Visszajelzés Csemete gőzös csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ne aggódj!

Néhány órán belül a vonaton maradt fáidból a szállítmány vissza fog érkezni.

Legyél türelmes, kérlek!

2. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Odaírtam valamelyikbe, hogy utána nézek és ezt, meg is tettem. A cserenapnak már régen vége, megtéveszteni senkit nem akartam! Nincs jelentősége, mert az is odaszokott lenni írva, hogy az a biztosan cserélhető. Ami a léghajón látszik, többet erről a témáról itt nem írok, mert OFF. És máshol sem. Üdvözletem

CitizenZero kedveli ezt.
  3. -katalinjani-

-katalinjani- Fórum bárója

sziasztok!
    Eddig eredményes volt a vonatozás:DGyőrtől-Záhonyig utaztam sok megállónál felszedtem minden gyönyörű fát;)
    többek között tiki-fa aminek kimondottan örültem:cry:
    mostmár elindulok vissza felé;)remélem a hazafelé vezető út is ilyen sikeres lesz:p
    minden játékosnak jó vonatozást :)

-Fülemüle-70, alpha58, Swordfish és 7 más kedveli ezt.
  4. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Sziasztok!

Nagyon jó volt ez a kis vonatozás, mert a rengeteg titokfából kikelt xl-fáimat rádobhattam.. csak az a kérdésem( így utólag), hogy miért csak a sima farmos fákat lehetett feldobni? A bahamára nem lehetett volna különjáratot indítani???

5. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A játék készítőinek döntése volt a mostani gőzösre pakolható farmos fák köre.

6. -W-595-

-W-595- Fórum ezredese

Azt szeretném kérdezni, hogy hajnalba indítottam a vonatot, de csak most tudtam belépni a farmra,így már nem kapom meg az arany cserepet?
    Most olvastam vissza, és várok, majd jön.

Kukori.és.Kotkoda, Swordfish és Gio kedveli ezt.
  7. makkanch

makkanch Fórum nagymestere

Fő farm eredménye:
    - 1 tiszafa
    - 2 magellán bükk
    - 48 régebbi XXL (2 nyírfa, 7 kaukázusi hólyagfa, 4 óriás mamutfenyő, 7 piros anjou körte, sok olaj és mandula)

csio70, -Fülemüle-70, alpha58 és 3 más kedveli ezt.
  8. revaa

revaa Fórumgróf

Sziasztok!

Köszönet a BP-nek a gőzösért és a sok új fáért!
    A farmon lett a 4 vadiúj fából 3 féle is, sok nemrég játékba került új xxl-es fát is sikerült beújítanom. :inlove:
    A bahán is lett 4 vadiúj fából eddig 2 fajta is, van amiből több db. :inlove:
    Az eredmény még nem végleges, a fák beérését várom..
    Remélem, összejön a hiányzó új fákból is 1-1, ha nem az sem baj, így is eredményes volt ez az event, arról nem beszélve, hogy a sok tűzifától megszabadultam végre xD

brekkencs., csio70, ursa11 és 7 más kedveli ezt.
  9. miniowl

miniowl Fórum hercege

Szia!

Köszi szépen! Valamit azért majd kapsz érte :)

-Fülemüle-70, revaa, -W-595- és 2 más kedveli ezt.
  10. drunyi

drunyi Fórumfelvigyázó

Eléggé elégedett vagyok most a vonattal, bár maradtak hiányaim, de sok jó is jöt! Köszönöm ezeket is!!:pxD

-Fülemüle-70, alpha58, revaa és 3 más kedveli ezt.
  11. Tigrislady

Tigrislady Fórum admirálisa

Szia mamarygen!

Köszönöm a választ.

-Fülemüle-70, Swordfish és -W-595- kedveli ezt.
  12. Swordfish

Swordfish Fórum ezredese

Szia! Aranylevelű az van bőven ez nem Link , ha megjönne a képfeltöltő segédem! Akkor linkelném a számát, hogy mennyi az annyi, mert írni lehet bármit. Csak a testvérére gondoltam, hogy mellé teszem, bár csak 1db Afrikai van, de van. Nem volt Baby BOOM belőle, de elégedett vagyok az eredménnyel. A kis siker is siker, OPTIMIZMUS az azért kell. Ui: A segédem megjött!
    https://kephost.com/images/2017/08/28/Aranylevelufadbszama.jpg

Utoljára szerkesztett: 28.8.17
    Sali~*.*, csio70, -Fülemüle-70 és 2 más kedveli ezt.
  13. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok! :)
    A vonat elszállt..... :D
    Elégedetten zárom a Csemete gőzös projektet, mert a 3 legnagyobb farmról 35-40 szerelvényt indítva farmról is, és Baháról is, mindegyik új fajta csemetéből sikerült szereznem. Minden aratáskor húztam egy strigulát, melyikből mennyi, és hol lett. ;):D
    Az indított vonatokból farmonként 2-3 db indítás volt bronz, ~5 ezüst, a többi mind arany. Nem emlékszem már, hogy legutóbb mikor volt itt a vonat, de szerintem legalább negyedévente visszatérhetne, én mindenesetre szívesen látnám 3 havonta a farmon. :D
    További sikeres játékot kívánok mindenkinek! :D:inlove:

14. Gio

Gio Fórum bárója

Sziasztok! Még 20 perc és beérnek az utolsó bronz cserepeim. Addig gyönyörködöm az XXL-es gyönyörű fáimban, amiket a gőzös hozott. Az új fák közül az ezüst fa, a szalakka pálma és persze a tikifa a kedvencem. Nagyon jó volt vonatozni:D. Az összes xl-es fámtól megszabadultam és cserébe csodás fákat kaptam érte. Köszönet a fejlesztőknek:inlove: és puszi a grafikusoknak:inlove: Szeretettel várom az ólgőzöst is:D

Tigrislady, Sali~*.*, csio70 és 10 más kedveli ezt.
  15. gődények

gődények Törzsjátékos

Azért az nagyon rosszul esett, hogy közel száz fából egy sem volt tikifa. Érdeklődnék lesz-e lehetőség szerezni legalább egyet.

16. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Az új Frissítő wellness gazdaköri feladat 5GY feladatában kaphatsz egyet. ;)

Tigrislady, BackOffice, Swordfish és 7 más kedveli ezt.
  17. farmszékely

farmszékely Aktív író

a legutolsó cserepet raktam ki és abból meglett a tikifám! köszönöm !!!
    jujjdejó

Swordfish, Sali~*.*, csio70 és 9 más kedveli ezt.
  18. gődények

gődények Törzsjátékos

jaj nagyon köszi igazán felvidultam meg se néztem nagyon köszönöm :D

19. brekkencs.

brekkencs. Fórum nagymestere

Bocs, hogy csak most válaszolok az éjjel már nem olvastam :( ma meg most jutottam ide :( a becses neve Tiki-fa, va belőle ha csere napkor rám írsz, küldök Neked egyet ajándékba :) Szerecsendióm is van bőven azt is tudok majd küldeni Neked :)

Most néztem meg a tegnapi vonat indítását :( hát ez a sihaha csak nem hozott nekem egy kis japánt :( no nem baj lesz ez még jobb is. Jó volt a vonatozás mindenből bőven kaptam csak a Japánka került el nagy ívben. Biztosan tudta, hogy nagyon vágyom rá :(

Swordfish, Sali~*.*, revaa és 5 más kedveli ezt.
  20. csybu

csybu Járnitanuló

Sziasztok Gazdatársak és a Játék készítői!
    Szerintem sokunk nevében mondhatom, h nagyon szuper volt ez a csemetegőzös! Ha nem is lett meg minden új fa, nagyon sok pótlást és xxl-es fát kaptam. Remélem a legközelebbi ólgőzös is ilyen eredményes lesz, valamint a következő csemetegőzös. Legközelebb jó lenne ha baháról is tehetnénk fel fákat ;) Köszönöm :)

brekkencs., Swordfish, Sali~*.* és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.