Visszajelzés Csak tejshake! VI. - 2023. augusztus - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 8.8.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sziguska

Sziguska Törzsjátékos

Sziasztok!
    Végre reggel befejeztem az eventet, meglett a felhő és a rávaló kütyük. Kemény menet volt, ezzel a sok leállással, sok bosszankodással, sok elszállt bónusszal. :sleepy:
    Nem érdekel, hogy a "cseresznyés" üzletből több cuccot szerettem volna kiváltani, mint amire most van keretem. Megelégszem annyival, amennyi most lesz a befejezésnél. 8)

kovacstne, Sali~*.* és juliannakoczkas kedveli ezt.
  2. Böbi49

Böbi49 Fórumlakó

Szia!
    Köszönöm, hogy törölted a hozzászólásom. Ritkán teszem, de ezután még ennyit sem fogok szólni.

Üdv: Böbi49

rudcsi24 kedveli ezt.
  3. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

halihoó!
    Én arra leszek kíváncsi, hogy arany- vagy ezüstgól fog dönteni a kimenetelről. :D

soresne, juliannakoczkas, jucus100 és 2 más kedveli ezt.
  4. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Kedves Játékosok!

Az event befejezésének új időpontja

Az event vége várhatóan: 2023. augusztus 16. (szerda) 22:00 óra

maszilva, genka53, Sali~*.* és 12 más kedveli ezt.
  5. ZSUZSA21

ZSUZSA21 Járnitanuló

Sziasztok!Felhőt sikerült össze szerencsétlenkedni de megvan legalább,rengeteg minden ment a kukába amit vissza nem kapok!!!Aki még csinálja, hajrá kitartást és sok-sok türelmet.Remélem már nem lesz támadás és újra lehet rendesen játszani kikapcsolódni!!:)

6. gyongyinagy56

gyongyinagy56 Járnitanuló

Az eventezés befejezve,gyopárvölgy befejezve,vásárlás befejezve,megy a gazdakör ott mindegy mikor tudok belépni. Az elejétől játszom de ennyire nem tudták még megutáltatni a játékot mint most ezalatt az egy hónap alatt. "Végül is vigyáznak ránk,hogy este, éjjel pihenjünk." A hosszabbítás meg szerintem senkit nem érdekel már mert nem mernek vetni mert az aratás olyan bizonytalan mint a kutya vacsorája. Nem tudja garantálja senki,hogy 17.30 után be lehessen lépni.

edina242, mingo826, Suesette és 16 más kedveli ezt.
  7. Hrózsa

Hrózsa Fórummogul

Sziasztok!
    A 9. és 10. pályát is megcsináltam, de nincs kipipálva, és nem is enged tovább? Valamit rosszul csinálhattam, vagy a játék össze-visszaságától van a jelenség? Tudna valaki segíteni? Köszönöm szépen.

juliannakoczkas kedveli ezt.
  8. csipetke01

csipetke01 Aktív író

Helló! Nekem se változott zöldre a gomb,miután összejött a megfelelő számú cső, frissíteni kellett hozzá a gépet. Próbáld meg,hátha Nálad is bejön

HaVera, Sali~*.* és juliannakoczkas kedveli ezt.
  9. Hrózsa

Hrózsa Fórummogul

Köszönöm szépen!

juliannakoczkas kedveli ezt.
  10. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

Most sikerült csak leadnom a 10 szintet és még 6 kéne... Mindezt úgy, hogy nem biztos, hogy a játék menni fog és a legalább 2 napos kimaradást egy napos eventhosszabbítással tolták ki... Jó... Majd kuncsorgok kitehetőért, egyet még úgyis meg tudok szerezni, ha már vetettem növényt...

mingo826 és juliannakoczkas kedveli ezt.
  11. Swallow

Swallow Mindentudó orákulum

Szia!

Cserenapon szívesen átküldöm majd a hiányzót és kuncsorogni se kell érte.
    Van még idő, reméljük nem omlik össze a játék ismételten...
    Hajrá, hajrá.:)

maszilva, vihence, aida2330 és 11 más kedveli ezt.
  12. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ha a játékostársad segítsége alapján nem oldódik meg a probléma, akkor Farm névvel és Farm ID-val gyere egy Segítségkérő topicba, s megnézzük mi okozza az elakadást :)

vihence, GA-BI-O-Farm és Sali~*.* kedveli ezt.
  13. zsani_apja

Itt most lehet úgy köszönni, hogy Csőváz! :D

Borzas.Kata, vihence, -gyöngy-581 és 6 más kedveli ezt.
  14. -kaktuszable-

-kaktuszable- Fórum nagymestere

Köszönöm a bátorítást mindenkinek !!! Gyorsan felpakoltam a felhőt, mielőtt 7-et üt az óra !!! Kitartás !!!!!

vihence, aida2330, marcsi152 és 4 más kedveli ezt.
  15. milanzs

milanzs Fórumelemző

Nálam is ez a helyzet. A 10. pályát megcsináltam, de nem pipálta ki. Frissítettem, ki-beléptem... nem segített...

16. zsani_apja

Szia!

Lépj vissza a számokon egyet vagy előre. Utána már működik.

vihence, aida2330, genka53 és még 1 ember kedveli ezt.
  17. kissandras29

kissandras29 Járnitanuló

Na mi történt csoda be lehet lépni 18 óra után.

rudcsi24 kedveli ezt.
  18. milanzs

milanzs Fórumelemző

Lépegettem, de nem működik... nincs pipa

19. rudcsi24

rudcsi24 Fórummogul

Örülök neki, hogy neked sok időd van! DE! Szerintem vagyunk még itt egy jó páran, akik DOLGOZNAK, és nem is keveset!!

-happy58-, mingo826 és szpiró61 kedveli ezt.
  20. zsani_apja

Sajnálom, nálam működik úgy.
    Nem akarom elkiabálni, inkább leírom, hogy nagyon jól működik most minden. ;)

vihence, -happy58-, tandem6 és még 1 ember kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.