Visszajelzés Csak tejshake! II. - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by BackOffice, Jan 26, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Maszatka47

Maszatka47 Fórum nagymestere

Sziasztok.199 felröpi,egy terület fa,két terület szegfű és 18 kedves szomszika.:D

2. Micimaci68

Micimaci68 Junior szaki

Köszönöm.

3. fabatka

fabatka Fórum hercege

Ha van belőlük elég, kitörölheted, és rakhatsz be más bónuszt. Sajnos hely hiányában a dinnye varázslatot nekem is törölni kell aratás után, ha pl. karácsonyi süti és fehér ártatlanság kell a következő ültetéshez. Mérlegelni kell, hogy megéri e törölni az előzőt. Van amikor a válasz határozottan igen !

4. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia, a tökéletes pályát nem a gép ajánlja fel, mert az a legdrágább. Ezért számolgattunk itt 2 napig. ;)

5. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Sziasztok!
    146 db villáskulcs a kezdés, csipkebogyó volt ültetve.
    Sok sikert mindenkinek aki elkezdte az eventet. :);)

6. stellácska26

stellácska26 Fórumelemző

Sziasztok! 140 villáskulcsot sikerült begyűjtenem,tarlórépa,és a széleken fák voltak! Jó eventezést kívánok minden gazdatársamnak! :D

7. BriGitta75

BriGitta75 Fórummogul

Sziasztok Gazdatársak! :)
    Nem tudom ki hogyan van vele, de én jobban szeretem az ilyen fajta "nem pajtafosztogatós" eventeket. Érthető, szépen megfogalmazott, nem agyonkomplikált ismertetővel. Kicsit hiányolom az érmék mellől az útba eső nyereményeket (mint az előző csövesnél) , de nem nagy baj. Inkább arra ösztönöz hogy először a felhőre és a rávalókra hajtsak, és majd utána amiket ki tudok venni az érmés boltól azt kiváltom. Persze minden majd csak a felröppenők alakulása után dől el.
    Sok sikert mindenkinek ! :)

8. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

kb 135 kulcsot adott kezdésnek a csipkebogyi. éjszakára 2 terület tönköly és egy terület egaz, hogy a reggelt fullon tudjam vele kezdeni, 1x1-be a 3 területen. Taktikám, hogy majd a végén fogom csöveket gyártani, addig figyelem és számolom a növényeket felrepiket és taktikázom mire is lesz majd elég mindez.

9. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Sziasztok!

Végre van neve a ládának, amit a csöves event felhője ad.
    Nagyon kreatív az elnevezés: TP-s láda.
    xDxDxD
    Az eventismertetőben javítom a sok X-et és a >>ládás gyik<< is naprakész lesz pillanatokon belül.

10. HéricsBáró

HéricsBáró Fórum elő legendája

Aloha TamásZalán

Ezt elmentem az aláírásomba :D

Gio, _Cygnus_ and Sali~*.* like this.
  11. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Óh, mit mondtam én,hogy az lesz a neve.... 8)

12. fabatka

fabatka Fórum hercege

Én is pontosan így csinálom !:D
    :inlove:Harmadik kört kezdem, 158 felröpivel, és még egy területen mamutok vannak.

13. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Szia!
    Talán Ninett írta, hogy ez legyen a neve. Beletrafált.

Sziasztok!

Imádom ezt az eventet is, már új gépen de még ismerkedve nagyon jó ez a felhősor annak akinek nem kellett számítógépbe invesztálni - a felröppenő elég gagyi. 3 terület tárnics 179 felröpi és a szomszédok 5 ajándéka is benne van. Megvettem a munkásokat nálam itt volt elég a pénzköltésből. Sok felröpit és sima eventet annak aki csinálja!

14. hupi78

hupi78 Fórum hercege

sziasztok .nahh már megint egy event tele a kicsi cipő:D:D felhő megvéve igy már tekerem a csöveket xDxDxD feltermelés helyett

Maszatka47 and Baby72 like this.
  15. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Mivel? Hóval van tele a kicsi cipőd? xD Nekem is,még az előzőt is nyögöm, erre az eventre még csak felszaporítás jutott.... :D

16. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Szárnyal a BP. Játékrombolásban.
    Kezdem ott, hogy 3 napig tart egy olyan ládának az elnevezése TPs ládának, ami csak TPt ad.
    4 perccel a retro gazdaköri vége előtt bejelentik, hogy meghosszabbítják 24 órával.
    A hétvégén agyaltam azon, hogy fával várni az eventet, kész a gazdaköri is és lesz felröpi is. Közben rájöttem, hogy nem fog működni, mert egyik a másikat követi. Ettől függetlenül sokan arattak 10 és 13:50 között, hogy a gazdaköri legyen meg és a szupertáp is.
    Így már végleges, hogy nem áhítozom a felhőre. Sőt a szupertápra sem, a csillagokra sem, a banánra sem, egyetlen titokfranckarikára sem (már elavult szemét mindegyik), a hiúzok is teljesen hidegen hagynak.
    Lesz egy pár dolog, amit kipiszkálok a boltból, de minimális. Talán a 4. csövet összeszerelem, mert a szerelem átkozott gyötrelem. Én meg nem gyötrődöm, mert azt nem szeretem, és nem szerelem. Éljen az eventmentes időszak! Már régen ez a legjobb a játékban.
    Erre bizonyíték, hogy ma reggel arattam a titkosokat és alaposan megleptek. Lett két olyan ól 30ból, ami még nem volt: pink tyúk és sólyomfészek. Mindkettő azonnal a pajtában landolt. A pink tyúk meg fog maradni, de a sólymot első adandó alkalommal cserélem, mert egy tömőliba nem eszik annyit, mint az. Egyszer megeteted és utána már csak úszni fog, mert röpülni már soha. Hacsak, fel nem ül egy nehézbombázóra, ami fel tud még szállni vele.

17. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia, ha esetleg még nem jelezte volna valaki, akkor a "Másik olcsó verzió"-nál a 3-as pályához 18 egyenes cső kell, így összességében 1 csővel, vagyis 22 növénnyel és 2 felröppenővel többre van szükség egy körhöz. Így ez a verzió 11,9 gaz/érme

18. Tune90

Tune90 Utánpótlás-írogató

Az előző csöves-esentél egy kedves eventező feltette az a legoptimálisabb útvonalakat, ami angyon jó mankó volt. Ha valaki megcsinálta, tegye elérhetővé. Nagyon köszönöm előre is. Köszike, megtaláltam egy sorral felhebb

Last edited: Jan 29, 2018
    stellácska26 likes this.
  19. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia Prof. Uram:) Én nem látom ennyire borúlátóan a dolgokat, pedig ma igen rossz a kedvem. :DMindenkinek van valami célja aki nekikezd ennek az eventnek, de látom a hozzászólásokból hogy nem igazán mozgatta meg a többséget, engem sem. Mindenki kiszed annyit az áruházból amennyit gondol ültetni és gyorsan visszarendezi hogy töltse a pajtát. Mások neki sem kezdenek, a többiek meg hajtanak a felhőért. Jól van ez így, mindenki eldöntheti hogy mit szeretne. ;)

20. józsef1959

józsef1959 Fórum-zöldfülű

:inlove: Szerintem szupi ez a kettő event összevonva! Most lehet a lovak közé csapni! Usgyi huzzunk bele!

Thread Status:
Not open for further replies.