Visszajelzés Csócsáló szörnyecskék eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 24.4.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Szia! Ültess hosszú érésüt, nagyítót az állatoktól kapsz!

Kuzdern kedveli ezt.
  2. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Sziasztok :)

Ez egy jó kis event volt :D néhány etetést még pluszban is csináltam :)
    Legutóbb nem sikerült kiváltanom a Vadaskertet, de most már az is kész (szerencsére a felfejlesztésekhez is volt minden).
    Még van 3 gazdakörim, azokkal haladok, meg kiváltok néhány fát és ólat, amit majd el tudok cserélni ;)

Döbi65, Ribiszke, DevilMókus és 2 más kedveli ezt.
  3. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

hol lehet kiváltani a második füvészkertet?? nem találtam!
    ÓÓÓ! megtaláltam, ne fáradj! :D

osztrak12 és Kuzdern kedveli ezt.
  4. sessyrin

sessyrin Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Szeretném a segítségeteket kérni mit ültessek, hogy a hiányzó felröppenőm meglegyen a felhőig?
    30/32 etetésen vagyok túl.
    Köszönöm szépen a segítségeteket :):)

5. Rékuci1111

Szia :) démoni bokrétával 8 órás növényt ültess

rokaro1, Kuzdern és DevilMókus kedveli ezt.
  6. sessyrin

Köszönöm szépen :)
    Azzal összejön olyan 300-400 körüli felröppenőm holnap estig?

7. Rékuci1111

Ma tudod aratni 2x, ha trágyázod. Locsolva kicsivel több mint 5 óra, így még mehet majd egy rövidebb estig (ha nem trágyázol). Holnap tudod aratni csak locsolva (bokrétával) mondjuk 6:00, 11:08, 16:16, 21:24
    Nézd meg a mai aratást. Ha a 2 területen kapsz a két felröpiből összesen ~80-at, akkor összejöhet ;)

Ribiszke, Gio, osztrak12 és 2 más kedveli ezt.
  8. sessyrin

Köszönöm a segítséged Rékuci :):)
    Csak az a baj, hogy még 4 területet ki kell váltanom a gombaerdőben :oops: :cry:

osztrak12 kedveli ezt.
  9. Rékuci1111

Az nem baj, csak egy megoldandó feladat. ;)
    Ha szükséged van arra a 400 felröpire, akkor nézd meg, hogy egy aratással mire mész a 8 órás növénnyel. Ha kevesebb mint 60-at kapsz a két felröpiből összesen, akkor engedd el a felhőt, és próbálj inkább egy újabb területet megszerezni.
    Persze az lenne az igazi, ha a kettőt együtt tudnád :)

Ribiszke, Kuzdern és DevilMókus kedveli ezt.
  10. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Ha időbe nem fér bele a 8h-ás, a zseléfülgomba is jól adja.. De éjszakára mindenképpen a 8h-növényeknél maradj. Küldj a szomszédoknak is röpit. Ólakat rövid fákat felejtsd el ,max a sima boszorkányalma gyorsítva de az se fontos .És egyél perecet aratás elött .Ártani nem árthat:p Hosszabb távon a hely többet ér itt is ,mint egy event. Azt helyezd előtérbe. Haladni lehet gyorsan de a tartalékhiány hosszabb távon visszaüthet. A helygazdálkodás az alap minden területen erre figyelj. Ha egyensúlyt tartasz fenn ,minden gördülékenyen fog menni.;):p

Utoljára szerkesztett: 30.4.19
    Kuzdern és sessyrin kedveli ezt.
  11. sessyrin

Rendben van :) Maximum egyszer szupitrágyázok hátha úgy összejön a röpi :)
    Igyekszem minél hamarabb kiváltani a területeket :)
    Köszönöm Rékuci :inlove:

Ribiszke, Kuzdern és Rékuci1111 kedveli ezt.
  12. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Kérést írok.

Figyelj arra, kit idézel, kinek ajánlasz módszert a sikeres megoldáshoz.

Most éppen egy előtted megírt válaszoló, tanácsot adó Játékostársat idéztél.

Ő tisztában van a dolgokkal. Azért is jegyezte le a tanácsait.

Akinek szánod a választ, azt jelöld ki, majd neki írj. (Kap róla jelzést a profiljában, hogy érdemes betérni az adott helyre, van olvasnivaló számára.)

Köszönöm, ha legközelebb így jársz el. :)

Gio, Fatther, Kuzdern és még 1 ember kedveli ezt.
  13. sessyrin

Köszönöm szépen DevilMókus :):)

Kuzdern és DevilMókus kedveli ezt.
  14. DevilMókus

Bocsi kicsit kapkodtam, figyelek;) Tudom hogy Rékuci tudja, még azt is amit én nem a játékról:wuerg:
    Egyenlőre tőle én is csak tanulok./Nem mintha ez olyan magas színt lenne, nálam sok jóbb játékos van/ :p Mindenesetre figyeleko_O

osztrak12, Fatther és Kuzdern kedveli ezt.
  15. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Sziasztok mindenki!
    Jaj,de drága vagy,hogy próbálod a lemaradókat erősíteni. Tudom,hogy nem az ilyen lusta társaidra gondoltál,mint Én is,de ennek ellenére, 2 nap távollét után ez jutott elsőként az eszembe.
    Nem voltam 2 napig és most is aratni-keverni-etetni kellene,hogy megtudjam,mi a csoda a végeredmény.
    Van már etetve, van ami keverve,de még aratás után lenne tejbe mit aprítani. Kedv? Az bizony -etlen. Rájöttem,hogy egyszerűen eventről-eventre duplázások,mini játékok, horror mennyiségű gaz a röpikkel együtt nem normális dolog lehajtani. Ez már nem a játék kategória így.
    Szinte naponta 4x,de volt 5 aratásom és vetésem is. Ennyi idő után viszont elkezdtem azon filózni,hogy mit is csináltam azon a bizonyos napon-napokon és tudtam 18 keverést csinálni,mert hiába volt gaz,ha röpi nem.
    Idegeskedés helyett inkább elvetettem egyik hajnalba és bezártam/lezártam az örült ember módjára való gazolást. Megértettem azokat,akik már előttem abba hagyták vagy el sem kezdték. Rabszolga nem kívánok lenni 1 Felhőért és abból a kitüntető megbélyegzésből sem kérek, hogy Ismertetőt "nem olvasó" játékos.

zergekutya, Döbi65, Ribiszke és 3 más kedveli ezt.
  16. DevilMókus

Szia!Az a fontos hogy jól érezd magad. :music::DEz egy játék. Virtuális térben való vicces játék, aminek persze lehet stratégiája, de a játék játék marad. És mint ilyenek a szórakoztatás a lényege. Ha elfogadsz egy tanácsót döntsd el minden event elöt hogy kell-e neked és ha igen meddig, valamint hogy az megéri-e?/ mi mibe kerül stb Ha nem enged el;):p Most még a legjobbak se tudnak minden eventet fullra csinálni (csak én)8):p/ Csak viccelek de mit fogok ezért kapni/;):p szóval lazán. hogy ki mit mond azt meg enged el.o_O Senki nem tud megfelelni mindenkinek, jobb ha megtanulod humorral kezelni. ;)
    Egyébként meg nyugodtan kérdez ez egy csevegő fórum ez a célja.o_O:music:

-Holdfeny-., Döbi65, Gio és 2 más kedveli ezt.
  17. Ribiszke

Ribiszke Fórum ezredese

Szia,
    Kész lettem én is, meglett a rózsaszín hollóhajlék is. :)
    A két vadaskertet a múltkor kivettem, 6-6 hely van bennük, most egy fűvészkertet váltottam ki. És végre befejeztem a Teliholdas éj 1. felhősort, nem pont a 800 TP-ért 8 óránként, amit ad, csak hogy meglegyen. :D
    Most én is a gazdakörikhez termelek.

kovacstne, kutyaszálló, mebajah és 4 más kedveli ezt.
  18. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

sziasztok
    eventecske lerendezve:inlove::inlove::inlove:
    nem folytattam tovább az etetést,inkább a gazdaköriket fejezem be:p
    a röpcsi éppen elég lett,de a szomszédok is küldték:music:
    az éji nyírfából csináltam egy párat,mert elég sok termés kell belőlük8)
    aki kész annak gratula,aki még csinálja sok röpcsit kívánok:inlove::inlove::inlove:

csípősblues, Ribiszke, Kuzdern és 4 más kedveli ezt.
  19. zergekutya

zergekutya Junior szaki

Igazad van kb. én is így érzem már egy ideje...Minél többet foglalkozok vele, annál jobban "nyílik szét az olló" az új feladatok és az elvégzettek között.. már azt se tudni melyikbe fogjon bele az ember -képtelenség lépést tartani -még a mostanában havi 6-7 napos telihold is kevésnek bizonyul...

20. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! Nem tudom hogy csináltam, de kész az event és már a gyárfejlesztés is!!!!!!!!!!xD

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.