Visszajelzés Csak tejshake! III. - eventcsevegő

Discussion in 'Egyéb témák archívuma' started by BackOffice, May 29, 2018.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

Szia! Köszi a gyors választ. Közben átbogarásztam... - siralmas...:eek: - mert ugye a láda így nem annyira lesz meg, mint inkább nem lesz meg..o_O Talán rosszul, de úgy emlékszem, de az előző tejes sokkal több érmét adott. 8)

Maszatka47, Ivibaba54 and taga1 like this.
  2. Wellwisher

Wellwisher Fórum elő legendája

Az előző csövesben több érmét lehetett szerezni, de az ajándékokat meg kellett venni.
    Itt viszont a feladatba bele vannak rejtve, így nem kell költeni rájuk az érméket.
    A játék újra indítható, tehát ládákat is fogsz tudni szerezni, ha a felhősort és a dekorokat szeretnéd az első körben kiváltani.
    Akkor viszont már érdemes lehet a legrövidebb útvonalon haladnod, hogy minél kevesebb cső és eventnövényt kelljen használnod.
    Vannak erre vonatkozó számítások és ötletek itt a csevegőben.

3. Szabi451

Szabi451 Rutinos

Sziasztok! Jó reggelt! Nem tudom ki hogy halad,de én már a felhőn csücsülök,ilyen gyorsan nem szoktam kész lenni! :)
    Vagy ilyen jól adja a felröpit,vagy ennyit jelent egy pár darab panni?
    Most már a ládákra termelek,na és még pár kitehető jó lenne.....ha igy haladok....tarolok! :D

4. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Sziasztok!
    Subidubidúúúúúúúú, kész az első teljes kör, felhősor, matrica pipa, ma szerencsésen megdobott a kerék egy plusz 1-es bónusszal, 1 aratás már megvolt vele és a második is bele fog férni, időzítő beállítva:DÍgy ma biztos meglesz még 1-2 plusz kitehető, ládák nem érdekelnek, este lezárhatom a bambusz ültetését:oops:

5. emocy91

emocy91 Fórum biztosa

Sziasztok :)

Kedves lukimi :)!

Köszönöm szépen a segítő jószándékot 8), valószínűleg igazad van, de én ezt a felhősort már elengedtem ;)!!!
    Az az event, ami első olvasatra nem fog meg, utólag már nem ugrom bele :)...

Ám, van a farmon is tennivaló bőven :inlove::
    - és most a hiper-szuper + 200-as Gazdaköri feladatokra gondolok :inlove:, ezekhez ma délután akarok hozzáfogni ;); arra biztatnám a 200-as szint alatti játékos kollégákat 8), hogy érdemes "sietni", hisz ezzel a gazdakörivel tényleg remekeltek a fejlesztők :inlove:, és a sok rossz mellé, adtak egy kis jót is....:D xD....
    De, eltevésre vár a mai nap folyamán, közel húsz kg. 8), nem virtuális eper is :inlove:!!!

Sikeres eventezést, minden szépet és jót kívánok :)!!!

"Olyan jó néha angyalt lesni
    s angyalt lesve a csillagok közt
    Isten szekerét megkeresni.
    Ünneplőben elébe menni,
    mesék tavában megferedni
    s mesék tavában mélyen, mélyen
    ezt a világot elfeledni."/Wass Albert/

6. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Most lettem meg a 10. pályával, megvettem a felhőt és a rávalókat + a matricát is!
    Elkezdem előröl mert szeretnék egy-két + kütyüt is, így valószínűleg végig viszem az össze pályát!
    Amikor ránézek a tejcsárdára egyből a falus élet jut eszembe, talán nem is hiába, ezért ebből mindenképp szeretnék még egyet!;)
    További szép napot!

Szia Szomszéd!
    Na hát ismét gyorsabb voltál, pedig még tegnap a legutolsó aratást is megvártam ami átcsúszott a mába!
    Annyira tetszett nekem is, hogy én is végig viszem még egyszer!;)

7. Bonzó1945

Bonzó1945 Fórum nagymestere

Nekem egyetlen pannim sincs és enélkül is jól jönnek a felröpik.

8. konczollujza

konczollujza Fórum-zöldfülű

Üdvözlök ,mindenkit!
    Szeretném meg kérdezni hogy sms-ben miért nem lehet meg rendelni a meg hírdettet gazdakőr javító csomagot.
    köszönöm Lujza

9. csanya52

csanya52 Haladó

Szia, Hogy érted,hogy nem kell megvenni a felhőre valókat, hiszen nem adja csak ha az érmékkel megveszed.

10. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Nem azt írta, olvasd el még egyszer. Arra utalt, hogy a korábbi eventen ugyan több volt az érme, de a szupertrágyát, titkosakat, stb. a boltban kellett megvenni; most erre nem lehet költeni, mert eleve a pályáról lehet összeszedni.

11. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Nem jó helyen kérdezel sajnos!

A csevegőben a moderátori jelenlét nem minden pillanatban adott.

Legyél szíves a Segítségkérő topicok egyikében kérdezni.
    Úgy tedd ezt, hogy amit kérdezel, annak a vásárlási nevét is hozzáírod. Milyen gazdakört segítő csomagra gondolsz? Mikor történt a meghirdetése?

Itt, a linkre kattintva (zöld színű szövegre) eljuthatsz a segítségkérő fórumrészbe.
    https://board-hu.farmerama.com/index.php#segitseg.275
    - Általános témák
    - Technikai kérdések
    - Kérdések és válaszok - kezdőknek és haladóknak

Köszönöm az együttműködésedet előre is!

12. Maszatka47

Maszatka47 Fórum nagymestere

Kicsit lusta voltam beadogatni,na meg sok játszani valóm akad mostanában a vadi új kutyulinkkal,de most neki fogtam és meg is lett a felhősor,na meg egy ládika,ami 5 farmpengőt adott:).Felröpi még van szinte egy teljes sorra való ,igy hát még egy kicsit termelgetek.Ha megérősnek mutatkoznak a ládikók folytatom,ha nem egy kicsit felpörgetem az állat állományomat a kővetkező tenyésztősre;)Örömteli játékot mindenkinek.:)

13. Őzike..

Őzike.. Fórumszaki

Szépeket :)
    A kincses láda nyereménye felugró ablakban jön?

14. kanzlerviki

kanzlerviki Törzsjátékos

Sziasztok! Olvasgatom, hogy többen is készen vagytok az eventtel. Sajnos nálam a technika ördöge közbe szólt, íz első 5 mag elvetése után elment a netem, ma a javítás után kezdtem el a felszaporítást. Remélem össze tudom hozni a szükséges mennyiséget, a gesztenyés sorom is csak 50 óra múlva lesz ismét aktív, mivel az event kezdéskor beizzítottam azt is...
    Mivel látom, többen is újrakezditek a feladatokat, így remélem nekem is sikerül még befejezni, nem adom fel!

15. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

Köszönöm szépen!
    Igen, a felhősor az első, mert szeretem azokat a felhőket, amik szorozzák a szintet a TP-kkel, de azért az a kincsesláda nagyon furdalja az oldalamat... :p

Sali~*.*, Maszatka47 and Ribiszke like this.
  16. Imi*

Imi* Fórum elő legendája

Szia!
    Sajnos vannak ilyen dolgok bárkivel megtörténhet!:sleepy:
    Ne add fel simán megleszel vele, az e.növényből is jön szépen a villáskulcs átlag 30 minden területen!
    Drukkolok érted hajráááá!

17. milanzs

milanzs Fórumelemző

Ez egy jó kis laza event. Bár kész még nem vagyok, a 8. pályánál tartok, kész leszek.
    Majd jövő héten szerdán jön a fekete leves, kapunk két eventet is egyszerre. Tartok tőle, az nem lesz ilyen "kényelmes".. :music:

Sali~*.*, Maszatka47 and inanna11 like this.
  18. Csücsimester

Csücsimester Utánpótlás-írogató

sziasztok az utolsó feladat nem megy van akinek ment ?

19. lukimi

lukimi Fórum elő legendája

Szia.

BombadilToma írása, a legegyszerűbb útvonal próbáld meg innen az utolsót. #131-es hsz

Valójában elég egyszerűek a minimum utak, de azért leírom:
    1. 4-et le, majd a CSP-n keresztül jobbra.
    2. Egyenesen lefelé
    3. sárga fel, jobbra, le; piros: kívülről kerülia sárgát, majd a keresztezésen át bebújik
    4. barna egyenesen, sárga: egyet fel, majd egyenesen; piros egyenesen, csak felfelé ki kell kerülni a KK-t.
    5. barna: jobbra, le, balra; sárga: le, jobbra, le a 3 kereszteződésen keresztül; piros: a jobbszélső átjárónál keresztezi a sárgát.
    6: piros: egyenesen; sárga: jobbra, majd a titokólat alulról megkerülve fel; barna: a két alsó kereszteződéssel lefelé megkerüli a szupertrágyát és a titokfát, majd fel a TP-ig és át a kereszteződésen
    7: a gyári útvonalból ki kell hagyni a TP-s, BTP-s és CSP-s kitérőket
    8: sárga: jobbra, fel, jobbra a két kereszteződésen át, fel; barna: le, jobbra, majd a kereszteződésen keresztül legalulra; piros: fel, balra, fel, balra (a két kereszteződésen át keresztezve először a barnát, majd a sárgát
    9: piros és barna a gyári útvonalon; sárgánál kihagyod a két titokfát.
    10: barna: 4-et fel, jobbra a széléig, le, balra; sárga: fel, jobbra, fel, jobbra, fel a keresztezésen át a felső szélig, balra a sarokig, le, jobbra a kereszteződésen át, le; piros: balra, majd fel a banánokig, jobbra, le a keresztezésen át.

Sali~*.*, Maszatka47 and Imi* like this.
  20. bogika1956

bogika1956 Fórumlakó

Szia!
    Valamit elnéztél mert ez a felhő fix tp-ket ad;)

Thread Status:
Not open for further replies.