Visszajelzés Csak tejshake! VI. - 2023. augusztus - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 8.8.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Sziasztok! Bosszantó, hogy a feladatsor végéig, azaz a 10 útvonal végigjárása után nincsenek meg a felhőre való elemek, illetve a komplett felhő. Ehhez járul még a többszöri belépési és aratási nehézség. Én úgy gondolom, hogy ennyi kellemetlenség után valamennyien, akik elkezdtük és megszerettük volna csinálni ezt az eventet - és jutottunk, ameddig jutottunk, mindenki lehetőségei szerint- megérdemelnénk a felhő jóváírását. Szerintem ez lenne az egyetlen korrekt megoldás a BP részéről. A jóváírásként jellemzően adott pár darab kacsakata, 4-5 farmarany, stb. most nem elég a kellemetlenség feledtetésére.

2. mnjudit

mnjudit Junior szaki

Teljesen egyetértek. Én sem fogom tudni befejezni. Mindenkinek járna a teljes felho

3. Solmec79

Solmec79 Utánpótlás-írogató

Sajnos minden igyekezet oda, lehetetlen küldetés... Munka mellett, a belépési nehézségekkel..ez is már tényleg a pénzről szól. Nincs rá keretem, hogy mindenféle extrákat megvegyek. A felhő üres marad... :(

jutka190226, cili53 és juliannakoczkas kedveli ezt.
  4. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ha a felhőt megszerezted, és a dekorokat nem sikerül esetleg mind, érdemes lesz majd csere napon próbálkozni a hiányzók beszerzésével. S az is lehet, hogy a játék kiesések miatt hosszabbítanak az eventen, erről majd természetesen tájékoztatunk Benneteket, ha kapunk információt. Még ne add fel. :)

Szia,
    az event leírásában benne volt, hogy 10 pályával mennyi érme szerezhető és mennyi kell a komplett felhőhöz. Ebből egyértelmű volt, hogy 10 pályával nem lehet megszerezni. Itt az event csevegő elején több számítást levezettek a játékostársaitok, Toma útvonal javaslatokat is adott a játékhoz (amit innen is köszönünk), melyet itt találsz - lehet még most is hasznos segítség:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/csak-tejshake-vi-2023-augusztus-eventcsevegő.23897/#post-1336593

5. rudcsi24

rudcsi24 Fórummogul

Az egésszel az a baj, hogy ha normálisan működne a játék (és nem a pénzről / kosárvásárlásról szólna, hanem maga a játék élvezetéről!!!!!!!!! ami sajnos ez az új vezetőség ezek szerint elfelejtett) akkor simán befejezhető lenne az event, és senkinek nem lenne rossz kedve! De így!!! :'( Csak én (de biztos vannak még rajtam kívül jó páran!!!) nem tudtam 3 délután játszani! Lehet számolni, az hány érme. ;) Na, mindegy, hagyjuk. Sajnos én is ott tartok, hogy most már csak pianóban fogom teljesíteni az eventeket, sőt, mint pl már a múltkor is, bele se kezdek!! Nem éri meg, hogy gyomorgörcsöt kapjak! ;) Tudom, nem ti tehettek róla, sajnos a vezetőség szeme előtt csak a dollárjel lebeg, már mi játékosok, tényleg csak azért kellünk nekik, hogy vegyünk/fizessünk! Mondjuk, addig, a míg van ilyen "fizető vendég", addig kényük kedvére "szórakozhatnak".

6. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Már csak a matrica éltet... :D

Sali~*.*, kovacstne, [erika05] és 5 más kedveli ezt.
  7. Borzas.Kata

Borzas.Kata Fórum hercege

Kínai lett a játék. Kici ocó, gagyi.

-Ilona53-, Kuzdern, seprugondok és 10 más kedveli ezt.
  8. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Feltételezésre nem lehet építeni. Mindenkinek kellemetlen a mostani leállássorozat, de azért nem kellene a saját gondolatainkat ilyen módon terhelni.
    Nekem sok időm van, így aztán mindig játszom, és nagyon ritkán adok ki valós pénzt. Eddig minden eventet teljesítettem. Egyéni lehetőségekkel vagyunk itt a játékban.

juliannakoczkas, -Erbrow- és apja_72 kedveli ezt.
  9. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Este későn még hagyta magát, ma reggel ismét nem ment 8 előtt. Most jó volt kicsit, az esőerdőig le tudtam szedni mindent, de ott már elakadt, csak pörög a napraforgó újraindítani semmit nem tudok.
    E-növényt elvetettem, még kínlódok vele, kb 2 ezer kellene még, remélem a földben marad amit elraktam és be is érik majd valamikor :)

juliannakoczkas kedveli ezt.
  10. Jucus19

Jucus19 Fórum ismerője

Sziasztok!
    Mikor érjük azt meg, hogy egyszer simán végig tudnánk egy eventet játszani ha nem a kezdéskor akkor event közben akadnak problémák. Egyszerűen elment a kedvem az egésztől. Valamikor nagyon jól működött ez a játék de az nagyon régen volt.

11. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Tegnap csak 1 perc hiányzott ahhoz hogy le tudjam aratni a növényt, pörgettem egy partyt és onnan megszünt a játék, begurultam kikapcsolatam a gépet és ementem csicsikálni.;)

12. -kaktuszable-

-kaktuszable- Fórum nagymestere

Sziasztok !! Már nem is tudom mit tegyek !! Naponta 2-3 aratásom kimaradt mostanában, lesz ebből felhő ?? Vessek e.növényt egyáltalán ???? vagy 1 óra múlva megint hoppon maradok.... :oops: Érdemes még tepernem ???? Szóval : vetni vagy nem vetni, ez itt a kérdés :p

13. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Szerintem a felhőt érdemes megszerezned. Sok játékosnak sikerült a dekorokat duplán kiváltani, ezeket csere napokon be lehet szerezni.

14. aida2330

aida2330 Fórumfelvigyázó

Szia!
    Vetni! Mindenképp, hogy legyen mit aratni, ha beenged a rendszer. Ahogy írják a tájékoztatóban, hullámokban érkezik a támadás, így időnként rendesen működik.

15. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Alapból szeretem a hullámokat:music: Pl a tengeren... és a Balatonban;) Itt kevésbé...
    Az eventből a felhő megvan... a többi bent marad... 8)

juliannakoczkas, Swartsch és aida2330 kedveli ezt.
  16. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

vihence, juliannakoczkas, Swartsch és 5 más kedveli ezt.
  17. szemike50

szemike50 Fórum parancsnoka

Teljesen igazad van. Csak inkább már rutinból játszik az ember és nem az a jellemző, hogy többször kell indítani a játékot a felhőért. Valószínű, hogy nem is esett volna rosszul, ha normál keretek között jöttem volna rá erre, de így, hogy az eventre szánt teljes játékidőből rengeteget elvesz az inaktív idő, így kellemetlenül érint.

18. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Na még 8 érme kell és meglesz minden, ha mindenki úgy akarja.

Úgy látszik ma 8tól megy a munka, mert vehetek szezonmunkást :D. Na de ilyen be-nem lépéssel? Elmenne az eszem :)

19. Tegnap este nekem is meg lett a felhő.
    Párat még lejátszom, majd gyüjtögetek a raktárba.

juliannakoczkas kedveli ezt.
  20. -kaktuszable-

-kaktuszable- Fórum nagymestere

Köszi !!! A felhőm már meg van :) a többi, na az a kérdéses ! Az ezelőtti felhőre is úgy kaptam meg a hiányzó 1 kitehetőmet. Talán ennyi év után már ciki a fél felhő ;):p Vetettem :music: mert ember kűzdj és bízva bízzál ;)

vihence, Kuzdern, juliannakoczkas és 2 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.