi1121 kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

A Reményhalat látjuk:music: Még nem sikerült lelőnöd:pxDxDxD

Gio, HéricsBáró, Leho69 és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.