Visszajelzés Csillagok útján - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 2.8.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. strawberry49

strawberry49 Rutinos

Sziasztok!
    Szerencsés csillagzat alatt 10 „kincses” ládából sikerült megkapnom a madár-lest.
    Az event grafikája csodaszép, nagyon tetszett, és bár már írták páran, hogy nem tudják befejezni,:eek: én mégis arra biztatok mindenkit, küzdjön az utolsó percig a csillagok útján.
    (azon a sok kincses ládán Röff Sparrow ott ül egyedül:p)
    http://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2017/08/06/974kal_zok3_2017.png

_Cygnus_, Melan, -kaktuszable- és 20 más kedveli ezt.
  2. Csigaa

Csigaa Fórumfelvigyázó

Az event készen van, felhő aktiválva. Elég egyszerű, könnyű event volt. Felröpi lazán összejött. Hajrá a még küzdőknek.
    Kicsit átcsoportosítottam az este folyamán a kitehetőket. Az uj sziget 3 területére kitettem ami bahás( másik sziget az nincs kiváltva, és most az ujdonságok előtt nem is akarom), de ahogy számoltam napi 100e-rel növelem majd a baha tp-met az eddigiekhez képest. A sima farm tp így lassabban fog haladni... :D

csio70, stellácska26, -W-595- és 9 más kedveli ezt.
  3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Legyen akkor 2 nap múlva, csak ne felejtsd el megcsinálni. ;)
    Hmmm... már megint egyet kell hogy értsek és elolvastam végig. :D
    A szelektálást jó dolognak tartom de nem mindegy hogy melyik eventet nem csináljuk meg. A gesztenyés eventet sokan nem csinálták meg (fogalmam sincs hogy melyik event volt és hogy ott mit kellett csinálni:p) de pont azt az eventet nem csinálták meg sokan. Ki lehet hagyni TP-s felhőket meg ki mit gondol hogy kihagy....de hosszútávon nem éri meg kihagyni egyiket sem. Amikor valaki eléri a 100. szintet, onnan már kibújik mindenkiből a kisördög hogy gyorsabban lehet haladni és milyen jók lennének azok a fránya TP-s felhők amiket eddig kihagyott.... és még lehetne sorolni.

_Cygnus_, Melan, -kaktuszable- és 13 más kedveli ezt.
  4. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Szia!
    Csak érintettség miatt!:D
    Te nyuszika215 , kukori80 és Leho69 -nek gratulálsz az Én paszulyomhoz?:music: Nem is Ők csinálták meg helyettem,hanem Én ujjam kattogtatott rengeteget érte,csak ki nem váltottam teljesen,mert addig is csodálhattam a Sz.bikát.;) :DAmúgy minden boom-kor össze akartam engedni brekkencs-csel. Érdekelt volna milyen utódja lesz a 2 össze dolgozónak.:inlove:
    Erre mit kapok Én Tőled?:music:
    Még Ők nagy gratulációt,addig Én 1 ilyen félvállról oda spiccelt "kis" grat-ot, mert hát......na........beláttad, hogy volt "kis" közöm mégis, nekem is hozzá.-.-.........hát .......köszönöm szépen!xD Nagyon kedves vagy!----vagy mondtam már?xD:cry:xDxD
    Ha már így bejöttél az utcánkba, :D
    akkor lenne 1 kérdésem,kérésem hozzád.
    Nincs véletlenül olyan listád vagy hol találom, :music:ahol minden event neve és kitevői rajta?:music:

Az is rémlik,hogy 1 Bölcs Bagoly segített elején.Kezdetekkor is voltam jó ideig és Én úgy emlékezem,hogy 2 gyerkőcöm felváltva ült ölembe és úgy vetettünk,arattunk,ház sorokat(tanyákat) építettünk,virágos és veteményes kertet,járdát,.....stb. és 24 óránként jött 5-6-7 valaki a kért árúért. Rackó nekem onnan van szerintem és az nem 2009,hanem sokkal előbb.

Melan, nyuszika215, Pharmer500#2 és 5 más kedveli ezt.
  5. kukori80

Szia:)
    Itt a lista, de azért nem írtam mert nincs benne az összes:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/az-égig-érő-paszuly.592/
    De írtam hogy Neked nem kell lista, hanem bemész a paszulyhoz és egyenként megnézed. Ami kék színű kör azt vásárolni kell, a többit meg szépen át tudod nézni.

Utoljára szerkesztett: 6.8.17
    _Cygnus_, Melan, GA-BI-O-Farm és 10 más kedveli ezt.
  6. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

taga1, nyuszika215, -Fülemüle-70 és 6 más kedveli ezt.
  7. kukori80

Szia:) Például a mostani Csillagok útján-t se találom benne.

Melan, nyuszika215, -Fülemüle-70 és 3 más kedveli ezt.
  8. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Hogy ha nagyon bele akarsz mélyülni, akkor talán ez segíthet:
    Dekorok, matricák listája
    Bár Kukorinak igaza van abban amit javasolt Neked.

Melan, stellácska26, GA-BI-O-Farm és 8 más kedveli ezt.
  9. hajnal13

hajnal13 Járnitanuló

rajta vagyok a paszuly témán :)aratok eladok:);) szép estét mindenkinek:)sziasztok :)

ursa11, nyuszika215, genka53 és 6 más kedveli ezt.
  10. mamarygen

taga1, GA-BI-O-Farm, Pharmer500#2 és 9 más kedveli ezt.
  11. kukori80

Nekem nem hiányzik mert nem szoktam nézegetni, de látod hogy van akinek kell.:);) Van egy Excel táblázatom, abba minden eventet beleírok, a kitehetőket a kiszámolt paramétereivel és azt nézem.

12. mamarygen

Nem egy nagy feladat, ha az utolsó eventes felhősorra kíváncsi valaki. :)

Az eventismertető aktuális listájában kutakodás nélkül is megtalálhatja. Még be sem kell lépnie az alfórumba közvetlenül, mert a fórum motor a legújabb, legfrissebb, aktuális ismertetőt hozza a szemünk elé.Egy kattintást követően mindent nyomon lehet követni.

Mindent meg lehet oldani, csak "akarni" kell. :)

-kaktuszable-, Swordfish, taga1 és 7 más kedveli ezt.
  13. kukori80

Igen, csak látod hogy nem mindenkinek megy egyszerűen. :D Az egyszerűt is jól meg tudják bonyolítani.

_Cygnus_, Melan, -kaktuszable- és 5 más kedveli ezt.
  14. mamarygen

Tanulni egy játékban is érdemes. Akár tudatosan, akár észrevétlenül.

Sőt, kérdezni is lehet, ha valami nem világos.

Ezért is működik a fórum, ez az egyik segítő funkciója.

_Cygnus_, Melan, -kaktuszable- és 10 más kedveli ezt.
  15. kukori80

A fórum nagyon jó dolog, ezt én is aláírom. Sokaknak segít. De amikor valakinek sokadszorra elmagyarázol bagolyban is valamit és mégsem azt csinálja, akkor én is nézek ki a fejemből.

_Cygnus_, Melan, -kaktuszable- és 9 más kedveli ezt.
  16. osztrak12

osztrak12 Fórum admirálisa

Szia mamarygen!
    A paszulyon már találkoztam tegnap Az ajándékkagylók felhősorral.
    Köszönöm neked és mindenkinek a listát. Holnap kinyomtatom és du. ráfekszem ,
    Amivel egyáltalán nem találkoztam,az a 4 színes repülő vagy a borsó, a dinnye eventek pl.
    Volt,ahol felhő sem volt,ha jól emlékszem.
    Sok felhőnél meg nincs árnyék és azok aztán mely eventek lehetnek vagy mely kitevőit várhatják?
    22 felhőm van 100%-ban kész eddig.
    Sok eventet megcsináltam az biztos,de kitevő itt még rengeteg,ami helyét keresi.

Melan, Swordfish, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  17. kukori80

Ha sok a kitehetőd akkor nincs meg hozzá a felhősorod. Írtam hogy vagy vársz vele amíg valamikor meg lehet venni, vagy most cserekor elcseréled ezeket azokra a kitehetőkre amik hiányoznak. Neked kell eldöntened hogy melyiket csinálod.

_Cygnus_, Melan, Gio és 8 más kedveli ezt.
  18. mamarygen

Van ilyen. :)

Néha nehéz a segítségnyújtás. De Te sem adod fel!

Van benne kihívás, olykor más közelítési módszert kell bevetni.

Az ember találékony. Nem hagyja, hogy kifogjon rajta a probléma.

_Cygnus_, Gio, -kaktuszable- és 10 más kedveli ezt.
  19. a1a4

a1a4 Haladó

Köszönöm a választ. Észre se vettem eddig a farmos malomban, hogy van ilyen megosztás. A trópusiban már tudom. Valami miatt átkapcsolt a malom, mert eddig még nem volt problémám, de most láttam, hogy itt is kapcsolgat valamilyen ingerre. Még egyszer köszönöm a segítséget.

Gio, -kaktuszable-, Swordfish és 4 más kedveli ezt.
  20. -Fülemüle-70

-Fülemüle-70 Fórum császára

Örülök hogy sikerült. :)
    Viszont véletlen 3x idéztél, így kettő idézésedet törölnöd kéne.

Melan, Gio, osztrak12 és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.