Csibész lovagoltatás!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Nildia, témanyitás ideje: 2.8.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. gisti59

gisti59 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen !

Leho69 és szellorozsa kedveli ezt.
  2. MrRoy78

MrRoy78 Fórum mestere

üdv:)
    engetessék meg hogy a másik fél is meghalgattassék

először is. az írásom álltal generált reakciók olyan csodálatosan pontosan megérkeztek, hogy arra még Hari Seldon is csak csettinteni tudott volna

igen, Szabadeurópa direkt csináltam és igen, vicces

érdekességképp megjegyzem , hogy az összes bejegyzést végigolvastam mielött és minek hatására azaz apró szösszenet megszületett
    a többi már történelem
    :)
    az a tény kedves kuzin, hogy az event mechanikáját huszonakárhány oldalon keresztül kellett magyarázni sok mindent elárul, és még hol a vége!! update: látom váratlan fordulatok vannak a játékban a beadandóknál
    bevallom első olvasásra nekem sem volt patyolat tiszta az eventleírás, de a második olvasat sokat segített
    azt most nem feltétlen ecsetelném hogy mi a véleményem a termelendő növények mennyiségéről, nem is tartozik szorosan ide, mit mondjak elég markáns, úgyhogy le sem merem írni

úgy látom sokan vannak akik életük egyik céljának tekintik az ilyen vérre menő eventeket, holott régen még a híres vicces ,mókás stb farmos játék volt a szlogen

olykor érzek magamban némi elszántságot, hogy apró humormorzsákat elrejtve burkoltan utaljak az anno eredeti célra ami a szórakozás volt

az hogy az ilyen és ehhez hasonlatos bejegyzésekkel mások munkáját vennék semmibe és bárki is szándékos összezavarásra hajtana kizártnak tartom, talán te sem gondoltad komolyan
    személy szerint én roppant hálás vagyok mások táblázataiért vagy jótanácsaiért még ha nem is verem mindig nagy dobra,
    de ha nem tetszikelek valamit az még nem jelenti autómatikusan azt hogy nem is értek vele egyet

most hogy ilyen bonyolult az event minden alternatív lehetőséget számba kell venni:)

sok erőt és kitartást az eventhez
    és legközelebb több komolyságot kérek eme topikba íródó bejegyzéseimhez

Fatther, Melan, SzilvaG és 12 más kedveli ezt.
  3. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szerintem átjött, hogy ironizálsz - engem megmosolyogtattál. De ha legközelebb zölddel írsz ilyen hsz-t, akkor mindenki tudja is, hogy vicc, az is, aki az eventkezdés izgalmában csak felületesen olvas.

Fatther, Melan, osztrak12 és 3 más kedveli ezt.
  4. .sylvia72.

.sylvia72. Fórum császára

Szia!Olvastam a stratégiádat:D:D,Komolyan rég vihogtam már fel ilyen hangosan,ne tartsd vissza a humormorzsákat,kell az is ide:D:D:D

Melan, Mikulás48, osztrak12 és 5 más kedveli ezt.
  5. Susie0509

Susie0509 Fórum hercege

Sziasztok
    Olvasgatok, és elég nagy káosz van, de lehetne még rosszabb is pl. a 4 féle növényhez 4 féle röpi tartozna, és mindegyik csak meghatározott növényből röppenhetne fel és véletlenül sem ahhoz lenne párosítva beadáskor. Ha ez így lenne, akkor a jelenlegi helyzet nem is olyan rossz.
    Zsuzsa

Melan, SzilvaG, meszimarsi és 11 más kedveli ezt.
  6. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Úgy döntöttem ,nappal termelem a fittermákot éjjelre most nyalókát teszek azt kér a malac, 1-2 re meglesz az a 21 ezer gaz ,feltéve hogy minden másom van a pajtámban, kitartás annak aki csinálja, a nádas is elkészült,pedig oda aztán kellett rendesen!

Ribiszke, Gio és Leho69 kedveli ezt.
  7. kelemeny

kelemeny Fórumgróf

Most aztán, adtál egy csomó ötletet a fejlesztőknek! :D :D :D :D

kovacstne, HéricsBáró, revaa és 2 más kedveli ezt.
  8. -Hanó-

-Hanó- Fórum-zöldfülű

Nem értem:
    85-ös szinten vagyok, és hóvirágot, meg téli jázmint kér tőlem a malacka. Honnan vegyek? Ezen a szinten még nem vagyok rá jogosult!

Amateur* kedveli ezt.
  9. MrRoy78

MrRoy78 Fórum mestere

csakazértsem fogok zöldel írni:DD

:D te még akár a farmerama team tagja is lehetsz eventprocessmanager munkakörben:D
    ha jól értesültem az ilyen ötletekért bónuszcafateria jár...

-kaktuszable-, HéricsBáró, Gio és 2 más kedveli ezt.
  10. demeter03

demeter03 Törzsjátékos

Csak tippeket ne adj kérlek!!!!!:)
    Ha ez lesz valamikor megvalósítva, akkor nagyon sokan lesznek mérgesek.......:(
    Amúgy a 3 területen 4 növény könnyen megvalósítható, csak kézzel kell vetni, aratni, s nem panaszkodni..... (nappal megterem 3 növény, s éjszakás a 4.):)
    Mindenkinek jó játékot!:)

Melan, -szida-, Gio és még 1 ember kedveli ezt.
  11. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

Mi a harmadik növény, amiből tudsz választani? Illetve ezekből a növényekből ellenőrizd Kérlek a pajta mennyiségedet, hisz lehet rendelkezel annyival, amennyi szükséges hozzá (régi event növény volt)

12. -Hanó-

-Hanó- Fórum-zöldfülű

Bromélia. És igen, vettem a piacon, ezzel sikerült a szintet teljesíteni.
    Kösz' a segítséget!

Leho69 kedveli ezt.
  13. erikkecske92

erikkecske92 Járnitanuló

Sziasztok! 93 szinten bűbájos boglárkát kér. És még nem vagyok jogosult rá.Akkor mi van?
    ID:37625663

14. lucaanya

lucaanya Járnitanuló

Köszönöm a Supportnak, hogy megoldották a magasabb szintű növényeim pótlását, és így be tudtam fejezni az adott szintet.
    Kicsit sajnálom azért, hogy majd ha elérem a 92. szintet, ahol majd már termeszthetném a lótusz virágot, nem maradt egy darabom sem, de a lényeg az, hogy viszonylag gyorsan sikerült a problémát megoldani.

lucaanya ID: 4279422

-kaktuszable-, Gio, revaa és 3 más kedveli ezt.
  15. Susie0509

Susie0509 Fórum hercege

Szia
    És mi a másik 2 miből lehet választani. Van a modiknak így is elég dolguk mert, ha a másik kettő elérhető számodra, akkor csak magadnak csinálod a feszkót, gondod nincsen valójában.

-szida-, -kaktuszable- és -orgona- kedveli ezt.
  16. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Szia!

És mi a másik kettő növény a bűbájos boglárkán kívül?

-kaktuszable- kedveli ezt.
  17. pal73

pal73 Junior szaki

ugylegyen:)

18. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Sziasztok! Szerintem azt kéne megérteni,hogy nem szükséges mindhárom növényből beadni, elég egyből, és a háromból egy biztos a szintünknek megfelelő. Legalábbis én még nem tapasztaltam problémát ezzel. :)Persze, lehet mások igen. :)

HéricsBáró, iboly54, Gio és 2 más kedveli ezt.
  19. VandaViki2020

VandaViki2020 Járnitanuló

Miért nem kaptam meg a kezdő even növényt?

20. Susie0509

Susie0509 Fórum hercege

Ugye nem a szédült szántón akarod ültetni? mert ott nem lehet, csak a főfarmon, tölgyesen és a Bahán.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.