Visszajelzés Csak tejshake! - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 22.11.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamóka1cc

mamóka1cc Fórumgróf

Nézd meg a 2. hszt

Swordfish kedveli ezt.
  2. .Khrone.

.Khrone. Fórumlakó

A csillagokat a végén kapjuk? 4 pálya kész, de az Üzletben 0 csillag van. Köszi
    Ok., látom , be is kell takarítanom a nyereményeket:)

Így új kérdés, a 4. pályán végig sárga és piros a cső, az "ajándék átvétel" mégsem aktív, azt írja a kell még néhány cső??

Utoljára szerkesztett: 24.11.17
  3. bogisaci60

bogisaci60 Fórum bárója

Én is használom a zöld kis pipát, de azért felülbírálom a felajánlását. Ahol lehet, a CSP-t és pl. 2 kacsakatát kihagyom, ha ezzel a csövek számát csökkenthetem. Jók lesznek azok máshová, pl. az újraindításkor ;)

Ribiszke, ursa11, mebajah és 5 más kedveli ezt.
  4. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Igen, én is igyekszem csak az érméket kiszedni, mert azzal jobban járok a boltban, mintha a pályán szednék össze TP-t, BTP-t, CSP-t, 2 szupertápot, kacsakatát vagy sima pörgetést.

genka53, ursa11, mebajah és 6 más kedveli ezt.
  5. Kati

Kati Utánpótlás-írogató

Nekem sem engedi de a körök ki vannak pipálva és ugy építettem meg amit ajánlott

Moderátor által utoljára szerkesztve: 24.11.17
  6. -kaktuszable-

-kaktuszable- Fórum nagymestere

Sziasztok!! Nyugi van körülöttem (bennem) így gyorsan berakosgattam a csöveket mind a 10 pályán...azt még nem tudom, hogyha kilépek+vissza így marad-e, de bizakodó vagyok :p Ha most rongyolódik el az idegeim/türelmem/agyi kapacitásom így talán már nem hibázhatok :music: most már csak termelni kell és tekerni a malomban, aztán jöhet a pipa meg az áruda ;) Köszi Kukori, köszi Beko :)

majoranna65, stellácska26 és Rebcsok kedveli ezt.
  7. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Szia Kukori!
    Nagyon jó, hogy kiszámoltad, de lehet, hogy én vagyok béna, a számaiddal jelölt pályákon melyik színű vonalon kell menni, mert van, ahol több színű vonalad is van. :oops:

8. .Khrone.

.Khrone. Fórumlakó

Igen, én is úgy csináltam, aztán már a zöld bal felső pipára is rákattintottam, hátha valamit elrontottam, és újratervez: néztem fogy-e valamelyik cső, de nem. A helyzet változatlan. Gépet is újraindítottam. Hm, hm.

9. -BombadilToma-

A csöveket nem a tervezéskor veszi el, hanem amikor a véglegesnek tekintett pályán elindítod a shake-eket. Jelzi mindig, hogy az éppen aktuálisan megépített pályához hány cső fog majd kelleni, és indítani csak akkor tudod, ha meg is van a megfelelő mennyiség.

10. .Khrone.

.Khrone. Fórumlakó

Köszi, így már értem.

-BombadilToma-, Swordfish és Kati kedveli ezt.
  11. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Nézz rá a jobb oldali ablakrészre ... van elegendő cső a megépítéshez?

A tervező képen nem lesz halvány az a szakaszdarab, amihez nincs még készen a csövezeti elem csoportja.

Pályarajz (saját vagy etalon a kis bal oldali felső pipa kattintásával), majd a jobb oldali ábrákon a csövek rendelkezésre álló mennyisége látszik a szükséges darabszámokkal. (ha piros, akkor nincs elegendő) Ha zöld, akkor indítható is a shake készítése.

*bálint* kedveli ezt.
  12. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok!
    5 pálya kész, felhő és a 2x1-es kütyü kiváltva. Röpim van bőven, növény lassan terem és kevés, az új, ingyenes játékmódba pedig nem fér bele, hogy katázzam vagy szupizzam vagy pörgetgessek farmpengőért. Meg annyira nem is tetszik, hogy hajtsak...meg nem is érdekel.

stellácska26, mebajah, Swordfish és 2 más kedveli ezt.
  13. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt:)
    Bálint köszönöm. :)
    Írtátok hogy nem jó a 8-as és tényleg nem jó, mert a sárgával felülről kell bemenni a szürkébe. Most nincs időm átjavítani, talán majd este.
    Előre berajzoltam mind a 10 pályát (a 8-asnál egyelőre beraktam amit a gép kínál), megnézem jobb oldalon hogy egy adott pályához mennyi egyenes és hajlított csövet kér és csak annyit csinálok a malomban. Most a 6-s pályánál ácsorgok, elfogyott a növény.
    Szia. Mindegyik színnel végig kell menni.

nyuszika215 és *bálint* kedveli ezt.
  14. pacimaci70

pacimaci70 Fórumelemző

Aki kész van,írna nekem egy baglyot,beszédem lenne vele)

revaa és nyuszika215 kedveli ezt.
  15. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Oké, köszi.:):)

kukori80, mebajah és szemike50 kedveli ezt.
  16. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A shake keveréséhez van elegendő cső a pajtádban?

A jobb oldali indító gomb felett látható a szükséges és a rendelkezésre álló csőféleségek száma.

Ha piros színű a számok valamelyike, akkor nincs elegendő csöved még.

A megoldást csak sorban lehet elvégezni. (Tervezni előre is tudsz, azt lehet.)

szemike50, mebajah és *bálint* kedveli ezt.
  17. icuska1948

icuska1948 Junior szaki

Kedves kukori80 kérlek segíts, de nálam a 8-s mező a sárgánál az utolsó két cső nem áll össze. Nem tudom mit rontottam el, mert már visszabontottam és úgy sem jó. Köszönöm szíves válaszod!Lena0105

revaa kedveli ezt.
  18. Kati010539

Kati010539 Utánpótlás-írogató

Sziasztok
    Megcsináltam 3 pályát de csillagokat amit a teljesítés után kapunk. hol lehet látni hogy mennyi van mert ott ahol kellen lenni ott nincs

19. -BombadilToma-

Ha bemész az üzletbe, ott láthatod, hányat szereztél már.

Swordfish, -ágianyu33- és szemike50 kedveli ezt.
  20. icuska1948

icuska1948 Junior szaki

Köszönöm kedves kukori80, de megtaláltam egy javaslatodat és is kértem a gép segítségét, de ha találsz egy rövidebb utat, még javítani tudom!

kukori80 kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.