Visszajelzés Csócsáló szörnyecskék eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 24.4.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Köszönöm!
    Így számolva.. még marad is idő egyebet termelgetni:music:

juliannakoczkas, Gio, .dina1. és 6 más kedveli ezt.
  2. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia Toma vártam már a hozzászólásodat ahogy írtam már régebben a tiéd mindig igényes....legyen szép napod...;)

GA-BI-O-Farm, MamaMeseKertje, Gio és 7 más kedveli ezt.
  3. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

Valamint roppant hasznos is.o_O:pnem udvarlásképpen ,de tényleg így gondolóm hogy az alternatív javaslatokkal a tervezésre kifejezetten nehéz és igényes számolások.Köszönjük szépen,:inlove: én szinte mindig profitálok egy egy Toma meglátásból.o_O:p kicsit hozzáigazítom a saját játékom várható eltérését és kész egy komplett időbeosztás váz, amihez csak tartani kell magam.xD

4. -Holdfeny-.

Én is tartanám magam a tervekhez... :music: De a VV folyton újratervezést követel:wuerg:
    Viszont így leírva jó látni, hogy mégis mennyi,- az annyi;)

5. Kuzdern

Szia szeretném kérdezni tőled az ólakat a Vérvörös koktélon kívül mivel tudom még gyorsítani....

incimami, -Holdfeny-. és Sanyat kedveli ezt.
  6. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) minden hat a teliholdas ólakra ami a sima farmon. Ezeken kívül van a Vérvörös koktél és a Kristálygömb (de akkor nem marad hely az arany rekeszben másnak), illetve ott van a Kísérteties időutazás felhősor, ami 20%-ot gyorsít, az már jelentős a két termékkel (ami 5+10%)

osztrak12, Kuzdern, maszilva és 5 más kedveli ezt.
  7. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

.

Sziasztok!

Az event online!

Ahhoz, hogy nálatok is érvénybe lépjen a farmról egy ki és belépés szükséges.

Kellemes eventezést kíván
    a Farmerama csapata​

osztrak12, Kuzdern, Gio és 6 más kedveli ezt.
  8. Kuzdern

Köszönöm nem gond a csere most is ki-be dobálósba vagyok.....de jó lenne több rekesz....114 bosziüst 80 vérnarancs kezdésnek;)

Utoljára szerkesztett: 25.4.19
    osztrak12 és Rékuci1111 kedveli ezt.
  9. DevilMókus

DevilMókus Fórum elő legendája

139 db agyas, 78 narancs röpi. Mivel itt nagyon hosszú alternatíva nincs szerintem az normális ,itt nem lesz röpi kérdés:eek::music:.2*2 kiültetve majd Toma tervezés szerint haladok, várhatólag holnapig.Kicsit kicsi a grafika vagy új szemüveg kellene?:music::p

osztrak12 és Kuzdern kedveli ezt.
  10. -Holdfeny-.

Most estem gép elé... elültettem a kezdő magokat... kiskockára:pxDxDxD

11. zolmány

zolmány Fórum biztosa

Sziasztok!
    Rózsaszín hollóhajlék bezsebelve (kettő is),8)
    sima pörgetés adta és adott más rózsa ólat is.
    Szósz 220 db, üst 310 db.
    Ha időm engedi végig viszem az eventet!

Utoljára szerkesztett: 25.4.19
    ildiko44, osztrak12, maszilva és 3 más kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

Szia!
    Én a teliholdason szupertáppal gyorsítom az ólakat meg betakarítás növelővel szaporítom a termést:p
    Látom Rékuci válaszolt így nem kell böngésznem a válaszértxDxDxD
    Gratulálok;)
    Én is szeretem a rózsás dolgokat...:music: Néha jön a kerékről... a kis huncut kerék mostanság a terményeseket mutogatja de nem adja oda őket...:wuerg:

ildiko44, Kuzdern, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  13. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Sziasztok
    Kinek mennyi felröpije lett ? 197 db bosziüstöm , és 205 db vérparadicsomszósz :p

Közben aktiváltam a kaktuszkáimra a szellemtök tojást :inlove:

Gio, DevilMókus és Kuzdern kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

149 bosziüst és 141 vérpariszósz...:music: Elég jónak tűnik...8)

osztrak12, Gio és Kuzdern kedveli ezt.
  15. Csabigazda

Csabigazda Aktív író

Teliholdason úgy tudom nincs komposzt csak sima 2x2

Kuzdern kedveli ezt.
  16. Kuzdern

Köszi.... a szupi táp itt nekem is kötelező nem sok itt az idő,;) gyenge a nyitva tartás...xDmost meg nagyon kellenek állatok a gazdaköribe+ felhős event...magyarán sok a gond és mind nagy:pde megoldjuk...

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  17. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Sziasztok mindenki!
    Szia Báró!
    Köszönöm válaszod,de arra a kis képre kattintva ez ugrik be. Hogy miért?--azt ne kérdezd!
    Köccike
    https://board-hu.farmerama.com/index.php?attachments/2018-10-22_pyo_piege-hamster-gif.17613/

genka53 és Kuzdern kedveli ezt.
  18. zanzivál

zanzivál Junior szaki

Köszike. Na akkor nagy feladat vár rám mire én ezt megkeresem, mert vagy a felhőre dobtam ki, vagy valamelyik területre. Jesszusom a sok felhőt át kell böngésznem, meg a kirakott kütyüimet is. Jaj szegény fejemnek.

19. -Holdfeny-.

Nekem már a gazdakör horror része kész;) ezért csak hobbyból állatozok a vadaskertekben,)

osztrak12, DevilMókus és Kuzdern kedveli ezt.
  20. Kuzdern

Itt sajnos nincs de én is csak most tudtam meg,még mindig tanul a gazda...:)vagyis én...

Sanyat és osztrak12 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.