Visszajelzés Csak tejshake! IV. - 2019. május

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Wellwisher, témanyitás ideje: 1.5.19.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Holnap olyan jellegű karbantartás lesz, hogy nem is biztos, hogy észrevesszük a jelenlétét.
    Nagy karbantartás pedig csütörtökön lesz.

2. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

Szia :) én nem emlékszem olyan esetre, hogy előre bejelentett karbantartás miatt, ami várhatóan csak minimális kieséssel, vagy lassulással jár, kitolták volna az eventet :music: Te tudsz ilyenről?
    Ha rosszul sül el a karbantartás, és fél napig nem lesz elérhető a játék, akkor szinte biztos, hogy meghosszabbítják az eventet, sőt még valami csomaggal is megajándékoznak mindenkit (függetlenül attól, hogy származott-e bármilyen kára). Ilyenre volt már példa :)

HéricsBáró, genka53, nyuszi63 és 4 más kedveli ezt.
  3. Hagymácska55

Hagymácska55 Fórum ismerője

Szívből gratulálok, nekem is nagy öröm volt az elérése. Most a másik farmomat hagytam le, nem is kicsit, a forró elixír volt a tettes, én a 217 felé araszolok.

genka53, Gio, Ribiszke és 4 más kedveli ezt.
  4. Rékuci1111

Szia :) áthoztam a választ ide. Minden eventnek van egy topikja, ahol hasznos ötleteket, tanácsokat olvashatsz az eventtel kapcsolatban, és a kérdésedre is választ kapsz.

A minijáték felajánl előre elkészített pályákat, ha az megfelel számodra, akkor csak erre kell kattintanod az adott pályán:

Így garantáltan az összes ajándékot begyűjtöd. A hozzászólásokban találsz rövidített pályákat is, ha valamit esetleg mégsem szeretnél begyűjteni :)

kovacstne, genka53, Gio és 7 más kedveli ezt.
  5. GabiLaci

GabiLaci Járnitanuló

Sziasztok! Segítséget kérek! Megcsináltam végig a tejes feladatot, a felajánlott útvonal szerint, de a felhőt és a rávalókat nem tudom kiváltani, mert nincs annyi csillagos érmém. Nem értem mit rontottam el.Köszi előre is a segítséget! Gabilaci ID 8189028

6. Rékuci1111

Szia :) ha csak egyszer mentél végig a 10 pályán, akkor az kevés. Az első 4 pályát még újra meg kell csinálnod az összes kitehető kiváltásához

genka53, Gio, -ágianyu33- és 5 más kedveli ezt.
  7. GabiLaci

GabiLaci Járnitanuló

Köszönöm a segítségedet , nem láttam leírva sehol, vagy figyelmetlen voltam.

Kuzdern és Rékuci1111 kedveli ezt.
  8. Rékuci1111

Pedig ott van az ismertetőben is:

10 pálya alatt maximum 410 csillagos érme gyűjthető össze.
    10 pályához 228 egyenes cső és 178 hajlított cső szükséges.

Aki több csillagos érmét szeretne, többször végig kell csinálnia a pályákat.
    A csillagos érmékért a Turmixbárban tudsz vásárolni.

Főnyeremény
    A felhő egyszer, a dekorok többször megvásárolhatók.
    A felhő és a rávaló dekorok összesen 530 csillagos érmébe kerülnek.
    Ehhez az első 10 pályát követően még 4 pályát szükséges teljesíteni a 2. körben.

imi010, Lillapilla73, genka53 és 8 más kedveli ezt.
  9. gréta201105

gréta201105 Fórumszaki

Sziasztok! újra kezdésre rákattintottam, malmoztam az első háromra összesen 16+4, 17+14, 21+14 csöveket a raktárba tünteti fel és az eredeti teljesítést mutatja végig ki van pipálva. hogy tudok ismételni?

10. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ha esetleg látod még az Újrakezdés gombot, kérlek kattints rá még egyszer... üres pályákat kell kapnod.
    Ha pedig nem látsz ott gombot, akkor vagy képet hozzál, vagy pedig farmnevet és ID-t valamelyik segítségkérő topikba.
    Köszönöm.

genka53, Kuzdern és -ágianyu33- kedveli ezt.
  11. gréta201105

gréta201105 Fórumszaki

ID 24761323 vagyok és nem jelenik meg az újrakezdés

12. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Szia.
    Akadozik.
    De katt rá, majd területváltás, és meg is lesz az. :)

genka53, Kuzdern és -vadocka70- kedveli ezt.
  13. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Az Újrakezdés gombbal elvileg tiszta pályát kellett volna kapnod.
    Nálad kész van az összes terv.
    Ha másképp szeretnéd kirakni a pályákat, akkor szedd vissza a csöveket.
    Egyesével is lehet, ha rákattintasz az elhelyezett darabra, vagy több lépésben úgy, hogy arra a mezőre kattintasz, ameddig vissza szeretnéd szedegetni a darabokat.
    Ha eljutottál a végpontba, de mégis visszaszednéd, akkor rá kell kattintani a végpontra és arra a darabra, ameddig törölni szeretnéd a darabokat.

-ágianyu33-, genka53, Gio és 2 más kedveli ezt.
  14. gréta201105

gréta201105 Fórumszaki

köszönöm sikerült

kidmama, genka53, Gio és 2 más kedveli ezt.
  15. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Helló!
    Na! Ilyen is már régen volt.
    Kipörgettem egy 200%ot és hirtelen meglett a felhő.
    Persze mikor adná a 200%ot, ha nem ilyenkor,amikor semmi értelme.

Puszpang, Gio, Ribiszke és 8 más kedveli ezt.
  16. Rékuci1111

Szia :) a party pörgetésben meg van ez a rizikó xD használd ki ezt a 12 órát, jól jön mindenből a tripla termés ;)

szekulagábor és Kuzdern kedveli ezt.
  17. Zsike49

Zsike49 Fórumlakó

Szervusztok, jó reggelt!!!:)..
    Csak azért jöttem, hogy megmondjam....nagyon utálom a HÉTÓRÁS eventnövényt!!!!:cry::cry::cry:

Gio, pacsírta21, csopke1 és 3 más kedveli ezt.
  18. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Szia! Örüljél már egy kicsit!!! Nekem azt hiszem még soha nem volt 200%-os bonuszom!xD

spagetti24, DevilMókus, Gio és 4 más kedveli ezt.
  19. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Bizony én is jártam már így ezért csakis event növény érése előtt 15 perccel szoktam pörgetni:pamúgy ezen kívül is meglett volna a felhő ha akarod....:pszerintem.......

Gio, Leho69, kovacstne és még 1 ember kedveli ezt.
  20. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Persze este adta be. Csak azért, hogy másra ne legyen jó. Na, mindegy, lett egy felhőcske.

Gio, Kuzdern, kovacstne és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.