Visszajelzés Csípős paprikaland eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by Wellwisher, Jul 15, 2019.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Befejezve ez az event is.Tényleg nem volt vele semmi baj,ilyen máskor is lehetne, de ne egyszerre 3-4 eventtel. A teliholdnál is 2x voltam,az utolsó aratásra időn túl akartam bemenni,de záróra volt.Csak kapkodtam,hova is menjek először? Szoval megoldható ez az összetett kalmajka, de néha tényleg kalamajka!

Last edited: Jul 17, 2019
  2. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Az én taktikám az hogy csak az első két feladatot csinálom meg, amíg a következő pari fajtóból ad 20 db-ot.És azt kezdem el felszaporítani. És így haladok, amig az utolsó 5. feladatban lévőig eljutok. Utána azt termelem, majd 2 területen amig meg nem lesz a felhő, utána meg ha marad idő akkor a kihagyott 3. feladotkat befejezem

3. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Azok a kihagyott feladatok adják az automatákat, amiket pedig a felhőre kell tenned. Azok nélkül csak szürke felhőd lesz.

4. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Én már Mendelssohn is utálom a sok kalamajka miatt. Túl lettek méretezve ezek már. Az ipartól is durvább, semmi köze az egésznek már a farmozáshoz.

5. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

:cry::cry:xD
    Akkor ezt benéztem, lényegébe az egész eventet kellene 100% ba teljesteni, ha felhőt és meg cscalis ládát is akarok
    Nah jó akkor holnap partypöry malom beröffentem, és hátha jut terménybónusz kicsi.

Köszi a figyelmeztetést. Még nincs semmi veszve, max 1-1x felkelek éjszaka

6. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Reggel kelek szaladok horgászni van öröm...elindulok dolgozni majd rájövök a paprika a földbe maradt van üröm8)
    Lassan kell 1 személyi titkár,hogy ki kivel van...:)

7. Blökix

Blökix Fórum hercege

Holnap estére ezzel is végzek.
    Nyugis volt.

8. Puszpang

Puszpang Rutinos

Ahhoz képest,hogy el sem akartam kezdeni,szerintem a végére sikerül befejeznixDMég 3 nap.....bármi is lehet a végére;)

9. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szép napot.A 4 gyémánt is kész reggelre( ismét 200-at számoltam +);)
    Az utolsó paprika egyszerű lenne 3600-at ha a normál farmon lennénk,de ugye itt van egy kis hátrány.o_O
    1164/terület nettó aratással lehet számolnio_O/raccsal /
    Azaz 3 teljes aratás és 1 kicsi/ 36 kis kocka/o_O
    Alapvetően tetszett a számolgatás, érdekes event volt:):p

10. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Azt az egy kicsit kiválthatod ugyanannyi KacsaKatával...

11. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia !Igen én is gondoltam rá, mivel pont a következő halas fejlesztés is elérhető lenne azáltal.:music:56 játék( 4 csaliláda jönne így az csípősből )
    De 84 h van még az eventből, halszökőkút 5-nél tartok.o_O
    1 fejlesztés van kézben, megyek megnézem ha ezt kiváltom, illetve 2 tudok venni jelenleg az megéri-e??:music:
    Hát érésidőt nyerek/ az se rossz:music:/ de a bónusz a bőségláda/ az még +2 fejlesztés:sleepy:
    Hát lesz még event :D türelmes vagyok.. :p
    Több nap van mint kolbász;):p
    Hiába lesz meg holnap a 235 játék a hajszából a gyenge minijáték miatt még kell:oops: De makacs fajta vagyok ha 1 célt kinézek akkor lehozom8)
    /Így ezt energia takarékosan oldom meg;)xDxD

Last edited: Jul 18, 2019
  12. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Még egy aratás, és készen vagyok, de teljesen, indulásra kész, aratás után irány Balatonföldvár, holnap este Bródy koncert :) :) :)

Tévedtem, az egyikből még ültetni kellett, mert közel 100 db még hiányzott, de aratás már csak este :)

Last edited by moderator: Jul 18, 2019
  13. Blökix

Blökix Fórum hercege

Kész lettem.

14. ulmo12

ulmo12 Fórum ezredese

Jó nyaralást! Jó időt, klassz programokat! :inlove:
    Mi jövő hónap 15-én vesszük az irányt Földvár felé ... és nem állunk meg félúton! ;)

Most már nem aggódom a kalandos paprikák miatt, délelőtt megszánt a kerék egy 200%-sal, majd még kb. 5 forgatás után egy +1-gyel. Hasonló jókat Nektek is ezzel a fránya kerékkel.

15. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ma nem aktiváltam Jacket... spórolok vele;) így lassabban haladok de van még idő....
    az utolsó fajta paprikát termelgetem... szerintem még 1-2 aratás és meglesz!

16. Katka54

Katka54 Fórum admirálisa

Nagyon szépen köszönöm, neked is, habár a te nyaralásod még odébb van

17. spagetti24

spagetti24 Kivételes tehetség

Sziasztok!
    Az eventet befejeztem délután és most jutott eszembe,hogy nem is pakoltam rá a felhőrexDxD
    Sok sikert mindenkinek!

18. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Úhh, ha nem írod le, úgy marad a felhőm, míg fel nem fedezem, hogy üress xD

19. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Az event készen van. Tetszettek a kis paprik, aranyosak voltak :D

Ribiszke, Kuzdern and Sanyat like this.
  20. Wolf[Black]

Wolf[Black] Fórumőrült

Sziasztok!
    Még délután kész lett. :)