Visszajelzés Csemete gőzös csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. brekkencs.

brekkencs. Fórum nagymestere

Sajnálom nagyon szorítok Neked, hogy hozzon a kis sihaha, nekem pontosan 5 db XXL-esem van belőle, bezzeg a többi az elment a Bahamákra:inlove:

Sali~*.*, -W-595-, heureca3 és 2 más kedveli ezt.
  2. miniowl

miniowl Fórum hercege

Nekem is tömkelegével adta, de nekem meg kínai datolya kellene... :(

Sali~*.*, -W-595-, heureca3 és 3 más kedveli ezt.
  3. Kékmadár1

Kékmadár1 Fórum elő legendája

Szia már kaptál választ a segítségkérő topikban.
    https://board-hu.farmerama.com/inde...ános-témák-részleg.14196/page-339#post-744888

Részletes listát a vonatos indításaidról a játék supportjától kérhetsz. A fórumon erre nincs lehetőség.

4. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia! Nálam a kínai datolyát lelkesen adja, nekem japán viaszbogyó kellene, de még nem jött eddig. :D
    De még van idő. :)

Sali~*.*, -W-595-, miniowl és 8 más kedveli ezt.
  5. .lacko1002

.lacko1002 Fórumlakó

Nekem is a viaszbogyó kellene... A kínai datolyafából már van 2 db 8)
    Úgy látszik, hogy szórakoznak velünk ******

Moderáltam. Kékmadár

Moderátor által utoljára szerkesztve: 26.8.17
    -W-595-, heureca3 és kutyaszálló kedveli ezt.
  6. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Sziasztok!

Eszembe jutott valami. Mint játékos írok most, nem mint moderátor.
    Vonatozok én is....
    Mosogatás közben (Nem röhög! Sajnál!) az új fák értékén törtem a fejem. Akár cserenapi értéke, akár a termés piaci értéke szempontjából.
    Ezekből a tényekből indultam el:
    - a mostani csemetegőzös minden eddigi bahás fához hozott xxl fejlesztést (csak a most játékba került újaknak nincs),
    - minden második hónapban van titokfa akció,
    - eddig mindig úgy volt, hogy új fa érkezett farmra, bahára és mindkét helyen egy-egy fa kapott fejlesztést,
    - következő titokfa akciónál nagy eséllyel a most új bahás fák egyike kap fejlesztést (mi mást fejleszthetnének?) és ahhoz az alapot is adja a rendszer (a következőnél talán a másik új)
    - az igaz, hogy a 4 új fa fejlesztése minimum 8 hónap alatt jön be (ha közben nem változtatnak a "megszokott renden"), de mégis belátható a farmos fákhoz képest

Ebből arra a következtetésre jutottam, hogy több farmos cserepet indítok, mert az új farmos fák közeli megszerezhetőségének kisebb az esélye.

Hangsúlyozom: nem látok előre semmit, ami a fenti "okoskodásomat" alátámasztaná. Csak az eddigiek alapján próbáltam vonat "taktikát" kialakítani magamnak.

Sali~*.*, Hermione72, -W-595- és 21 más kedveli ezt.
  7. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A legolcsóbbak ezek:
    almafa 20 pont 300 CSP
    szilvafa 30 pont 800 CSP
    szilvafa XL/olajfa 40 pont 3200 CSP
    cseresznyefa XL 50 pont 6000 CSP
    datolya XL 60 pont 10000 CSP
    olajfa XL 70 pont 12800 CSP
    cukorjuhar XL 80 pont 15000 CSP

.Khrone., heureca3, Fatther és 8 más kedveli ezt.
  8. Okkkay

Okkkay Fórum ismerője

Cserenapkor jobb árat kapsz érte :) Van, akinek nincsen :( Én cukorfát szeretnék, sokat... meg mandragórafát. Jóformán Pannikat kérnek értük.

Nálam megvan a főfarmos fák közül a tiszafa, egyelőre ennek örülök nagyon. Kicsit sem vagyok Potterhead, épp csak eszembe jutott hogy Tudjukki pálcája készült ebből. Ha már bodzafánk van :) Magyal lesz valamikor? :D

Utoljára szerkesztett: 26.8.17
  9. brekkencs.

Kukorikám, mire oda jutunk megöregszünk;) ha jönne egy Tiszafa tán nem lenne reménytelen:inlove:

Sali~*.*, heureca3, Gabimami és 3 más kedveli ezt.
  10. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok!Még indítok 5-6 vonatot ma,ilyet olyatxDPersze hiányos a az új fakészletem, de nagyon elégedett vagyok.Reggel óta vonatozok ebben a melegben és meglett kis nyírfám és egy szakállas kecskefűz fám is!!!Nagyon sok xxl-es is fám lettxDNagyon bódogság van, 11 új fa!!!!xD

Sali~*.*, -W-595-, heureca3 és 6 más kedveli ezt.
  11. brekkencs.

Bekó, Te gondolkodj, én elszaladok és elmosogatok Neked, nem kinevetni, de kimondottan szeretek mosogatni :inlove:

-W-595-, heureca3, GA-BI-O-Farm és 4 más kedveli ezt.
  12. kovacsniki84

kovacsniki84 Fórum admirálisa

Szia BackOffice.

Ez így igaz lehet viszont mivel szerintem elég sikeres lesz a megítélése a gazdáknál,
    s valószínű a Bp-nél is folytatása lesz mint az őlgőzösnek
    ( ami a tapasztalatokból kiindulva s részben kapzsiság miatt 4-5 hónap idő ciklussal visszatér)
    így viszont újra megnyerhető lesz még minden egyes fa rövidebb idő alatt mint amit levezettél.
    Viszont reménykedek benne hogy a legközelebbi ilyen vonatozásnál
    már a Bahás fák kerülhetnek csere alá ha igazságosok akarnak lenni( ezt is vedd figyelembe)

U.i : csak nem jön az adventifa ;)

Sali~*.*, -W-595-, heureca3 és 7 más kedveli ezt.
  13. Ninett79

Most berobogott a Szalakkapálma is. :) Az újakból az afrikai ezüst, és a japán viaszbogyó hiányzik még. Egész jól adja a vonat. Én mindig arany-at indítok. Csak lassan kifogyok a fákból. :D Most jól jönne sok szivar xxl.( Ó visszasírom a tüzifákat. :D) De már elvonatoztam őket is. :D
    Szeretsz mosogatni? Ide is jöhetsz? :p;)

Utoljára szerkesztett: 27.8.17
    -W-595-, miniowl, heureca3 és 5 más kedveli ezt.
  14. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    Persze, sokféle szempontot figyelembe lehet venni (és kell is). Például ott vannak még a gyakran előforduló fás válogatások is. Azok is "beleszólhatnak" a gondolatmenetembe.
    Továbbá az általad is említett "játékos oldali megítélése" a mostani gőzösnek. Lesz-e olyan jó, hogy legalább olyan gyakran visszatérjen, mint az ólgőzös?

A következő vonatra vonatkozó kívánságod (bahás fa is utaztató legyen) maximálisan egybevág az enyémmel. ;)

UI. Az adventi fa nem is fa, hanem dekor....:( A favonattal való megszerzése egyenlő a nullával. Dekorvonat? Merjünk nagyot álmodni? xDxDxD

Szeretek mosogatni én is, de a mai napi (két napra előre főzés gyerkőc segédlettel) adag a szokásosnál is több volt. xD

Sali~*.*, Hermione72, mano607 és 8 más kedveli ezt.
  15. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Ha nem jönne össze , cserenapon írj rám , nekem lett 3 viaszbogyóm, datolyám egy se, ha úgy gondolod cserélhetünk majd, ha lehet, ez a farmnevem is.:)

Sali~*.*, heureca3, GA-BI-O-Farm és 4 más kedveli ezt.
  16. Ninett79

Okés, megdumáltuk. :)Köszönöm. :) Eddig nem jött össze, de már nincs is nagyon mit feltennem a vonatra. Nagy gáz, hogy Bahásakat nem lehet. :(

heureca3, GA-BI-O-Farm, Fatther és 2 más kedveli ezt.
  17. Micimaci68

Micimaci68 Junior szaki

Nem tudom, mit kellene indítanom, hogy az új fák egyike berobogjon. Igaz nem áldozok FA-t, de óránként pontosan begyűjtöm őket. Kezdtem a legértékesebbel, mert ott "elvileg" nagy eséllyel lehet új. De nem nálam! Váltottam a legkisebbre, de abból sem. Igaz, itt legalább lett két olyan XXL, ami még nem volt. Most az ezüstöt küldöm, de semmi. Szomorú vagyok.:oops:

Sali~*.* és heureca3 kedveli ezt.
  18. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Sziasztok!
    Jó párszor megpróbáltam a gőzöst,egy újdonságot kaptam,név szerint
    :Szalakkapálma, de túltengésem van a Szomáliai balzsamfa xxl-ből.
    Szerintem ezeket bedobom,mindjárt jövök az eredménnyel....

Paff neki...Bahás fákat nem tudok betenni...

Sali~*.*, heureca3 és -Fülemüle-70 kedveli ezt.
  19. mamika57

mamika57 Fórum admirálisa

Igen , épp én is arra gondoltam, hogy valójában ha már bahás fát kapunk, mért farmosat adunk érte.Nálam is fogy a készlet rendesen.;)

Sali~*.*, heureca3, -Fülemüle-70 és 3 más kedveli ezt.
  20. suba_klara

suba_klara Fórumőrült

Szerintem én befejeztem ezt a nem éppen korrektnek vélt vonatozást...ez-az én véleményem...csalódtam már eleget mostanában ..de ez most rátetőzött...

brekkencs. kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.