Visszajelzés Csoda a jégen 1-3 - 48 órás Gazdaköri küldetések - eventcsevegő

Kategória: 'Aktuális témák megbeszélése', témanyitó: -Sudden-, témanyitás ideje: 7.1.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

1. 1

30 szavazat
    14.2%
  2. 2

3 szavazat
    1.4%
  3. 3

4 szavazat
    1.9%
  4. 4

2 szavazat
    0.9%
  5. 5

13 szavazat
    6.2%
  6. 6

4 szavazat
    1.9%
  7. 7

4 szavazat
    1.9%
  8. 8

7 szavazat
    3.3%
  9. 9

11 szavazat
    5.2%
  10. 10

133 szavazat
    63.0%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Itt Fejlődési taktika nagyon sok mindenre kapsz választ. Ha esetleg mégis kérdés merülne fel oda nyugodtan tudsz írni abban a topikban. Legyen szép napod.
    Óriásretekkel vártam az eventet, egy terület 1x1 65 energia italt adott. :) Egy területen oldom meg most is az eventet.

macimami1958, SnéDóri, Kuzdern és 3 más kedveli ezt.
  2. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Sziasztok!

Főfarmon 3/4 terület amaránt, szédültön fák 177 energiaital. Korcsolya is maradt 121 a fullos feladat után.
    Tetszik ez az event:).

3. Csiziee

Csiziee Törzsjátékos

Sajnos 12-től a játék valamiért nem engedett be, így nem tudtam beadni a beadandókat....más nem járt így?

4. katóka65

katóka65 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    katóka 65 ID 4121976
    14 óra után léptem be, láttam az új event növényt, elültettem a 10db-ot. Se trágyát,se vízet, semmit nem engedett rátenni. Frissitettem, erre a földből is eltűnt a növény és a raktárban is 0 db van. Igy ezt az eventet nem tudom folytatni, ha csak nem segítetek, Köszönöm!

5. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ez olyan lazítós... talán túl könnyű is... csak nehogy vihar előtti csend legyen...:music:
    majd csak estefelé kezdem el...:p

6. Baby72

Szia!

Ha kilépés és visszalépés után sem kerülnek elő, segítségkérő topicba menj, itt ritkább a moderátori jelenlét.
    Drukkolok, hogy előkerüljenek mielőbb!

Nem a legütősebb dekor - de most ad 44 millió tp-t darabja a katapultnak - holott a bónuszok nincsenek is fullon.
    Pár kisfarmon is kiszedtem őket.:)

7. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Most a kisfarm kimarad..:music: majd talán legközelebb...

genka53 és Baby72 kedveli ezt.
  8. karesz

karesz Fórumszaki

Én rendkívül ügyesen 10,04-kor learattam az amarantot, de miután nem találtam az eventnövényt rájöttem, hogy 14,00-kor kezdődik az event. :) Na nam baj, majd éjszakára hosszú megy. Viszont jégkorcsolyából 948 darabom lett.:)

Utoljára szerkesztett: 10.1.26
  9. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Na, elkezdtem a 2. menetet, szántón némi amaránttal (van fent 7 vadaskert és manufaktúra, plusz fák, a többi üres helyen) a főfarmon hortenzia (itt se teljes), megvan az összes energiaital. Már csak a gaz kell. És a csigák se segítettek. :)

macimami1958, genka53, SnéDóri és 2 más kedveli ezt.
  10. Baby72

2. kör is elültetve mindenhol.
    Azt vettem észre, hogy be van lassulva minden.
    Alig akar betölteni, aztán a feljegyzett időponthoz képest még nincs beérve az eventgaz. A mellé ültetett akármi pedig igen, sőt még ültetnem kell, hogy egy időben tudjam aratni őket. Pedig sehol semmi időgyorsító nincs.
    Jó lenne, ha Toma elmagyarázná, miért is van ez így.;):)
    Takarítok naponta többször, így ezt a választ nem fogadom elxDxD.

Engem is csak hátráltatnak.;)

inanna11, macimami1958 és szekulagábor kedveli ezt.
  11. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Nagyon egyszerű. Az eventgaz mellé ültetett akármi érésideje valamennyi, ami az ez-meg-az felhőbónusszal kevesebb, mint az eventgazé.
    (Megtisztelő a bizalmad, de adatok nélkül nem tudok csodát tenni... Mondjuk adatokkal se biztos...)

12. Baby72

Pont erre gondoltam én is.xDxD;)

Swartsch, Kuzdern, macimami1958 és 2 más kedveli ezt.
  13. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Ursula megint ideszólt, hogy "Kérem a következőt!" :D:D:D
    Farmot bontottam csak, amit már vissza is rendeztem.
    Csupán azt nem bírom föl ésszel, ki az a 29 farmozó, akinek nem tetszik ez a feladat. Ki érti ezt?! Ha már ez sem tetszik?! És mi nem tetszik?!
    :sleepy:
    Ennél egyszerűbb és könnyebb eventet már nem is lehet alkotni! 8)
    Sikeres játékot mindenkinek! :D:inlove:

Dolphin, lovardatanya, PZoli64 és 12 más kedveli ezt.
  14. Baby72

Van az a nóta, hogy asszongya... ki érti ezt, ki érti ezt, én nem.. /KFT/;). Majd kisfarmokról felhúzom a statisztikát. Úgyis mennem kell még egy kört aratni.;)

A mostani 10-es pontszámot meg majd megírja a Nép szabadság / Csinibaba / 56 a szavazatok száma.

Utoljára szerkesztett: 10.1.26
  15. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    Nekem a 3 normál eventezős farm is elég, úgyhogy hanyagoltam a kisfarmokat. Nem volt kedvem ott is elkezdeni bogarászni. Így is teli van a menüm férőhely hiányában az ott rekedt dekorokkal. Tavaly a Húsvétváró eventnél hadra fogtam jónéhány kisfarmot, tele is pakoltam onnan a kúria zömét.
    Na, azok aztán igazán jó dekorok voltak! Érdemes volt kapálni értük. :D

16. Baby72

Adtam 10-est a kicsikről. Mindnél az utolsó feladatnál vagyok. Még fatermést is tudtam eladni.

Én inkább a kicsikre küldök át cuccot.

Nem sietek sehova. Az itt megszerzett javak sem fogják kitömni a farzsebem. A kis dobozba így is beleférek.;):)

17. Rizstej

Rizstej Fórum nagymestere

Talán az, aki épp ebben a rövid időszakban nem nagyon tud gép a játékhoz férni, mert pl. olyan a munkabeosztása, és semmilyen formában nem éri el a farmot/eventet (újabban a mobilalkalmazásból már csak a "sima" dolgok érhetőek el, pl. eventnövény, szezon nem)
    Én pl. hosszú-hosszú idő óta nem hagytam félbe eventet, de most olyan szinten meló volt, hogy tegnap este első pillantásra meglepődtem, hogy miért van egy új gazdaköri, mire leesett (egybként én nem szavaztam :cry:)
    Komfortba ültettem, így szerencsére az egy kitehetőm meglett, de a közbenső feladatokat nem tudtam beadni, viszont lett egy raklappal - az este kiszedett növényből - még a jövő évi eventre is xD
    Ma itthon vagyok, a 2. rész meglesz, a 3.-on megyek megint komforttal, és majd meglátjuk.:p
    R

vihence, lovardatanya, Swartsch és 7 más kedveli ezt.
  18. szekulagábor

szekulagábor Fórum bárója

Na, ez gyors volt (nem csigatempó), a reggeli aratással kész is lettem. A 3. fordulóra is megvan minden, amit most meg lehetett szerezni.

lovardatanya, genka53, Kuzdern és 5 más kedveli ezt.
  19. macimami1958

macimami1958 Fórumlakó

Sziasztok-. Én is kész lettem az eventtel és nekem is meg van a 3.- hoz amit itt meglehetett szerezni. Ez valóban egy könnyű event volt.

20. Kuzdern

Kuzdern Fórum elő legendája

Szép napot!
    Csoda a jégen 2...pipa ;)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.