Csibész lovagoltatás!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Nildia, témanyitás ideje: 2.8.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. dada081990

dada081990 Fórum veteránja

Szia!
    1X1-be vagy komfortba veted a növényeket hogy ilyen gyorsan haladsz?

szellorozsa kedveli ezt.
  2. bakosagi54

bakosagi54 Fórumelemző

kb délbe aratok nyalókát és akkor meg lesz a 3 kitehetőm.Remélem a felhő is meg lesz és a titok fák és ólak is

szellorozsa és Gio kedveli ezt.
  3. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Igen, még örömöt szerez. Különben nem lennék itt. Minek büntetném magam olyan játékkal, ahová kikapcsolódni jönnék, de több bosszúságot okoz, mint a való élet? Ahogy más helyzetben is, képes vagyok eldönteni, hogy ami nekem nem jó, abból kilépek (lehetőségeim szerint).

Jó ez az eventcsevegő, mert szeretem olvasni, ki hogyan áll, meddig jutott el. Ez érdekel engem. Az is, amikor vki elakad, mások segítenek átlendülni helyzeteken.
    Furán hangzik, de annak is örülök, amikor vki azt írja, h megbánta, h elkezdte, de most már "csakazértis" végigviszi. Őket kimondottan becsülöm ezért.
    Azt viszont görgetem, amikor vki közli, hogy el sem kezdi. Na, ez végképp nem érdekel. -.- Minek írja ezt le egy eventcsevegőben, ha semmi egyéb érdemi megnyilvánulása nincsen. És persze mindezt a nagy számolgatás kellős közepébe "odavágja". :mad:
    Na, morogtam egy sort nektek. Bocsánat! :oops:
    Én továbbra is kevesebb területtel és 2-féle növénnyel csinálom. Haladok. És ahogy már többeknek írtam bagolyban, próbálom tartani magam ahhoz a mondatomhoz: "Nem csak megérkezni jó valahová, hanem úton lenni is szeretek." :)

Magdusnéne, Fatther, SzilvaG és 23 más kedveli ezt.
  4. SzabadEurópa

SzabadEurópa Fórum parancsnoka

1x1-be csatnival, de én azért ugrottam ennyit, mert az első napon vettem egy nagy kosarat, így a felszaporítással nem igazán volt gondom, a szupertrágyával rövid idő alatt megsokszoroztam a készletet és én már az első nap teljes területtel csináltam az eventnövényt. Nappal flittermák, éjszakára mézeskalács. Mondjuk tegnap megborult ez a rendszer, mert nem voltam itthon és jobbnak láttam napközbenre is mézeskalácsot vetni, aztán ma meg reggel 5-kor is beraktam 1 mézeskalácsot, mert azt kérték a kölykök...Igyekszem mindig azt adni, ami 3 lépéses, amikor az rossz növény volt, akkor cumival lebeszéltem róla a kölyköt és a nekem tetsző növénnyel 3-lépéseztem.

Köszi, kukac :)

Na, a waiheke fákkal se volt nagyobb szerencsém. Amherstia fa XXL, Amherstia fa XL, Tamarinduszfa XXL, Achacha fa XXL, Kesufa. Persze a kesunak örülök, olyan még nem volt, meg az XXL fejlesztések is jók, de ááá, az a fránya rollinia engem messzire elkerül :D

Melan, kovacstne, szellorozsa és 2 más kedveli ezt.
  5. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Nekem sincs szerencsém a titkosakkal 2órakor beérik, most hátha ,Ennyi gazért már adhatna olyat ami nincs!

szellorozsa és SzabadEurópa kedveli ezt.
  6. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Pontosan így néz ki az én feladatsorom.Csak az a baj,hogy most mindegyikhez 6 órásat kell termelnem.Bánom már,hogy az első állatot is felvittem az ötös szintig.Végig akartam csinálni, de már lemondtam róla.Mindig filózni kell,hogy mit is ültessek,hogy gazdaságos legyen.Ha lenne még egy bevethető földterület,jobban lehetne haladni mindenkinek.A léggömb expreszt kitettem,az is növeli a TP-t míg fel nem kerül a felhőre.További jó munkát kívánok,nekem ez kissé idegölő,de olyannak is kell lenni ami még nem volt.Még egyszer ne jöjjön elő!!

7. nemzsu

nemzsu Fórum ezredese

Szia!
    Az xxl ami és tami sok btp-t ad. Cserenapon értékes azok számára, akik a bahájukat "nyomják", uram bocsá' altatják a fáikat. Igaz, a terméseik pajtaértéke annyira nem jó, de a btp miatt keresett holmik ezek. Szóval gratula neked!
    Én tegnap aktiváltam a gesztenyés felhőmet és pár szupertrágyás kört is bevállaltam. Ma már visszafogom magam. Nagyon bejön nekem ez a két növényes dolog. Egy ideje pont azokból adja a 3 pontost, amiket termelek. Tehát erre egy szavam se lehet.
    Sztem most ezt leírtam és következőkben majd jól kiszúr velem a rendszer. :D Sebaj. Tartom magam az elképzelésemhez. Azt hiszem, nem lenne sem kedvem, sem energiám, mindig azt követni, hogy éppen mi a hasfájásul a kölköknek. Eszi nem eszi, nem kap mást. :p

8. SzabadEurópa

Én is ezt írtam tegnap este itt :D Egyébként köszi :)

Nekem 13:25-kor beérik a flittermák és azzal meglesz a felhősor is már...Csak azért nem mondom, hogy készen leszek, mert én még akarom a majmot dédelgetni kicsit, hogy meglegyen tőle minden :) Egyébként én is csak 2 növényt termelek, sokkal egyszerűbb :)

9. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szerintem félreszámolod. A szám, amit látsz a szívecskékben, a már teljesített szintet jelzi. Nullás szintről indultunk. Ha pl. kettőt látsz, akkor már teljesítettél két szintet, megjelenik a pötty fent az ajándékért, és a beadás a második szinten, a harmadikért megy. "Csak" nyolc szintet kell teljesíteni a felhőért, nem kilencet. A táblázat és az eventablak pedig szinkronban van - ellenőrizheted a kis i betűre kattintva.

Gio, Melan, Boccio71 és 7 más kedveli ezt.
  10. Mézesmackó59

Mézesmackó59 Fórum-zöldfülű

Kedves fő Tollas Úr!
    Sajna "kis hazánk"ban nem mindenki engedheti meg magának azt a luxust, hogy egész nap a Farmeraman lógjon. Amúgy ha szerény emlékezetem nem csal, a Farmerama eredetileg egy nemzetközi néha vicces , virtuális mezőgazdasági játék. Mindenkinek saját szíve joga hogy mit csinál meg ,s mit nem.
    További kellemes ész osztást és harcias játékot kívánok Önnek!

magdi06, Leho69, szellorozsa és még 1 ember kedveli ezt.
  11. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Ja...ha az odvas fogú banda leszokna végre a nyalókáról, haladhatnék jobban is;) az eventgaz, amit beadtam eddig... legalább 2/3-a nyalóka volt :mad:és van egy olyan érzésem, hogy a bamba birka a köles után megint azt fog kérni. De valamelyik a 3 közül tuti...
    Kitaláltad már melyik lesz a majom párja? Én is ezen vacakolok, bár a gida parti pörgetését is ki akarom venni, mert pont ott tartok és léggömbvirágot kér. De malac vagy bari???Nem tudom...egyiknél sztáp van, másiknál kupon...most ugyan próbaképpen van 1 hónapra melósom, de a kupon mindig jó. a sztáp meg mindig kevés...micsoda dilemma!:oops:

Utoljára szerkesztett: 5.8.16
  12. SzabadEurópa

Ez jó ötlet, a party pörgetések tetszenek a gidakölyöknél, így szerintem az lesz. Most már 2-8-7-8 :)

Szabin vagyok, erre lebetegedtem...Magas láz, torokfájás, köhögés, minden, ami kell. Mindjárt jön haza a jegyesem (most először írom le!) a munkából, én meg konkrétan romon vagyok :D Még jó, hogy tegnap főztem valamicskét, mert különben hoppon maradna a család...

Utoljára szerkesztett: 5.8.16
    Melan, revaa, kukac42 és 2 más kedveli ezt.
  13. Amateur*

Amateur* Fórumelemző

Na bakker ... ez a pekk. Gyógyulj meg!
    Jegyes .... de szép szó! Előtte meg bliccelt? ;) :D

teréz65, revaa, ursa11 és 3 más kedveli ezt.
  14. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

No akkor jobbulást! De legalább van idő és ürügy farmozni...

szellorozsa és SzabadEurópa kedveli ezt.
  15. ritasoros

ritasoros Fórumlakó

Sziasztok,

Én a nyürrögők táborába tartozom. 3 egymást követő eventet nem tudtam befejezni, majdnem abbahagytam a játékot. Végül rábeszéltek, hogy folytassam.:p A repülős eventet már sikerült végre befejeznem. Ez az event meg nagyon tetszik, szóval minden a helyére került.:inlove: Tetszik a változatossága, imádom a grafikáját, lehet adni-venni a piacon.;) 4-7-2-2 szinten vagyok, de most 3 lépéses saláta, cukornád és flittermák van, szóval gyorsan fogok haladni.:D Most biztos, hogy nem fogok nyürrögni.xD

Gio, Melan, revaa és 4 más kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

sziasztok ;) Most kezdtem az eventet ...
    Remélem nem kell túl sok cumi hozzá ;)

szellorozsa és Leho69 kedveli ezt.
  17. Lilieth

Lilieth Törekvő

Sziasztok,
    én azt szeretem az eventekben, hogy változatosak. Mindig újat találnak ki, a grafika mindig kimagasló és élvezetes. Van, hogy szó szerint játszani kell (pld. focizni, lövöldözni), máskor "csak" beadni, de az is mindig nagyon jópofa. A fiam odáig van most is, hogy körhintáznak, nassolnak és alszanak az állatok (na mondjuk ezt én is el bírnám viselni!!), az előző repülősnél még szurkolt is, hogy ki győz :inlove:
    Egyértelmű, hogy nem az a változatos, hogy termeszteni, tenyészteni kell, hiszen ez egy farm!!! Mi mást kellene csinálni?? :DxD
    Mindenkinek más az idő- és pénzbeosztása, a szintje és a lehetőségei. De az eventek mindig úgy vannak megcsinálva, hogy sok nagyon fontos és ritka dolog anélkül is kiszedhető belőle, hogy végig kellene vinni. Van, aki a kitehetőket gyűjti, más rózsaól mániás. Van olyan, akinek nincs is hozzáférése a felhősoros részhez, mert nem érdekli. A rávaló kitehetőkért pedig az eget is elkérheti cserenapon ;)
    Szerintem Mindenki érezze jól magát, mert ez a lényeg, hiszen ez egy játék! Ha nem akarok éjjel vetni, nem csinálom (még sosem fordult elő, hogy ezért felkeltem volna :p ), ha nincs időm napközben, nem csinálom xD. És még mindig pont ugyanannyi hajam van, mint az event előtt, nem emiatt fog kihullani ;)
    A mostani állásom 4-5-3-6 (mindet muszáj etetni, mert nem gondolhatom komolyan, hogy valaki nem kap??? - by fiam), össze-vissza ültetek, pedig tudom, hogy kettőt elég lenne, de.... olllyan szép a grafikája!! :) Na ennyit rólam. Remélem lejött a lényeg: Én élvezem! :inlove:
    Sok sikert kívánok Mindenkinek, hogy elérje a vágyait!
    Szép napot!
    Lili

Gio, Othep, -Encyberama- és 14 más kedveli ezt.
  18. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Anélkül is az egész az.

19. SzabadEurópa

Nem, bérlete volt :) Köszi a jókívánságokat Neked és nyuszikának is! Kedves nyuszika szomszéééd...Már nem dobálsz hozzám baglyokat :D Egész el vagyok magányosodva így. Amúgy olyan nagyon kedves szomszédaim vannak, hogy a szintlépésemkor üzenetben gratuláltak! Tiszta cukik :inlove:

Ahhh beérhetne már az a flittermák, türelmetlen vagyok...

A lázas delírium közepén azt vizionáltam, hogy kéne olyan nyári event, amikor görögdinnyét vagy effélét kell bedobálni, strandpapucs a felröppenő :D és a hülye kölyköket kell vinni strandolni! A malomban meg elő kell állítani a homokozólapátot :D Jah és el bírnék viselni olyan felhősort, ami 120 óránként ad egy talányos fát vagy ólat... :D Tudom, tudom, ébredj Neo, ébredj! A sárga úton haladj, az odavisz, ahová mész!

Meellcc, Gio, Othep és 7 más kedveli ezt.
  20. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Néhány szint beadása után rájöttem nem mindegy mit adunk az állatoknak .. mert nem ugyanolyan arányban megy a csík ....
    No ez volt a tanulópénz :oops:

kovacstne, Ribiszke, długa és 4 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.