Visszajelzés Csócsáló szörnyecskék eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 24.4.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

A felhők készen. 8)Elsőre a tünciket etettem volna, azok mintha jóbbak lettek volna, de mivel pörit nem is adtak a denik, így velük teszek próbát. Ha Kukori nem írja simán tündérekre termelek. Majd jegyzetelem mi volt.o_O.Egyelőre nincs kedvem átböngészni hogy mire termeljeko_O , ez az etetés meg szórakoztat. Végül is az eventböl van idő, máskor is van hogy túltermeljük a csp-tp -nél mindenképpen jobb.:music::p
    Azt hiszem egy-két holló és deni ólat én is kiváltok. Sok a színes , és nincs alap

Utoljára szerkesztett: 28.4.19
    denisadina, kukori80, Gio és 2 más kedveli ezt.
  2. cirmi54

cirmi54 Kivételes tehetség

Felhők beüzemelve, a macskesznak még 7 tápot kell kevernem, reggel készen leszek! :):DxD
    Üdv. cirmi54

Kuzdern, Gio és DevilMókus kedveli ezt.
  3. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Gio, Sali~*.*, taga1 és 5 más kedveli ezt.
  4. Cicuri007

Cicuri007 Fórum-zöldfülű

Akárhova kattintgatok nekem sehogy sem jön elő, pedig a megfelelő helyen vagyok, és már ki-és belépésen is túl... Mindjárt hagyom a fenébe és elmegyek detektívkedni....

genka53 kedveli ezt.
  5. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves Cicuri007!

Az eventablakban nézd meg ezt a 7-es számmal jelölt négyzetet, oda kell pipát tenni, hogy megjelenjenek:

1: Vérnarancslé (malomtermék) mennyiségünk
    2: Agyas erőleves (malomtermék) mennyiségünk
    3: Denevérkarakter haladási sora
    4: Macskatündér haladási sora
    5: Kosár vásárlási lehetőség
    6: Megjelenő karakter melyet meg kell etetni
    7: Karakterek ki és bekapcsolási lehetősége!!!

Kuzdern, Gio és -ágianyu33- kedveli ezt.
  6. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia, Cicuri007!
    Kérlek olvasd el, amit az állatkák megjelenítéséről már legalább húszan leírtunk, képet is hoztunk róla, hogy be kell pipálni az event ablakban, és akkor alul sorba feljönnek az állatkák. A Teliholdason a denevérek, a Gombázóban meg a macskatündérek.
    Aki idő előtt feladja, semmire sem jut. :sleepy:

nyuszi63, Kuzdern, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  7. Cicuri007

Cicuri007 Fórum-zöldfülű

Igen, megtaláltam, kipipáltam, nem is értem, hogy miért nem hajlandó elfogadni, pedig a teliholdason vagyok... :(

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ A manóba, tudom hol rontottam el!!!!! <3

Kuzdern és Gio kedveli ezt.
  8. PepperPotts

PepperPotts Fórumgróf

Kedves Cicuri007!

Az jó, ha tudod :) Néha makacskodnak, amikor repkednek a denevérek, nehéz rávenni őket a zabálásra :D de őszintén, én se szívesen tömném meg a hasam, mielőtt felszáll a gép... xD

kovacstne, Kuzdern, jucus1976 és 4 más kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Etetgetem a deniket....:music: szorgalmasan adják a csillagokat:p

10. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Végre elérkezett a pillanat.:)
    Az utolsó kör a földben, majd áttérek a rémnövények szaporítására.
    A macskatündérek etetéséhez a röpi gyűjtés eléggé soványkának bizonyult.
    Gratulálok a már célba érőknek, az eventezőknek sok sikert kívánok!:)

kovacstne, bocsinet, Imi* és 10 más kedveli ezt.
  11. spagetti24

spagetti24 Kivételes tehetség

Sziasztok!
    Már csak 4 etetés kell a deninek és 2 a tündérnek és kész az egész.Itt is csak a felhőig terveztem de ha már lúd,legyen kövér.Felröpim az nem sok de most érik az utolsó gaz.Pár hollóhajlékot ki kellene váltanom,mert sok a fejlesztés a raktárban és ólam csak 3 van.
    Sok sikert mindenkinek!

Sali~*.*, -ágianyu33-, Gio és 3 más kedveli ezt.
  12. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!
    A felhő megvan :inlove::inlove::inlove:, de majd csak hajnalban - munkába menet előtt aratom - most 8 órás alkonyi árnyvirágot ültettem, mert felröpi hiányom van és még etetem tovább a deniket és a tündér macsekokat :);) hagy dobáljanak még egy kis ajándékot.
    Nagy gratula a végzősöknek és sikeres etetést a még eventezőknek.

bocsinet, Kuzdern, Sali~*.* és 3 más kedveli ezt.
  13. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Feljött a kezdőképernyő... Másik ablakkal részben takarva volt... Elolvastam, hogy Csókálló szörnyecskék... Úgy látszik, Freud dolgozik... (Itt a tavasz.) Állatkák fullra etetve, ill már lement 1 kör plusz. Termelek még némi eventgazt nekik, mert van felröpi. Ja, a másik felhő is megvan, nyomom tovább. Ott hiányzik a felröpi, majd taktikázok. Ja, van 2 eleven macskatündérkém, kb. 2 hetesek. Kéri valaki? Persze, ha már nagyobbak lesznek.

Ditti58, Kuzdern, Sali~*.* és még 1 ember kedveli ezt.
  14. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Szia ! Nálam a 3db etetés a tünciknél 4 farmpengő és 110000 tp,1 deni 50000 csp. /Csak a 48 játék felettieket írom/o_O.Egyenlőre pöri semmi. Ma a bonuszok miatt inkább a rövidebb rémnövényekre mentem a szinkron aratás miatt, este kimennek az e-gazok holnap remélem jobb lesz;):p

Kuzdern és Gio kedveli ezt.
  15. Mica67

Mica67 Fórumelemző

Sziasztok!
    Késő esti aratás után 4 keverés a denevéreknek, és készen lesz az event :) Kevéske idő marad még raktárat is tölteni :)

Kuzdern, Gio és Sali~*.* kedveli ezt.
  16. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Sziasztok az én event állatkáim már biztos éhesek sőt szerintem farkas éhesek most egyszerre lesz az etetésxDmost lettem kész az eventtel igaz mellette termeltem mást is a gazdaköribe:) a vérparadicsomszósz felröpi nekem nagyon gyengén jött de még így is több mint 48-óra van még az eventből aki még hajtja a felröpit [​IMG] megyek etetni és felírom a nyereményeket hozom majd nektek:p...

ho-hoboy, bocsinet, DevilMókus és 2 más kedveli ezt.
  17. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

44/44 szinten vagyok pedig csak a felhőt akartam megszerezni.ma sikerül befejeznem,pedig dolgozom.

Gio, Kuzdern, Rékuci1111 és még 1 ember kedveli ezt.
  18. Kuzdern

Jó Reggelt ezek lettek az etetés statisztikája.

Tp: 3.465.200
    Btp: 2.821.200
    Csp: 433.700
    Csillag: 12 db
    Szupitáp: 10 db
    Szupitrágya: 25 db
    Partypöri: 2 db
    Aranybanán: 5 db
    Kacsakata trágya: 6 db
    Kacsakata turbótrágya: 9 db
    Farmpengő: 8 db

maszilva, inanna11, Gio és 2 más kedveli ezt.
  19. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

ó, de szorgalmas és precíz vagy! :) én nem szoktam semmi ilyen statisztikát vezetni, pedig biztos hasznos :eek:

Nálam az elején volt nagyon kevés a bosziüst, de aztán az lett több, a paradicsomszósz az elején volt jó, de aztán kiegyenlítődött, úgyhogy az is elég lesz.

A macskásokat már én is mind megetettem, de automatikusan ültettem a következő kör eventgazt, így is ad valami kis alamizsnát érte ;) Még van bő 1 nap, töltögethetem a pajtát!

Közben megszereztem a második rémes ólházat (vagy hogy is hívják?), így 16 ólat tudok etetni 2 helyen!:D Még a fákkal vagyok kicsit bajban, bár az nem spórol annyi helyet, csupán a fele lesz, ha bővítem. Van már abból is 1, sok van kint "szabadon" a földön, de még több a pajtában. Nem emlékszem, hogy ezt is gazdaköriben szereztük, ugye? mert Jack boltjában nem volt...

Utoljára szerkesztett: 30.4.19
    Imi*, Gio és Kuzdern kedveli ezt.
  20. Kuzdern

Szia én se nagyon szoktam de most egyszerre tudtam le a 96 db etetést, így gondoltam felírom :music:én is csinálom tovább még jól jönnek az ajándékok én most a 2. füvészkertre hajtok már csak 20 db macskatündér kell..legyen szép napod....xD

Ditti58, Gio és bocsinet kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.