Visszajelzés Csemete gőzös csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 25.8.14.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Így jártam az afrikaival :D Vártam az állomáson, de rossz vonatra szállt:D. Nagyon jó kis event volt. Sok lim-lom felszállt és sok szuper jött helyette. Remélem, jön még, és akkor a kis afrikait is megszerzem ;) Szép estét Nektek!:)

Sali~*.*, alpha58, revaa és 8 más kedveli ezt.
  2. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Nagyon szívesen. :)

Sali~*.*, Swordfish, miniowl és 3 más kedveli ezt.
  3. Gio

Gio Fórum bárója

Szia! A dzsungel királya gazdaköri feladat 5/gyémánt részében afrikai ezüstfa a nyeremény:)

brekkencs., Kukackukac, Fatther és 8 más kedveli ezt.
  4. krisztike231793

krisztike231793 Utánpótlás-írogató

szépnapot mindenkinek! Csak annyit szeretnék kérdezni hogy ha nem szedtem le a vonatról a fát akkor már nincs rá mód véletlen hogy megkapjam? :(

Sali~*.*, osztrak12, Swordfish és 3 más kedveli ezt.
  5. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia Krisztike! :)
    Eddigi tapasztalatom alapján azok a fák visszakerültek a menübe (raktáradba), sajnos helyettük az új csemete már nem ér vissza.
    Legközelebb jobban figyelni kell az órát, és esetleg FA-val lehetett volna gyorsítani a visszaérkezést. ;)

Sali~*.*, revaa, Swordfish és még 1 ember kedveli ezt.
  6. Judabeli

Judabeli Törekvő

Sziasztok!
    Összességében elégedett vagyok, bár csak 2 új fát kaptam, egy-egy a bahára és a farmra. De... kaptam 3 szerecsendiót, mind xxl, ez még nem volt, és 1 hólyagfát xxl, ez sem volt. Ezen felül jó pár egyéb fára xxl változatot. Amai nyitogatás sajnos sokkal kevesebb jót hozott, mint előző napokon. Talán az első-második nap érkezett meg a két új. Ma a farmon csak a szokásos xxl mandula, fenyő (sok), cukorjuhar stb. érkezett. Majd a hiányzó terméseket pótolom a piacról, vagy ha szerencsém lesz akkor csere napon beszerzek 1-2.
    Nagyon jó volt. Várom a következőt. Szép napokat, üdv. J.

genka53, Sali~*.*, alpha58 és 6 más kedveli ezt.
  7. -Fülemüle-70

Sziasztok:)
    Hoztam pár képet, igaz hogy nem rendezett még mindig de majd csinosítok rajta.
    Direkt linket használtam, de ha még így se jó akkor valaki egy uhuban mondja el legyen kedves, szájba rágósan hogy mit is teszek rosszul.
    A képeket töröltem, mert senkit nem akatam/akarok bántani.
    Ha be értek a területeim azért hozom a képet. :)

Utoljára szerkesztett: 28.8.17
    brekkencs., Marika312, Sali~*.* és 13 más kedveli ezt.
  8. miniowl

miniowl Fórum hercege

Szia!
    Mennyi új fa.... :) Volt mit aprítani a tejbe, akarom mondani vonatba :D. Csodaszép látvány így egyben :)

brekkencs., Sali~*.*, alpha58 és 5 más kedveli ezt.
  9. Gio

Gio Fórum bárója

Ez nagyon szuper, gratulálok:D Szerintem amikor beérnek, akkor is fényképezd le, biztos csodaszép látvány lesz:inlove:

brekkencs., Swordfish, Sali~*.* és 2 más kedveli ezt.
  10. -Fülemüle-70

Bevallom nagyon féltem hozni a képet. Nem dicsekvésnek szántam.
    Hétvégén a VV-ben kertészkedtünk a férjemmel, de közben kint volt velem a lapitopi. Férjem tegnap szól: Na akkor pakolod a fákat? Én: Igen, gyorsítottam is. Férjem: Igen lassan gyorsítasz, mert nem látom. Én: Ennél jobban már nem bírom . Férjem: De itt van egy adag kupac fa , amit fel fűrészeltem. Én: Jaj azt hittem a sihuhura gondoltál.
    Szia Gio:)
    Köszönöm szépen.
    Lefényképezem, csak hova vigyem majd a fényképeket?

11. miniowl

miniowl Fórum hercege

Én nem is dicsekvésnek értelmeztem :) Tényleg gratula hozzá, és ahogy írták, érdemes lenne éréskor is csinálni képet :) Én legalábbis kíváncsian várom ;)

brekkencs., genka53, Swordfish és 4 más kedveli ezt.
  12. Arwen69

Arwen69 Fórum ismerője

Sziasztok! Jó volt ez az event, a farmos fákból meglett az összes - tiszafából 3 is -, melléjük még kaptam több nyírfát is. A bahamán lett 3 kínai datolyafa, 1 tikifa, meg egy csomó szerecsendió fa. A japán viaszbogyó és a szalakka kígyógyümölcs most elkerült, de talán cserenapkor sikerül szereznem olyanokat is! :)
    Remélem hamar visszatér a gőzös! :D

brekkencs., Swordfish, Sali~*.* és 5 más kedveli ezt.
  13. kistejes71

kistejes71 Járnitanuló

Sziasztok igaz többen kérdezték már de én is feltettem reggel a vonatra fát és csak a vége után tudtam belépni akkor így már nem is lesz fám belőle ? mert hát az egy óra bőven letelt és vissza is érhetett a vonat csak nem vettem át a küldeményt.köszönöm a választ

14. -csincsike-

-csincsike- Fórumszaki

Szia! A szamoca0606 révén szomszédok vagyunk.Nekem lett 5 viaszbogyóm is, amikor cserélhető lesz, szívesen küldök egyet ajiba.:)

Arwen69, brekkencs., genka53 és 5 más kedveli ezt.
  15. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Meg fogod kapni a csemetét. Türelem.

16. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Szia! :)
    Bejelentkeznék egyre cserére :) Ezt és az afrikai ezüstfát nem kaptam, sajnos.

17. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Nézem képeid és csodálom. :inlove: Az ilyen és hasonló képekhez mit vársz privibe szájbarágósan írni?:mad:CSODÁLATOS !xD
    Neked vagy nektek kellene inkább írni ilyen bénának,mint Én vagy inkább farmom,hogy : Árusítsd vagy töröld inkább és ne szenvedj itt tovább!:cry: Szenvedés a röpi,szenvedés a tenyésztés,.......ezen a szerveren.
    Labirintusba is gaz mind kész,de hol a sok röpi?:mad:Mesébe !:sleepy: Felső szint 1 nap után kész volt és alsó?:mad:Mikulásra sem!>:(
    Hogy szétrobbanok-e méregtől? :mad: IGEN és így most még duplán is!>:(:cry:
    Miért ilyen car első perctől az Én farmom?:mad::cry::cry:

18. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Hékás, nyugi már. :) Nem csak te vagy rossz szerveren én is hidd el, és sokan még. :( Ha valami nem megy, ne eröltessük, én így vagyok vele. Próbálkozok, próbálkozok, ha nem jön be, abbahagyom. :)Ne mérgelődj, árt az egészségednek. :)

19. kistejes71

kistejes71 Járnitanuló

nagyon szépen köszönöm akkor várom remélem nem téved el :D

brekkencs. és Gio kedveli ezt.
  20. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Jóóó reggelt:) Mondok Neked egy példát. Kiváltottam a mostani fás gazdaköriből 14 ólat és 5 fát. Mind kuka, illetve nem kuka, mert jön majd az ólgőzös és jön a fagőzös ahova ezeket fel tudom pakolni. Tehát mindennek megvan a helye csak szemlélet kérdése hogy minek minősítjük. A farmodért Neked kell tenni hogy fejlett legyen. Majd kukorékoljál ha kész vagy a Legendával. ;)
    A cseréket meg szerintem felesleges lebeszélni mert mire legközelebb csere lesz addig mindenki meg fogja venni a piacról. :D

ursa11, brekkencs., genka53 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.