Csibész lovagoltatás!

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Nildia, témanyitás ideje: 2.8.16.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

Biztosan én vagyok az értetlen, de melyik kettőt érdemes ültetni, a leghosszabbakat?

szellorozsa kedveli ezt.
  2. Kati1980

Kati1980 Utánpótlás-írogató

A Szédült szántón nem lehet majd event növényt ültetni?

szellorozsa kedveli ezt.
  3. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Én nem veszek se cumit,se kosarat.Addig jutok ameddig... Szerintem azok nélkül is megy.Első a növények felszaporítása 2 ütemben.Utána megint vetés aratás....Egyenlőre nem nyerte el a tetszésem, de még azért csinálom,hátha jóban leszünk!

Cyra65, Mikulás48, szellorozsa és 3 más kedveli ezt.
  4. _Cygnus_

_Cygnus_ Fórum elő legendája

Sziasztok!

Na, írjuk le:

Kecske: 300 mézeskalácsvirág, 450 léggömbvirág, 450 Flittermák
    Malac: 300 nyalóka, 300 mézeskalácsvirág, 450 léggömbvirág
    Bárány: 300 nyalóka, 450 léggömbvirág, 450 Flittermák
    Majom: 300 nyalóka, 300 mézeskalácsvirág, 450 Flittermák

Lenne még egy kérdésem: az ismertetőben/táblázatban 1-es szinttel kezdődik a feladat, de az eventben 0 szinttől indul és 11 szint van összesen. A táblázat szerint vagy az event ablak szerint kell 8 szintre vinni az állatokat?

Utoljára szerkesztett: 2.8.16
    Meellcc, Cyra65, Kata_rzis és 16 más kedveli ezt.
  5. ildiko44

ildiko44 Fórumfelvigyázó

nekem pedig az a gondom, hogy kiderül, az első etetés után, hogy melyik a 2 ill. 3 lépéses elventnövény?

6. Rylee86

Rylee86 Fórum admirálisa

A lényegen nem változtat:)
    Én 12 órával számoltam, semmi előtte, és semmi utána:D Ennyi;)

genka53 kedveli ezt.
  7. Leho69

Leho69 Fórum elő legendája

Ha a 4 órásat termeljük és két lépésest kapunk mindig a 4 órásra akkor 3 állat 8 szintig juttatásához a következők kellenek:
    450*6*4*3=32400* Eventgaz. Ugyan ennyi kellene 5 órásból is. De öt órásat nem termelek, mert azt nem éri meg!
    Ez a legrosszabb eset!
    Ugyanez a legrosszabb variáció 6 órásra 21600* gaz.
    Tehát fele elég, ha két növénnyel megyünk:
    Ha két növényt termelünk és soha nem kapunk 3 lépésest akkor : 16200 4órás, 10800 6órás.
    Hangsúlyozom, hogy a legrosszabb kombó esetén, kell ennyi 4/6 órás a felhősorhoz. Vagyis a két növény egyszer sem lesz 3 lépéses.
    Ettől több nem kell. Olyan eltérés lehet, hogy valamelyikből kevesebbszer fog kérni, a másikból többször.
    A 4. állatot 1. szintig vinni nem kell eventnövény, mert 2 állat is pajtatermékkel indul!

Az öt órás gazt én nem termelem! Időpocsékolás, és a feladat teljesítését hátráltatja.
    * Ezek javíta vannak!

maniszla, Cyra65, -kaktuszable- és 9 más kedveli ezt.
  8. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Minden körben véletlenszerű - sajnos.

Gio, szellorozsa, genka53 és még 1 ember kedveli ezt.
  9. SzilvaG

SzilvaG Fórum biztosa

Én azt hiszem egyszerűsítem a dolgomat. Mindig belegondolok, hogy kb mikor fogok tudni legközelebb aratni, és olyat vetek, amit pontosan learathatok. Így lesz mindenféle növényem, és aztán adom amit kérnek :)

Cyra65, Gio, szellorozsa és 3 más kedveli ezt.
  10. Bipné

Bipné Fórum nagymestere

Elég satnyák a nyereménye adhatnának rendes fákat és ólakat akkor az lenne amit ad nem akármi,lehet hogy most sem az lesz,,se baj cserélni se lehet csillagos ég az áruk. de vannak akik reális árakat kérnek értük.Hát ha lesz megint olyan ember vagy hölgy. Például lehetne az ajándék 3 db csillag virág fa ez úgyse cserélhető,és sok játékosnak egyáltalán nem jöt be a kerek kereken.

11. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A táblázatban minek nullás sor? Az első jutalom az 1. szinten van, az benne is van a táblázatban.

A 8-as szám lesz az eligazító, ha az megjelenik. :)

Gio, Mikulás48, _Cygnus_ és 3 más kedveli ezt.
  12. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

Ha szintet lép valamelyik kölyök, az elalszik.
    De az alatta lévő szürke részen már a következő szinthez kért hozzávalók lesznek láthatóak. (lehet készülni rá, ha a többiek etetésével már képben vagyunk)

Meellcc, -kaktuszable-, Gio és 4 más kedveli ezt.
  13. zsellér555

zsellér555 Utánpótlás-írogató

A legjobb eset pedig csak a felhőig :
    (3*8*4+1*4)*300 = 30000 (a 6 vagy 7 órásból)

Leho69, szellorozsa és genka53 kedveli ezt.
  14. -BombadilToma-

Az 1x4 nem kell, ha a malackát vagy a bárányt választod...

Meellcc, zsellér555 és genka53 kedveli ezt.
  15. -bobe55-

-bobe55- Törzsjátékos

Itt már megint a Fa. vásárlásra mennek!!!! Én megszüntetném az biztos!!! Miért könnyebb annak aki fizet!!!???? Ha már ingyenes a játék!!!

16. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Hát lehet,hogy gyengeelméjű vagyok de csak kapkodom a fejem meg a levegőt.
    Nos az én bugyuta olvasatomban minden kis állat 12 szint,minden második szint eventgaz,ha a legjobb esetet számolom 300 db/ 3 lépés akkor az állatonként 1200 db,ami a 4 állatnál 4800db vagy nem? :wuerg:

Leho69, zit67 és szellorozsa kedveli ezt.
  17. amanda10

amanda10 Járnitanuló

Egyetértek Bipné nénivel 13 éves vagyok és nincs pénzünk aranyat venni a fa meg aranyat terem így tudnák én is titok ólat vagy fát venni a mozi meg nem mindig van Szinteket meg elég sokára tudok lépni mivel 4 órára érek haza az iskolából.Most nyáron még csak 2 szintet tudtam lépni egy arany és 5 arany banán. Lehetne a bahamarás küldetéseknél arany banánokat kapni .Úgy mint a rendes farmokon csillagokat kapunk így ki tudnám váltani a rúnákon az ólakat fákat és a növényeket is.

18. -BombadilToma-

Szintenként 1200 db.
    És a felhőhöz csak az összes szint fele kell.

genka53, szellorozsa és pormacska1 kedveli ezt.
  19. pormacska1

pormacska1 Fórumfelvigyázó

Na igen az kimaradt ( nekem ),hogy minden szint 3 egység,így már mindjárt más a leányzó fekvése:p:p.
    Kösz a fényt az éjszakába;).

-kaktuszable-, Leho69, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  20. taga1

taga1 Fórum biztosa

Kedves Leho!
    Legalább egy éve nem fordult elő, hogy hangosan nevettem fórum olvasás közben. Az event ismertető után, rögtön ezt kellene betenni, hátha kevesebb lenne a nyürrögés. Nagyon jó, frappáns hozzászólás az eventhez. Ha még ezt sem értik???!!!.... Gratulálok neked, sok sikert és mielőbbi event befejezést.

Meellcc, inanna11, Gio és 8 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.